rosenda2mg yazdı:Aslında Bu sunucuada Bizi çekemiyolar Baksana Bi şeyler yapıyoruz çabuk eleştirliyoruz bu yaptıklarımızı baskaları yapsa sayfada yer kalmazdı herhalde Çekemiyolar bizi ne yapak tebrik eden arkadaslarada bu arada teşekkürler yakında herseferinde 1 grup götürecez görevini yapacaz herkezin Sunucuda kimsenin Görevi Kalmayacak :mrgreen: Çekemeyenler utansın..............
Arkadaşım , kimsenin kimseyi çekememezliği filan yok.
Ne güzel organizasyon yapmışsınız , bu kadar adamla defalarca kesmişsiniz.
Tebrik ederim.
Görevi olanlara yardımcı olmanız , yaptığınız işin , daha güzel sonuçlar doğurmasına sebep olucaktır.
Tekrar tebrik ediyorum.Başarılarınızın devamını diliyorum...
Meerlinee yazdı:hacı biri bana da kesebilir mi arz lodos farketmez
Sendee her gordugun kadım kesımı veya junon kesımı olan yerlerde yardım edın dıyosun Bızım Buyucumerly var ondan yardım ıstee belkı yardım eder sana...xD
Meerlinee yazdı:hacı biri bana da kesebilir mi arz lodos farketmez
Sendee her gordugun kadım kesımı veya junon kesımı olan yerlerde yardım edın dıyosun Bızım Buyucumerly var ondan yardım ıstee belkı yardım eder sana...xD
La SAmo Ben Çakmalara Görev yapmam :mrgreen:
Zor Diye Birşey Yoktur, İmkansız ise sadece zaman alır.
rosenda2mg yazdı:Aslında Bu sunucuada Bizi çekemiyolar Baksana Bi şeyler yapıyoruz çabuk eleştirliyoruz bu yaptıklarımızı baskaları yapsa sayfada yer kalmazdı herhalde Çekemiyolar bizi ne yapak tebrik eden arkadaslarada bu arada teşekkürler yakında herseferinde 1 grup götürecez görevini yapacaz herkezin Sunucuda kimsenin Görevi Kalmayacak :mrgreen: Çekemeyenler utansın..............
Tebrikler ama Kibir güzel bir şey değildir kardeşim yaptıgın yorumlara ve her şeyi foruma koyma çabanla sende bu kibirden çok olduğunu düşünüyorum ..