BÖLGELERDE Kİ BÜYÜK HATA YÖNETİM ŞAŞIRMIŞ
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
BÖLGELERDE Kİ BÜYÜK HATA YÖNETİM ŞAŞIRMIŞ
Merhablar dün akşam 4 plus 2 plssuz olmak üzere junon a gittik ve kestik tahmin edin ne oldu her zmana ki gibi pls papketi olmayan savaşçımıza ışık hanım gece zırh şifacıya fundı zırh düştü iksinde birden bizze ne düştü söyleyim mi SAP

- SessizGemi
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Meran
Re: BÖLGELERDE Kİ BÜYÜK HATA YÖNETİM ŞAŞIRMIŞ
Ben böyle şansı içime sindiremiyorum.Saatlerce emek veripte karşılığını alamamak.İlk vuran düştüğü için Kadim hidra görevini kaçırmak.
-------Secretman--------
----------RÜZGARLAxKONUŞAN-------------
----------RÜZGARLAxKONUŞAN-------------
şans
plusum bitti plussuz junon deniycem bende bi kaç defa.. daha sonra plus alacam
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR
- turkoxHAMSTER
- Praetorian Piyadesi
- Sunucu: Teşkilat
Grubunuza şaheser düşmüş daha ne istiyorsun bize haydargiyum ve iksir dışında arada azat cevriye kolye düşüyor o kadar.
YönetimLe aLakası yoktur. Tamamen şans işidir. Bir konuyada dikkat çekmek istiyorum. PLus ı oLmayan kişiLerede düşme ihtimaLi wardır. Yani onLarın şansı hiç bir zaman % 0 oLmamışdır. Sadece pLus üyeLer e düşme oLsasıLığı yüksekdir. Ama gördüğmüz üzere bazı arkadaşLar pLussız üyeLere düşmesinde bize düşşsün gibi beLirtmek istemiş. Başdada dediğm gibi tamamen şans işi oLmakLa beraber pLusı oLmayanada düşebiLir. Bu normaL bir şeydir.
Konu kiLit.
Konu kiLit.
нα∂ι вιя σуυη σуηαуαℓıм ѕη вєηм gυяυяυмℓα σуηα вєη ѕєηιη нαуαтıηℓα..!
נσкєя
:arrow: :arrow: :arrow:Ucube yazdı:YönetimLe aLakası yoktur. Tamamen şans işidir. Bir konuyada dikkat çekmek istiyorum. PLus ı oLmayan kişiLerede düşme ihtimaLi wardır. Yani onLarın şansı hiç bir zaman % 0 oLmamışdır. Sadece pLus üyeLer e düşme oLsasıLığı yüksekdir. Ama gördüğmüz üzere bazı arkadaşLar pLussız üyeLere düşmesinde bize düşşsün gibi beLirtmek istemiş. Başdada dediğm gibi tamamen şans işi oLmakLa beraber pLusı oLmayanada düşebiLir. Bu normaL bir şeydir.
Konu kiLit.
- SugarBoy
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Tamamen tesadüf olduğunu düşünüyorum tam tersinin olduğu olaylar eminimki çok çok daha fazladır.
Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.

- xFirelifex
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
/katılUcube yazdı:YönetimLe aLakası yoktur. Tamamen şans işidir. Bir konuyada dikkat çekmek istiyorum. PLus ı oLmayan kişiLerede düşme ihtimaLi wardır. Yani onLarın şansı hiç bir zaman % 0 oLmamışdır. Sadece pLus üyeLer e düşme oLsasıLığı yüksekdir. Ama gördüğmüz üzere bazı arkadaşLar pLussız üyeLere düşmesinde bize düşşsün gibi beLirtmek istemiş. Başdada dediğm gibi tamamen şans işi oLmakLa beraber pLusı oLmayanada düşebiLir. Bu normaL bir şeydir.
Konu kiLit.
Aynen sanki plussuzlara düşmesini istemiyor muşsunuz gibi konuşuyorsun.Sen o düşenlere şükret 10larca kere gidip boş dönen gruplar var.
IFiReLiFeI
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
IıIFiReLiFeIıI
ıIFiReLiFeIı
- Effairenclik
- FareAdam Düşmanı
Her zmana kı gibi boş insanlardan yine boş yorumlar gelmiş biz düşmesin demiyoruz adam plus almıyacak ilk defa gelecek zırhı alıp gidecek oh ne ala memleket hem para ver hem zmana harca mal sen ol yazık ya sizin gibi beyinsizlerde burada anca boş yorum atar

Effairenclik yazdı:Her zmana kı gibi boş insanlardan yine boş yorumlar gelmiş biz düşmesin demiyoruz adam plus almıyacak ilk defa gelecek zırhı alıp gidecek oh ne ala memleket hem para ver hem zmana harca mal sen ol yazık ya sizin gibi beyinsizlerde burada anca boş yorum atar
Büyücü müsün sen? İnsanların beyninin olup olmadığını nasıl bilebiliyorsun? Yoksa beynin olmadığı için diğer insanları mı kıskanıyorsun?