Bir büyücünün tek başına Elektrik ile 15 bin üzeri kritik atması mümkün değildir, lakin 13 bin üzeri kritik atmak bile ciddi bir rakamdır. Vuruşların birleşme oldugu çok belli, hiç bir büyücü 3 kat etki ile 27 binlik vuruşu geçtim 20 bin bile vuramaz..
ThoLqA - ÖzThoLqA - Chinar.. Turanpenia - Jimmy - Kankaxxburkan
ThoLqA yazdı:Bir büyücünün tek başına Elektrik ile 15 bin üzeri kritik atması mümkün değildir, lakin 13 bin üzeri kritik atmak bile ciddi bir rakamdır. Vuruşların birleşme oldugu çok belli, hiç bir büyücü 3 kat etki ile 27 binlik vuruşu geçtim 20 bin bile vuramaz..
Kenan a ben 19 bin 300 lerde birşey vurdum. Birleşme diyeceksin ama değil ;
direnç kırıp sadece ben vurdum diğerleri benim hiddreti üstüme çekmemi bekliyorlardı
ThoLqA yazdı:Bir büyücünün tek başına Elektrik ile 15 bin üzeri kritik atması mümkün değildir, lakin 13 bin üzeri kritik atmak bile ciddi bir rakamdır. Vuruşların birleşme oldugu çok belli, hiç bir büyücü 3 kat etki ile 27 binlik vuruşu geçtim 20 bin bile vuramaz..
Kenan a ben 19 bin 300 lerde birşey vurdum. Birleşme diyeceksin ama değil ;
direnç kırıp sadece ben vurdum diğerleri benim hiddreti üstüme çekmemi bekliyorlardı
Kenan'ın abartılacak bir direnci yok tüm dirençleri 100 ama buna rağmen imkansız...