! Illbayanshıfalll ve yan çarı hırsız lonca Tehlikelixelif!
- santana1994
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
! Illbayanshıfalll ve yan çarı hırsız lonca Tehlikelixelif!
arkadaşlar Tehlikeli loncasından Tehlikelixelif ve Illbayanshıfalll hırsızdır alışverişi kesin karbon çeligine karşılık yücelen kolyeyi rehin bırakıp gelip para vercekti vermedi kaçtı!!!!!bide hırsız yazıor MADUR KİŞİ Duelmaster
- Xxxmanyaxxx1
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Re: ! Illbayanshıfalll ve yan çarı hırsız lonca Tehlikelixelif!
Illbayanshifalll ın Benle hic bir alakası yoktur
Önder.
Önder.
AFxDUMANİST (Kings of RetuRn...)
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
GRUNGE İS NOT DEAD!!!
"sanmayın ki ortalarda fazla gozukmuyoruz diye birakip gittik...Hiç beklemediğiniz bi anda karşınızda bizi bulacaksınız...AFx loncası..."
ozaman imzandan kaldırXxxmanyaxxx1 yazdı:Illbayanshifalll ın Benle hic bir alakası yoktur
Önder.
auril & DoubleLift
- santana1994
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Sancak
Burda magdur kişi benim kimse benim alakam falan yokdemesin.cevaplara inianmayınızzzzzz.O kendini haklı çıkartmak için yazılar yazabilir inanmayın resim var ama koyamıoyurum bilisailoa cevap yazabilirmi MAĞDUR KİŞİ Duelmaster
IIbayansgıfall calınmadı mı arkadaşlar...
BEN CALINDI DİYE BİLİYOM IIBAYANSHIFALL CARI CALINDI DİYE BİLİYOM CARI SATACAGI ZAMAN CALIMIS DUYDUGUMA GÖRE...
:(:(
Ben kastella sancak sunusunun gizli oyunncusu Bİldigim su Amasyalıx isimlikişi ecel madenleri karsılgıdnda carı vermesi ni teklif eder ve bynxcerrahj akbul eder ama ilk güven için face ister osrda basar trojeni ve ondan o cara girip item yansıtmasını ister o da girince Geçmiş olsun .Ve devamı Wendolin olayından herekez o kişyi sucluyor ama sadece sizi koruma amaclı yapıla biş işilemdi ..
Kastella ----->-->@
Kastella ----->-->@
KaSTeLLa
caro ozbey caldı bunuda bılıyo musun marci
pardon manya bılıyon mu? nasıl calındıgınıda o car satlık dıye senden ozrbey caldı.1 dk cara bakım dedi sen şifreyı degıstırdın ilk sonra bırdaha ısdetı verdın.ve sonrada carın calındı.