sELam sancak
- DequeL
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Rulers Of The World
sELam sancak
Öncelikle Tabiki Kuklacı halkını ve lonca başkanlığı bırakıp buraya gelmek zor oldu 3 senedir kuklacıda idim ancak kuklacıyı hırsızlar ve ufacık çocuklar sardı onun için buraya başlamak istedim Sancak Selam Kuklacı Şimdilik Elwedaa. 
Yalnız bir fikri öpemez…ona dokunamaz veya onu tutamazsınız.Fikirler kan ağlamaz,,acıyı hissetmezler,Sevmezler...
V For Vendetta
V For Vendetta
Re: sELam sancak
KukLacıdan geLiyosun. Sancakda yeni başLıyosun. En iLginç oLanı ise profiLde sunucu ANKA yazıyor. :? 
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
- DequeL
- İri Fare Avcısı
- Lonca: Rulers Of The World
anka nerde yazıor Bana Gösterirmisin ??? :idea:Ucube yazdı:KukLacıdan geLiyosun. Sancakda yeni başLıyosun. En iLginç oLanı ise profiLde sunucu ANKA yazıyor. :?
Yalnız bir fikri öpemez…ona dokunamaz veya onu tutamazsınız.Fikirler kan ağlamaz,,acıyı hissetmezler,Sevmezler...
V For Vendetta
V For Vendetta
Ucube yazdı:KukLacıdan geLiyosun. Sancakda yeni başLıyosun. En iLginç oLanı ise profiLde sunucu ANKA yazıyor. :?
AteşSalih -- TERBİYECİ

- XxTayfunxX
- Demirci Çırağı
- Klan: Arzın Çocukları
DequeL yazdı:Öncelikle Tabiki Kuklacı halkını ve lonca başkanlığı bırakıp buraya gelmek zor oldu 3 senedir kuklacıda idim ancak kuklacıyı hırsızlar ve ufacık çocuklar sardı onun için buraya başlamak istedim Sancak Selam Kuklacı Şimdilik Elwedaa.
Aramıza hoş geldin bu sunucudada çok hırsız ve bebe var burdanda sıkılıp gitmezsin İNŞ
KnqSTyLe ve Forseti ÇALINMIŞTIR. ÇARDAKİ BEN DEĞİLİM GERİ ALABİLİRSEM OYUNA DEVAM EDİCEM ALAMAZSAM HAKKINIZI HELAL EDİN OYUNU BIRAKIYORUM.. 
Ucube yazdı:KukLacıdan geLiyosun. Sancakda yeni başLıyosun. En iLginç oLanı ise profiLde sunucu ANKA yazıyor. :?
-
- İskele Babası
valla sancak taki çocuk sayısı kuklacıdan 5 kat daha fazla 2 gün sonra geri dönersin 
-
- Salgın Koruyucusu
DequeL yazdı:Öncelikle Tabiki Kuklacı halkını ve lonca başkanlığı bırakıp buraya gelmek zor oldu 3 senedir kuklacıda idim ancak kuklacıyı hırsızlar ve ufacık çocuklar sardı onun için buraya başlamak istedim Sancak Selam Kuklacı Şimdilik Elwedaa.
Arkadasım öncelikle hosgeldin sunucumuza...İnşallah kuklacı sunucusndaki sıkıntılarını sancak sunucusnda da yasamazsın...Sancak sunucusnda başarılar diliyorum...
Fearful<<<>>>Facexfearful
<<<Destruction---Facexfearful>>>
Söz bilirsen söz söyle, sözünden ibret alsınlar.
Söz bilmezsen susta, seni bir adam sansınlar.
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
Söz bilirsen söz söyle, sözünden ibret alsınlar.
Söz bilmezsen susta, seni bir adam sansınlar.
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
- Sandesxlider
- Salgın Koruyucusu
h.g