Turka & Fenerlist charlarınızı 1 lvl göreyim
- ataxborabey
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
- Lonca: Ata
Re: Turka & Fenerlist charlarınızı 1 lvl göreyim
Paşa napıyon sen yaw çoluk çocuğun seviyesine iniyon hadi onlar bebe sen boşver şunları... 
helal diyorum wahit başka bişey demiyorumm
:D
lordxberat lordxhacıcos drowxberat
lordxberat lordxhacıcos drowxberat
-
- Salgın Koruyucusu
Fenerlist yazdı:Eğer O yazının içinde birazcık dilenme namına birşey yazıyorsa ben çarımı silerim senden hala şunun açıklamasını bekliyorum. Bana Yarayan İtemin Var mı demek dilenmek midir ? Bana edebiyat yapma bana gerceklerden bahset oradaki resimdeki dilenmek midir ? bunun cevabını ver... Sen demekki her bana uygun itemin var mı diyenin resmini alıyorsun. Bundan sonra kesin şeylerle karşımıza çık öyle abuk subuk fotolarla değil eğer foto koyacaksan içindekini iyice yorumlayıp öyle koy....
Bu fotoda hiçbir açıklayıcılık yok...Birkere Fenerlist'in dedigi gibi item var mı demek dilenmek mi...? Sana soruyor herif yaw nerenden anlıyorsun bunu dilenmeye baglıyorsun onu anlamadım...
Fearful<<<>>>Facexfearful
<<<Destruction---Facexfearful>>>
Söz bilirsen söz söyle, sözünden ibret alsınlar.
Söz bilmezsen susta, seni bir adam sansınlar.
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
Söz bilirsen söz söyle, sözünden ibret alsınlar.
Söz bilmezsen susta, seni bir adam sansınlar.
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
█▄█ █ █▀█ █▄█ █▀█ █▀█
█▀█ █ █▀▀ █▀█ █▄█ █▀▀
ஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜஜ۩۞۩ஜ
-
- İskele Babası
şunu demeliyimki item mitem dilendiği yok adamların bana göre item varmı demek dilenmeye girmez nerden biliyorsun adam parayla alıcak belki.belli bi yaşa gelmişsiniz ama daha nasıl konuşulacağını öğrenememişsiniz insanları küçük düşürmek namına olmayan şeyleri iyi tezgahlıyorsunuz
-
- İskele Babası
üstte biride çoluk çocukla uğraşma demiş sen o kişinin yaşını biliyormusun çoluk çocuk diyorsun galiba sen 55 yaşındasın herkez 12 yaşında sana göre
Imzan yazmıyor kim olduğunu bilmiyorum ama Fenerlist ve Turko hakkında konuşuyorum yaşları ne olursa olsun çocuklardururzaman yazdı:üstte biride çoluk çocukla uğraşma demiş sen o kişinin yaşını biliyormusun çoluk çocuk diyorsun galiba sen 55 yaşındasın herkez 12 yaşında sana göre
AteşSalih -- TERBİYECİ

- NarkozxTurka
- İskele Babası
Vahit yazdı:İşte bende sana diyorumki sen diyorsunyaNarkozxTurka yazdı:Yazılarımı ii oku kıvırma ben sana sattın demedim.
Yazılarımı Oku..
Sana Yuzuk Yada Kolye 1 sey dusmustu sende bana dedın gel 1 yanıma madendeyım bırakamıyom geldım bana kolye yada yuzuk neyse onu verdın bende sana saol bana yaramaz bu. Bana göre item varmız max dedim yazdıklarımı ii oku.
Lafa Hemen Dalma Oyle
Sil Carını Sozunde Dur
Dilendın Dedin Dilendıgıme Dahil 1 Söz Yazı Göster Bana orada??
Sana Yuzuk Yada Kolye 1 sey dusmustu sende bana dedın gel 1 yanıma madendeyım bırakamıyom geldım bana kolye yada yuzuk neyse onu verdın bende sana saol bana yaramaz bu.
Çantamda herhangi yüzük kolye varmı yada herhangi bir item (madenden başka birşey yok )onu söylüyorum sana madem düşürmüşüm çantamda olmalı
Olmayan bir şeyi sana nasıl yansıttım onu merak ediyorum![]()
M4Lmısın kendini Safammı cekıyon Duşen Eşyayı Bana verdin Diyom Sna zaten Saftırık
Ortaya 1 Laf Attın Yemedı qq Şimdi kıvır babam kıvır
Vesselam

- NarkozxTurka
- İskele Babası
kupluce yazdı:Imzan yazmıyor kim olduğunu bilmiyorum ama Fenerlist ve Turko hakkında konuşuyorum yaşları ne olursa olsun çocuklardururzaman yazdı:üstte biride çoluk çocukla uğraşma demiş sen o kişinin yaşını biliyormusun çoluk çocuk diyorsun galiba sen 55 yaşındasın herkez 12 yaşında sana göreOlgun bir insan adamın sinirlenip lodostan arza geçmesine veya arzdaki arkadasına yardım etti diye ona satıcı, dönek gibi ifadeler kullanmaz bunu ilkokul çocukları yapar
![]()
AgLa Sen AgLa Devam Et Yardım Etmişmiş

-
- İskele Babası
çocuk veya değiller ama bebek çoluk çocuk gibi laflar kullanılıyor üstte bu lafı herkez kullanmaya başladı madem o kadar saygılılar dürüstler herkez tarafından seviliyorlar kimseyi bu tür işlerle küçük düşürmeye çalışmasınlarkupluce yazdı:Imzan yazmıyor kim olduğunu bilmiyorum ama Fenerlist ve Turko hakkında konuşuyorum yaşları ne olursa olsun çocuklardururzaman yazdı:üstte biride çoluk çocukla uğraşma demiş sen o kişinin yaşını biliyormusun çoluk çocuk diyorsun galiba sen 55 yaşındasın herkez 12 yaşında sana göreOlgun bir insan adamın sinirlenip lodostan arza geçmesine veya arzdaki arkadasına yardım etti diye ona satıcı, dönek gibi ifadeler kullanmaz bunu ilkokul çocukları yapar
![]()
Bir avuç diyorsun sıksan suyu çıkmaz diyorsun onca lonca hırsız arsız Loncamızı yıkmayı denedide senin gibi çoluk çocuk çocuk mu bizi korkutacak adam fotoları delil olarak sunuyor utanıp susacağına hala mal mal yazı yazıyorsun...NarkozxTurka yazdı:kupluce yazdı:Imzan yazmıyor kim olduğunu bilmiyorum ama Fenerlist ve Turko hakkında konuşuyorum yaşları ne olursa olsun çocuklardururzaman yazdı:üstte biride çoluk çocukla uğraşma demiş sen o kişinin yaşını biliyormusun çoluk çocuk diyorsun galiba sen 55 yaşındasın herkez 12 yaşında sana göreOlgun bir insan adamın sinirlenip lodostan arza geçmesine veya arzdaki arkadasına yardım etti diye ona satıcı, dönek gibi ifadeler kullanmaz bunu ilkokul çocukları yapar
![]()
AgLa Sen AgLa Devam Et Yardım EtmişmişLa Ne GuzeL Aglıyo Su Ata Loncası YandaşLarı 1 AvucLar Sıksan Suları BiLe Çıkmaz Ama Maşallah GüzeL agLıyoLar
AtaxOlcaytoo AtaxKafkasHan AtaxDermantoo
Olcay Hangül
Olcay Hangül