İKV BİTECEK..

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
frkn1797
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

İKV BİTECEK..

Mesaj gönderen frkn1797 »

Neden mi ?

*Dostukluk,güven,sakin bir oyun ortamı kalmadı.

*Yetkililer plus satma ya da kalan kutu stoklarını elden çıkartma derdinde.Oyuncular 2. planda.

*49 Level olup klan kastıktan sonra yapacak bir şey kalmıyor.Sıkıcı oluyor.

*2 seneden beri İkv'de aktif olan bir kişinin 3 meslekten de (şifacı,savaşçı,büyücü) karakteri oluyor.

*Hatalar can sıkıyor.(Oyunun başından beri Hata:183 çözülemiyor).

*Oyun içinde en son değişiklik yapılan tarih 12 Haziran 2010 (Grup Bölgeleri'ndeki hata düzeltildi).Çok uzun aralıklarla yenilikler oluyor.

*Lonca sistemi gelmekbilmiyor.

*2 senede bir 10 seviye ekleniyor.Halbuki oyun bir kerede 70-80 seviye olsa.Oyundaki artış gözle görülebilir noktaya ulaşır.

*Forumda her gün 2 şer 3 er tane veda konusu görüyoruz.Bunlardan 1 tanesi bile kesin veda olsa.Çok ciddi bir şekilde oyuncu kaybediliyor.

*Lag sorunu giderilemiyor.

*Oyuncular kendi imkanlarıyla loncalar kurmaya çalışıyorlar.Buda oyuncuların sistemden sıkıldıklarını gösterir.

Ve daha aklıma gelmeyen nedenler...
/eZiKTiK iYiCe eZDiLeR seRseRi oLDuK baŞ üSTüNe koNDuK/
'Powerful' [Ecel Getiren] 'Daphnem'
Kullanıcı avatarı
VicTorY
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Re: İKV BİTECEK..

Mesaj gönderen VicTorY »

Bende ekliyeyim

Powerful gibi hırsızlar 15-20 kişi ile oyundaki Kabadayı modunu hayat meselesi yapıyor sonra Powerfulla alakam yok diyor Daphnem bunlar da oyunun kötü yanları ;) Haa çaldıklarıylada kesemiyorlar o ayrı bir durum :)
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
Kullanıcı avatarı
frkn1797
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen frkn1797 »

Kardesim Olayı Baska Yerlere Saptırma Ben Burda Bi konu Üzerine Konuştum YOrum Yapacaksan O Konu Üzerine Yorum yap :!: Ayrıca Kanıtın Olmadan Kimseye Hırsız Deme Hakkın YOK :!:
/eZiKTiK iYiCe eZDiLeR seRseRi oLDuK baŞ üSTüNe koNDuK/
'Powerful' [Ecel Getiren] 'Daphnem'
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

VicTorY yazdı:Bende ekliyeyim

Powerful gibi hırsızlar 15-20 kişi ile oyundaki Kabadayı modunu hayat meselesi yapıyor sonra Powerfulla alakam yok diyor Daphnem bunlar da oyunun kötü yanları ;) Haa çaldıklarıylada kesemiyorlar o ayrı bir durum :)
Bir de bazı Daphnem gibi kişiler em satıyor...
Sanırım bu da sıkıntıyı önlüyor Mustafa.. :)
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
delidir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen delidir »

EmirBerkKorkmaz yazdı:

Bu Powerful köpeği benim arkadaşın 3 mavi kaya+24m sini çalmıştı Gerçi arkadaş dedğim haysiyetsizde benm 72m mi çaldı
Şovalyexdelidir(savaşçı)
İZBıRaKaNLaRMüCO(^)EJder Asa

Mücahid Macit

Şovalyexdelidirr MoRFiNxDeLiDiR Güüney (^) Ejder asa ÇeRKeZoĞLan AnTiBiYoTicq (^) Ejder Adlı çarlarla alakam yoktur...
Kullanıcı avatarı
Elano
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Elano »

doğru sölemiş adam :(
LoSTxKaZıM =>Büyücü
Pennatxkazım =>Savaşcı
Kardeşxkazim =>Savaşçı
Xxkarekazixx =>Büyücü
Pennatxsıfacı =>Şifacı

*Ağzımdan çıkacak söz olsan konuşmam, gözümden akacak yaş olsan ağlamam, kalbime hapsettim seni hiçbir yere bırakmam!
Kullanıcı avatarı
Cnquerorxunruy
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Cnquerorxunruy »

delidir yazdı:
EmirBerkKorkmaz yazdı:

Bu Powerful köpeği benim arkadaşın 3 mavi kaya+24m sini çalmıştı Gerçi arkadaş dedğim haysiyetsizde benm 72m mi çaldı

Acs Sen Nasıl kastn O Parayı Adada Acsxstyle CARINLA Madene YATTIN Programla Alısverısı KAPATTIN Hıle ıle kazangıdını Calmıstır Iyı Olmus
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα

özєηтιℓιк тαяzıηız σℓмυş, нαуαтıηız; кσρуαℓα - уαρışтıя !

Cnquerorxunruly *Emrexunruly* Cnquerorxemre
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

Cnquerorxunruy yazdı:
delidir yazdı:
EmirBerkKorkmaz yazdı:

Acs Sen Nasıl kastn O Parayı Adada Acsxstyle CARINLA Madene YATTIN Programla Alısverısı KAPATTIN Hıle ıle kazangıdını Calmıstır Iyı Olmus
Emre düzgün konuş lütfen...
Mücahit'in böyle bir şey yapacağına ihtimal vermiyorum...
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
delidir
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen delidir »

Cnquerorxunruy yazdı:
delidir yazdı:
EmirBerkKorkmaz yazdı:

Conqueror san bu zamana kadar Düşürdüğüm İtemleri Söyliyeyim Tabiii pahalı olanlarını...Yücelen ceket 43 urban phili kolye bunlardan 40m kazanmıştım.Ayrıyetten Allaha şükür bu zamana kadar kmse hakkımda kötü bir Söz kullanmadı senin gibi dingiller hariç.Düşürüdüğüm madenler 7 akik 9 menekşe 3 sibiryalı 1 ganoderma 2 de şelit Ayrıca aklımda olan düşürdüğüm bazı ıvır zıvır itemler Bilge karakürk eldiven (ERK.) Yücelen kolye

Şimdilik bunlar aklıma geldi dahada aklıma gelmiyor..BBeni tanıyan tanıyor Daha fazla söze gerek yok sanırım .Bi sorun olursa bni İmzamdaki çarlardan ve Royalxdelidirrr den bulabilirsin ;)
Şovalyexdelidir(savaşçı)
İZBıRaKaNLaRMüCO(^)EJder Asa

Mücahid Macit

Şovalyexdelidirr MoRFiNxDeLiDiR Güüney (^) Ejder asa ÇeRKeZoĞLan AnTiBiYoTicq (^) Ejder Adlı çarlarla alakam yoktur...
Kullanıcı avatarı
Schaeffer
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen Schaeffer »

72m kasmak çokmu zor =)) ben bugun kaç para harcadıgımı söylesem uçuklarsın o zaman ben hırsızmıyım ??
burda kımse kımseye kanıtı olmadan suc atamaz heee varsa kanıtı olan boynum kıldan ınce ben bu oyunda tanımadıklarım dısında ne kımseden para alırım nede verırım mücahite gelınce 72 kasmıs adam onu gozunde buyutuyosun mıllet para satıyor oyunda bundan haberın varmı ;)
Rexen
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

Resim

“Genel Sohbet” sayfasına dön