Aramıza Yeni Gelen Arkaslarımız H.q ler ÖnceLikle Kuklacı Sunucusuna Hayırlı Olsun
Durmak Yoq TLOO YoLa Dewam...
OsmanLı Loncası [TLOO]
Re: OsmanLı Loncası [TLOO]

YAŞA... VE... YAŞAT...

Alayına Kardeşlik
ıCeHeaRT & eRaXkaYa & TooNYuKuK &
- eraxkaya
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
- Lonca: The Lodos Of Ottoman
Yenilenmis kadronuz guzel
basarılarınızın dewamını temelli ederm
Her sey daha ıyı bır KuKLAcı icin
basarılarınızın dewamını temelli ederm
Her sey daha ıyı bır KuKLAcı icin
eraxkayaIV
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
Steelxhearts
Steelxheart
Yakamozxkayabey
Yakamoz Loncası
Since 1071
The Lodos Of Ottoman
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
meRhabaLaR önceLikLe ...
biRşeye açıkLık getiReyim , geRek oyun içeRisinde geLen PM LeR iLe geRekse geLen özeL mesajLaRLa Loncaya aLım vaRmı diye soRan aRkadaşLaR için buRadan açıkLama yapayım , Loncamıza Şuan için aLım söz konusu değiLdiR .
iyi foRumLaR .
biRşeye açıkLık getiReyim , geRek oyun içeRisinde geLen PM LeR iLe geRekse geLen özeL mesajLaRLa Loncaya aLım vaRmı diye soRan aRkadaşLaR için buRadan açıkLama yapayım , Loncamıza Şuan için aLım söz konusu değiLdiR .
iyi foRumLaR .
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
Lıstenın guncellenmesı guzel olmus elınıze saglık Sımdıden herkeze basarılar ...
Kötülerin insanlığa zulüm ettiği bir zamanda,kalpleri kararmışların çığlık seslerini duymuyorsan,daha İNZAR gelmemiş demektir.
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
Gazapateşi Lycanx Gazapşifa İnzarr
- Tonyukukxx
- Işık Hanım'ın Elemanı
İyi Dileklerde Bulunan Arkadaşlara Teşekkürler . 

TooNYuKuK & eRaXkaYa & ıCeHeaRT
Ee,ne demek şimdi bu ?kalenderoglu yazdı:bana kasıtLa geLmesin burda eski yeni tartışması yapacak en son Lonca mevLana ahmet bunu sende biLiyosun eski bir tloo üyesi oLarak .
Kalenderoglu -
Dediğimiz,tloo'da bulunan bazı üyeler Mevlana üyesiydi.Ve şuanda bizim loncamızda bulunan bende dahil bazı kişiler eski tloo üyesiydi dedik. Sen şimdi kendini ne zannettinde bana kasıtla gelmesin falan diyorsun ? Paşa torunumu oldun ?
Eski,yeni tartışmasını yapacak tek lonca Mevlana'dır.Meraklanma..
İyi forumlar!
YeNiLMeZzZ
Sonsuza dek BÜYÜK KUMANDAN !
Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..

Dizlerimin üzerinde yaşamaktansa,ayaklarımın üzerinde ölmeyi tercih ederim.
Che,her zaman yolumuza ışık tutmaya devam edecek,Ya özgür Vatan,Ya Ölüm..
Bazı MEVLANA loncası üyeleri şuan TLOO loncası üyesi (Goodfather,Sagoist vb. arkadaşlarımız)
Bazı TLOO loncası üyeleri şuan Mevlana loncası üyesi (Örnek vermeye gerek yok)
Üstüne üstlük LODOSun en büyük 2 loncasının bazı üyeleride eski köklü,tanınmış,iyi loncaların üyeleri
Bu durum gösteriyorki MEVLANA ve TLOO loncaları arasında ufak bağlar var. Ben MEVLANA LONCASI üyesiyim ve TLOO loncasından tanıdığım bir çok arkadaşım var ve bununla ilgili bir sorun yok. Benim gibi birçok arkadaşımında diğer loncalardan arkadaşları var tabiki. Ama bu sıkıntı yaratmaz aksine yarar sağlar. Mesela 2 lonca üyelerinin kadim kesmesi gibi,yada migrata girmesi vb. gibi. Şu şurdan gelmiş bu burdan gelmiş dersek işimiz çok lütfen bu tür tartışmalara girmeyiniz...
Bazı TLOO loncası üyeleri şuan Mevlana loncası üyesi (Örnek vermeye gerek yok)
Üstüne üstlük LODOSun en büyük 2 loncasının bazı üyeleride eski köklü,tanınmış,iyi loncaların üyeleri
Bu durum gösteriyorki MEVLANA ve TLOO loncaları arasında ufak bağlar var. Ben MEVLANA LONCASI üyesiyim ve TLOO loncasından tanıdığım bir çok arkadaşım var ve bununla ilgili bir sorun yok. Benim gibi birçok arkadaşımında diğer loncalardan arkadaşları var tabiki. Ama bu sıkıntı yaratmaz aksine yarar sağlar. Mesela 2 lonca üyelerinin kadim kesmesi gibi,yada migrata girmesi vb. gibi. Şu şurdan gelmiş bu burdan gelmiş dersek işimiz çok lütfen bu tür tartışmalara girmeyiniz...
Onurlu ölüm bizim için yaşamdan çok daha kıymetlidir.
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
Volkancan \/ Volkanuri
■• Türkxvolkancan •■
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
seLamLaR ...
Kimse iLe biR soRunumuz pRobLemimiz oLmamaksızın Daha güzeL biR İKV için eL eLe hep beRabeR bazı fedakaRLıkLaR yapma taRaftaRıyız. Lütfen oLayLaRı başka yeRLeRe ççekmeyiniz ve Rica ediyoRum konu içeRisinde poLemik çıkaRacak keLimeLeRden sakınınz .
Kimse iLe biR soRunumuz pRobLemimiz oLmamaksızın Daha güzeL biR İKV için eL eLe hep beRabeR bazı fedakaRLıkLaR yapma taRaftaRıyız. Lütfen oLayLaRı başka yeRLeRe ççekmeyiniz ve Rica ediyoRum konu içeRisinde poLemik çıkaRacak keLimeLeRden sakınınz .
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
- YaSnoV
- Sahaf Yardımcısı
- Lonca: The Lodos Of Ottman
TLOO çok başarılı bir yenilenmeye gitmiş ve kadro eskisinden daha kaliteli olmuş diyebilrim ....
Başarılar ALİ ! ~~Lodos olsam girmek isterdim açıçası
~~
HerşeyDahaGüzelBirKUKLACI için !!!!
Başarılar ALİ ! ~~Lodos olsam girmek isterdim açıçası
HerşeyDahaGüzelBirKUKLACI için !!!!
IIYasinowiÇII[SAVAŞÇI]

IYasinowiÇI[BÜYÜCÜ]

IYasinowiÇI[BÜYÜCÜ]