Turka & Fenerlist charlarınızı 1 lvl göreyim

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ataxborabey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Ata

Re: Turka & Fenerlist charlarınızı 1 lvl göreyim

Mesaj gönderen ataxborabey »

Paşa napıyon sen yaw çoluk çocuğun seviyesine iniyon hadi onlar bebe sen boşver şunları... ;)
Kullanıcı avatarı
kasakula
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen kasakula »

helal diyorum wahit başka bişey demiyorumm :D:D

lordxberat lordxhacıcos drowxberat
facexfearful
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen facexfearful »

Fenerlist yazdı:Eğer O yazının içinde birazcık dilenme namına birşey yazıyorsa ben çarımı silerim senden hala şunun açıklamasını bekliyorum. Bana Yarayan İtemin Var mı demek dilenmek midir ? Bana edebiyat yapma bana gerceklerden bahset oradaki resimdeki dilenmek midir ? bunun cevabını ver... Sen demekki her bana uygun itemin var mı diyenin resmini alıyorsun. Bundan sonra kesin şeylerle karşımıza çık öyle abuk subuk fotolarla değil eğer foto koyacaksan içindekini iyice yorumlayıp öyle koy....

Bu fotoda hiçbir açıklayıcılık yok...Birkere Fenerlist'in dedigi gibi item var mı demek dilenmek mi...? Sana soruyor herif yaw nerenden anlıyorsun bunu dilenmeye baglıyorsun onu anlamadım...

Fearful<<<>>>Facexfearful
<<<Destruction---Facexfearful>>>

Söz bilirsen söz söyle, sözünden ibret alsınlar.
Söz bilmezsen susta, seni bir adam sansınlar.

ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
dururzaman
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen dururzaman »

şunu demeliyimki item mitem dilendiği yok adamların bana göre item varmı demek dilenmeye girmez nerden biliyorsun adam parayla alıcak belki.belli bi yaşa gelmişsiniz ama daha nasıl konuşulacağını öğrenememişsiniz insanları küçük düşürmek namına olmayan şeyleri iyi tezgahlıyorsunuz
dururzaman
İskele Babası
İskele Babası

üstte biride çoluk çocukla uğraşma demiş sen o kişinin yaşını biliyormusun çoluk çocuk diyorsun galiba sen 55 yaşındasın herkez 12 yaşında sana göre
Kullanıcı avatarı
kupluce
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen kupluce »

dururzaman yazdı:üstte biride çoluk çocukla uğraşma demiş sen o kişinin yaşını biliyormusun çoluk çocuk diyorsun galiba sen 55 yaşındasın herkez 12 yaşında sana göre
Imzan yazmıyor kim olduğunu bilmiyorum ama Fenerlist ve Turko hakkında konuşuyorum yaşları ne olursa olsun çocuklar :) Olgun bir insan adamın sinirlenip lodostan arza geçmesine veya arzdaki arkadasına yardım etti diye ona satıcı, dönek gibi ifadeler kullanmaz bunu ilkokul çocukları yapar ;)
AteşSalih -- TERBİYECİ

Resim
Kullanıcı avatarı
NarkozxTurka
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen NarkozxTurka »

Vahit yazdı:
NarkozxTurka yazdı:Yazılarımı ii oku kıvırma ben sana sattın demedim.

Yazılarımı Oku..

Sana Yuzuk Yada Kolye 1 sey dusmustu sende bana dedın gel 1 yanıma madendeyım bırakamıyom geldım bana kolye yada yuzuk neyse onu verdın bende sana saol bana yaramaz bu. Bana göre item varmız max dedim yazdıklarımı ii oku.

Lafa Hemen Dalma Oyle

Sil Carını Sozunde Dur

Dilendın Dedin Dilendıgıme Dahil 1 Söz Yazı Göster Bana orada??
İşte bende sana diyorumki sen diyorsunya
Sana Yuzuk Yada Kolye 1 sey dusmustu sende bana dedın gel 1 yanıma madendeyım bırakamıyom geldım bana kolye yada yuzuk neyse onu verdın bende sana saol bana yaramaz bu.
Çantamda herhangi yüzük kolye varmı yada herhangi bir item (madenden başka birşey yok )onu söylüyorum sana madem düşürmüşüm çantamda olmalı
Olmayan bir şeyi sana nasıl yansıttım onu merak ediyorum :)

M4Lmısın kendini Safammı cekıyon Duşen Eşyayı Bana verdin Diyom Sna zaten Saftırık

Ortaya 1 Laf Attın Yemedı qq Şimdi kıvır babam kıvır

Vesselam
Resim
Kullanıcı avatarı
NarkozxTurka
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen NarkozxTurka »

kupluce yazdı:
dururzaman yazdı:üstte biride çoluk çocukla uğraşma demiş sen o kişinin yaşını biliyormusun çoluk çocuk diyorsun galiba sen 55 yaşındasın herkez 12 yaşında sana göre
Imzan yazmıyor kim olduğunu bilmiyorum ama Fenerlist ve Turko hakkında konuşuyorum yaşları ne olursa olsun çocuklar :) Olgun bir insan adamın sinirlenip lodostan arza geçmesine veya arzdaki arkadasına yardım etti diye ona satıcı, dönek gibi ifadeler kullanmaz bunu ilkokul çocukları yapar ;)

AgLa Sen AgLa Devam Et Yardım Etmişmiş :D La Ne GuzeL Aglıyo Su Ata Loncası YandaşLarı 1 AvucLar Sıksan Suları BiLe Çıkmaz Ama Maşallah GüzeL agLıyoLar :D
Resim
dururzaman
İskele Babası
İskele Babası

kupluce yazdı:
çocuk veya değiller ama bebek çoluk çocuk gibi laflar kullanılıyor üstte bu lafı herkez kullanmaya başladı madem o kadar saygılılar dürüstler herkez tarafından seviliyorlar kimseyi bu tür işlerle küçük düşürmeye çalışmasınlar
Kullanıcı avatarı
olcaytoo
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen olcaytoo »

NarkozxTurka yazdı:
kupluce yazdı:

AgLa Sen AgLa Devam Et Yardım Etmişmiş :D La Ne GuzeL Aglıyo Su Ata Loncası YandaşLarı 1 AvucLar Sıksan Suları BiLe Çıkmaz Ama Maşallah GüzeL agLıyoLar :D
Bir avuç diyorsun sıksan suyu çıkmaz diyorsun onca lonca hırsız arsız Loncamızı yıkmayı denedide senin gibi çoluk çocuk çocuk mu bizi korkutacak adam fotoları delil olarak sunuyor utanıp susacağına hala mal mal yazı yazıyorsun...
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo

Olcay Hangül

“Genel Sohbet” sayfasına dön