Kendini ezik duruma düşürmeye post kasmak diyorsan o bakımdan kralsın.yunus46 yazdı:POST KASMAKTAN ANLAMAM BİLMEM AMA SENİN GİBİ BOŞ KONU AÇAN KİŞİLERE HATTİNİ BİLDİRMEK AMACIYLA VERDİĞİM CEVAPLAR POST'SA EVET POST KASIYORUMozaerden yazdı:Boş cevaplarla post kasmakta üstüne yok.yunus46 yazdı:boş konu açmakta üstüne yok ozaerden :mrgreen:ozaerden yazdı:Gerçekten bilen yok mu ? :?
Berat Abi Nerde ? :D
Re: Berat Abi Nerde ? :D
Pırasasapı (32)
Fareli avatarım cinsel içerik sebebiyle kaldırılmıştır.
senin gibi boş konular açıp kendimi ezik duruma düşürmektense iğneliyici cevaplar verip hattini bildirmeyi yeğlerim eziksin hala benle muhattap oluyosun sen git çarını 49 yap büyüklerinle nasıl konuşulması gerektiğini öğren sonra gel ezik de tmm mı şimdi git sütünü iç yat sen 49 olduktan sonra gel adamın asabını bozma :twisted:ozaerden yazdı:
Kendini ezik duruma düşürmeye post kasmak diyorsan o bakımdan kralsın.![]()
Yunusxxmaraşlı
Katliyam Loncası Kurucusu

Katliyam Loncası Kurucusu

Konuyu açan arkadaş bence sen boş konularına burdan devam et
viewtopic.php?f=4&t=32684&start=10
xaQuaLandX -- Rudebox -- Vaybenöleydim

Ben çarımı 40 yaptım ve kasmıyorum klan savaşı yapyorum eğlencesine giren çıkan var mı ? İnşallah yoktur.yunus46 yazdı:senin gibi boş konular açıp kendimi ezik duruma düşürmektense iğneliyici cevaplar verip hattini bildirmeyi yeğlerim eziksin hala benle muhattap oluyosun sen git çarını 49 yap büyüklerinle nasıl konuşulması gerektiğini öğren sonra gel ezik de tmm mı şimdi git sütünü iç yat sen 49 olduktan sonra gel adamın asabını bozma :twisted:ozaerden yazdı:
Pırasasapı (32)
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Bende sana soracam senin burda amacın ne Sırf saçmalıkozaerden yazdı:Ben çarımı 40 yaptım ve kasmıyorum klan savaşı yapyorum eğlencesine giren çıkan var mı ? İnşallah yoktur.yunus46 yazdı:senin gibi boş konular açıp kendimi ezik duruma düşürmektense iğneliyici cevaplar verip hattini bildirmeyi yeğlerim eziksin hala benle muhattap oluyosun sen git çarını 49 yap büyüklerinle nasıl konuşulması gerektiğini öğren sonra gel ezik de tmm mı şimdi git sütünü iç yat sen 49 olduktan sonra gel adamın asabını bozma :twisted:ozaerden yazdı:
aQunaLand ben burada bir soru soruyorum senin burda amacın ne ? Sırf artistlik
![]()
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Sanki Sene 2008
ozaerden yazdı:Boş cevaplarla post kasmakta üstüne yok.yunus46 yazdı:boş konu açmakta üstüne yok ozaerden :mrgreen:ozaerden yazdı:Gerçekten bilen yok mu ? :?
GEçen benle tartısıyodun Berat abi diosun küçüksün BArı yalan Atma Berat oyuna ara verdı Büyük ihtima l ahbersız giddi
Saçmalık değil soru soruyorum işin gücün hava ama Ansız'ı ada girişinde , Justlov'u sen hariç 1 büyü 1 savaş 2 şifaya rağmen 2 savaşçı kestiğimizi unutma.JuSTLoV yazdı:Bende sana soracam senin burda amacın ne Sırf saçmalıkozaerden yazdı:Ben çarımı 40 yaptım ve kasmıyorum klan savaşı yapyorum eğlencesine giren çıkan var mı ? İnşallah yoktur.yunus46 yazdı:senin gibi boş konular açıp kendimi ezik duruma düşürmektense iğneliyici cevaplar verip hattini bildirmeyi yeğlerim eziksin hala benle muhattap oluyosun sen git çarını 49 yap büyüklerinle nasıl konuşulması gerektiğini öğren sonra gel ezik de tmm mı şimdi git sütünü iç yat sen 49 olduktan sonra gel adamın asabını bozma :twisted:ozaerden yazdı:
![]()
Boş Boş seylerle ugrasıyorsn.
Pırasasapı (32)
- adresbu
- Tılsım Tanığı

