tmm ecelli Swidere ashablı Whisky e Ecelli Lanetxxx e yapcan demi eğer cvabın evetse bnmkide evet saol krdsm (arkadaşım manasında)Awesome yazdı:o yazı tipi latifte hiç hoş durmuyor ama Swider Whisky ve Ecel li Lanetxxx yapabilirim o yazı yipinde
Bir İmzada Benden
- Swider
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Bir İmzada Benden

evet hazırlıyorum hemen 10 dakikaya hazır

Beni işaretli sayma ayrılığa dair , seni yaşanmış tüm aşkların toplamı kadar seviyorum.
Sen nokta koy , ben üç nokta koyuyorum...
Buyur kardeşim umarım begenirsin..

Beni işaretli sayma ayrılığa dair , seni yaşanmış tüm aşkların toplamı kadar seviyorum.
- Swider
- FareAdam Düşmanı
SAOL KARDEŞİM ÇOK BEĞENDİM BİDE KORDİNATÖRÜ Lanetxxx GİBİ YAPABİLE SANSIN VARMI ACABA BU ARADA MANYAQ OLMUS COK GÜSELLER

Buyur kardeşim..

- Swider
- FareAdam Düşmanı
COK SAOL BU ARADA AMA KARDEŞ İMZAMA KOYCAMDA BOYUT OLMUYOR NASIL DÜZELTEBİLİRİM YOKSA SE MUSAITSEN DUZELTIRMISIN?

Selamünaleyküm öncelikle imza güsel olmuş eline sağlık banada yapabilirimsin ya yapıyorumda foruma upload şeklinde nasıl koyucaz diğer forumlarda gözat butonundan pcden atabiliyorduk :S
GEÇMİŞİNE SAHİP ÇIKMAYANIN GELECEĞİ DE OLMAZ.
- Jaqenhghar
- QcasTRo
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
LAtifin üzerine Xxxtürkogluxxx Ejdere BUyucukralll Asabıkeyf e Tacsızxbaşkan yazar mısın zahmet olmassa