TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
Ne sakini ya ne sakini ya mehmet bu kaçıncı söz yahu oyunda ol yarın dedim taktiğin bile yok

- KoRkUsUzXOgUz
- FareAdam Düşmanı
raşom seni üzenleri ben üzcem artık yeter adam gibi söz veripte dönmeyin adam olan bi kere söz verir !
Korkusuzxoguz
Tayfaxoguz Korksuzuzxkorkak
xXxHeaRTYxXx Lostxödemişlee

Tayfaxoguz Korksuzuzxkorkak
xXxHeaRTYxXx Lostxödemişlee

Delirmemek elde değil.....Tskxhxugur yazdı:9 canda kaçtı Junon gelde çıldırma![]()
Aynı grupla 2. kez girişimizde , 2 saat te junon a gel ama 2 saatte junon u kesememe.
Tam hep şifacıları gönderdi , sıra ile ama 10 canda beni yukarı attı var mı böle bir şey ya
Tek gerçek ; ölümdür ..!
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
Eray BOZKURT
HydRopHopiA
- Tskxdevlet
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ERAY BENI MIGRATA CAGIRMIYON TABI JUNON HANIMEFENDI İSE BEN OLMADIMI CILDIRIYO ONDAN KESTIRMIYO KENDINI 
Herkes Oyuncu Olabilir Ama Yönetmen Benim.İstediğime Rol Veririm,İstediğime Yol Veririm
Mert TURAN
Mert TURAN
- impedimenta
- FareAdam Düşmanı
Yamuk yapmana gerek yok sen ztn yamuksunmonsterdarker yazdı:Bu nedemek oluo nan raşo sana yamukmu yaotıda tek dostun olcay düldül bekoimpedimenta yazdı:Ezik bittin senEmirBerkKorkmaz yazdı:Vay öyle olsun...impedimenta yazdı:Tek dostum olcay gerisi sattı hemen ezik yaptı beni vay be size karşıma çıkmayın alayınıza mod yok o kadarKable yazdı:O burağın şifacısı değilidir benim şifacımdır o :lol:
Şavaşçıx eziğiyle gel asitimle ağlatırım onu... :twisted:
- impedimenta
- FareAdam Düşmanı
Yücelen solucan düzcem charı o zmn görüşürüz senle ve makine yapmam gerekiyo bölgelere girdiğim için sürekli makine yapmak sıktığından uğraşmıyorum şifacı charıyla artıkVicTorY yazdı:Her gün şifacımla ws ye çağırıyorum işim var diyosun ezikcan ne konuşuyosun dahaimpedimenta yazdı:Eskiden şifayla çok rahat ws atılıyordu zevkliydi şimdi şifacı işe yaramıyo sadece bölgelerde şifacı hiç açmasaydın keşkeKable yazdı:Şifacı kullanmayı hiç sevmedim.Silip savaşçı mı açsam :?:![]()
Eray akşam operasyon olcak mıeray yazdı:Delirmemek elde değil.....Tskxhxugur yazdı:9 canda kaçtı Junon gelde çıldırma![]()
Aynı grupla 2. kez girişimizde , 2 saat te junon a gel ama 2 saatte junon u kesememe.
Tam hep şifacıları gönderdi , sıra ile ama 10 canda beni yukarı attı var mı böle bir şey ya![]()
![]()
![]()
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- monsterdarker
- Yasemin'in Gözcüsü
Bu memo benim kafayı tırlattırdı iyice artık bende beyin zerresi dahi kalmadı ölürsem mezar taşıma mehmet yüzünden öldü yazın