Vay arkadaş .d
Vay arkadaş .d
Yaw sunucuya geldim bölgeye sa dedim bi kişi as dedi bi dolaşıyım kimler war dedim eminönünde kimse yok o bi kişiyede kadım ne kadar dedim burda item satılmaz dedi
kadım kesiliyomu dedim evet dedi lodos mu keser arz mı dedim arz yok dedi
sunucu biraz garip ama iyi Aranıza artık bende katıldım sancak sunucusundan Geldim ! :!: :!: İyi Formlar :!: :!:

- withoutlove
- Cin Avcısı
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
Re: Vay arkadaş .d
SADO GEREKSİZ BİR KONU AÇIP GEREKSİZ BİR YORUM YAPMIŞIN
What Makes You Different and Beauruful is Your Speciality
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
SENİ FARKLI YAPAN SENİ GÜZEL KILAN AYRICALIĞINDIR
Gayet Güzel Bi Açıklama Ancak Eet Arz Çok Az Lodos Olursan 49 Olana Kadar Rahat KasarsınSaddo yazdı:Yaw sunucuya geldim bölgeye sa dedim bi kişi as dedi bi dolaşıyım kimler war dedim eminönünde kimse yok o bi kişiyede kadım ne kadar dedim burda item satılmaz dedikadım kesiliyomu dedim evet dedi lodos mu keser arz mı dedim arz yok dedi
sunucu biraz garip ama iyi Aranıza artık bende katıldım sancak sunucusundan Geldim ! :!: :!: İyi Formlar :!: :!:
Special Response Team

Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?

Sarmıyor Artık Savaşmak --- Oturup {GM}'lerle Zar'mı Sallasak ?
- gtaberlinn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
Hesapların satışı yada devri yasaktır. Forum hesabınız süresiz kapatıldı .Olivera yazdı:Gayet Güzel Bi Açıklama Ancak Eet Arz Çok Az Lodos Olursan 49 Olana Kadar Rahat KasarsınSaddo yazdı:Yaw sunucuya geldim bölgeye sa dedim bi kişi as dedi bi dolaşıyım kimler war dedim eminönünde kimse yok o bi kişiyede kadım ne kadar dedim burda item satılmaz dedikadım kesiliyomu dedim evet dedi lodos mu keser arz mı dedim arz yok dedi
H.g İyi vakit geçirmen Dileğiyle .
TWTY
Mrxbarış(49)
Kurtxhayalet(45)(Kurtx loncası ile alakam yoktur)
Sincanlı Smalowesar İsimsizxlord adlı çarlarımı silmiş bulunmaktayım.
39 lwlken
Gtaist(Çalındı)
Gtaistxbüyü(Çalındı)
Kurtxhayalet(45)(Kurtx loncası ile alakam yoktur)
Sincanlı Smalowesar İsimsizxlord adlı çarlarımı silmiş bulunmaktayım.
39 lwlken
Gtaist(Çalındı)
Gtaistxbüyü(Çalındı)
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow:withoutlove yazdı:SADO GEREKSİZ BİR KONU AÇIP GEREKSİZ BİR YORUM YAPMIŞIN
auril & DoubleLift