- Lonca: Sanki Sene 2008
ozaerden yazdı:Saçmalık değil soru soruyorum işin gücün hava ama Ansız'ı ada girişinde , Justlov'u sen hariç 1 büyü 1 savaş 2 şifaya rağmen 2 savaşçı kestiğimizi unutma.JuSTLoV yazdı:Bende sana soracam senin burda amacın ne Sırf saçmalıkozaerden yazdı:Ben çarımı 40 yaptım ve kasmıyorum klan savaşı yapyorum eğlencesine giren çıkan var mı ? İnşallah yoktur.yunus46 yazdı:senin gibi boş konular açıp kendimi ezik duruma düşürmektense iğneliyici cevaplar verip hattini bildirmeyi yeğlerim eziksin hala benle muhattap oluyosun sen git çarını 49 yap büyüklerinle nasıl konuşulması gerektiğini öğren sonra gel ezik de tmm mı şimdi git sütünü iç yat sen 49 olduktan sonra gel adamın asabını bozma :twisted:ozaerden yazdı:
![]()
Yasin ben başından beri 14 olduğumu söylüyorum saçmalama
![]()
Yav yine saçma saçma konusma bebe bebe dıodunuz sen benden bebeymıssın hiç olmadı boş konu açmıyrm
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi

- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Halla Halla neden ben hatırlamıyorumozaerden yazdı:Saçmalık değil soru soruyorum işin gücün hava ama Ansız'ı ada girişinde , Justlov'u sen hariç 1 büyü 1 savaş 2 şifaya rağmen 2 savaşçı kestiğimizi unutma.JuSTLoV yazdı:Bende sana soracam senin burda amacın ne Sırf saçmalıkozaerden yazdı:Ben çarımı 40 yaptım ve kasmıyorum klan savaşı yapyorum eğlencesine giren çıkan var mı ? İnşallah yoktur.yunus46 yazdı:senin gibi boş konular açıp kendimi ezik duruma düşürmektense iğneliyici cevaplar verip hattini bildirmeyi yeğlerim eziksin hala benle muhattap oluyosun sen git çarını 49 yap büyüklerinle nasıl konuşulması gerektiğini öğren sonra gel ezik de tmm mı şimdi git sütünü iç yat sen 49 olduktan sonra gel adamın asabını bozma :twisted:ozaerden yazdı:
![]()
Yasin ben başından beri 14 olduğumu söylüyorum saçmalama
![]()
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

Oyundan biraz bunaldım.Ara verdim arada sırada oyuna giriyorum 2-3 haftayada kesin dönüş yapabilirim.Forumda oyunu bıraktım mıraktım diye konular açmak istemedim özel mesajla bana ulaşabilirdin,Bu konuyla başkalarıylada tartışmana gerek yok
Şimdilik ALLAH'a emanet ol 2-3 haftayada Bana emanetsin
Cehaletle deha arasındaki gerçek fark nedir biliyor musunuz ? Dehanın sınırları vardır cehaletinse hiçbir sınırı yoktur.
Silencend Fiqan Ieqo
Silencend Fiqan Ieqo