Ben 39lvl devrimi geri donsun isterdim
İlk oyuna başladığım zaman gümüş -i kütük yaran almıştım
herkez Hasan ali üretmeye calisiyordu Tesla dışları özledim
27 lvlde labirenti girmem ve Arzuhalçinin phili görevinde ödül 60 olarak vermesi 82 binim oldu die sevinmem
2. 3 arkadaş DeSPeRaDo ya dalmamız 3 müsüde kesmesi
3.FaTiHBeKiRR (üstadım) in 4 saf kroma 1 çarşı pala vermesi ve ilk çarşı eşyam oldu die odanın içinde deliye dönmem
4.yaİSTİKLALyaÖLÜMÜN yani ardanın bana meteor tipi kuvai milliye palaya 6 milyon veya 4+4 demişdi o zmn çok pis sövmüşdüm adama
5. ispirlinin bana krip madenin 1 turluğuna bırakıp Krip çıkması ilk kripimi çekmişdim
6.800 taş kanat derisi görevini alıp Köşkde taşkanatlarını aramam 2 gün sonra bulmuşdum bankanın orda demir madenin orda bulmuşdum
7.Üstümü Üstadımın bana 3 adet çarşı eşya vermesi ve hemen kurt kesmeye gidişim(arz sancakdaydılar ozmn kurtlar)
Ama unutamadıklarım üstadlarım olan Fahriyeablajr ile FaTiHBeKir
DAHA NELER NELER BURAYA YAZSAM SAYFAYA SIĞMAZ
en cok sewdiqim seylerden biri 8-9 kişi toplanıp bi tepeqöz kesmeye calışırdık ahh hatırlarım o qünleri o elmas kime düşecek bak dur
Eski handan da attıqımız wsler cok ii hatırlarım bi sürü kişi wardı kim kime dalıo belli bile olmuodu.. o zaman laq problemi yoktu şimdiki qibi
birde şifa ws leri allahım basladımmı bitmezdi 2 şifanın ws si bazen acayıp sıkılır kabaya qecip keserdim ama şifayı kimsenin yenememesi cok qzldi saqlam bi şifayı yatıramıodu kimse
wede su saf krom olayı o zaman oyunda ceken kral oluodu carsı dizioduk sabah aksam krom cekip süperdi yha otururduk basına saf cıkacak die bi keresinde 1 qünde 3 saf cekmiştim ucuodum qörseniz
o hani mısının arkadaki (yeni acılan) kapının ordaki kromdayım üstlerde bi krom madeni war dediler yarım saat o madeni aradıqımı biiirim sonra zar zor bulmustum ___
Tayfaxemre yazdı:wede su saf krom olayı o zaman oyunda ceken kral oluodu carsı dizioduk sabah aksam krom cekip süperdi yha otururduk basına saf cıkacak die bi keresinde 1 qünde 3 saf cekmiştim ucuodum qörseniz
___
İşte o günlerden biri,resim almışım nedenini hatırlamıyorum ama dediğim gibi her anımın resmi var,o zamanlar boş iş diyodum ama şimdi o resimleri çektiğim için adeta kendimle gurur duyuyorum Genelde benden pek alamazlardı Çantadaki krom'dan belli zaten,şimdi eskidik,çekemiyoruz . O zamanlar 1/1,5 dk.da yenilenirdi ; şimdi öyle mi
Aspendos başka fotolar varsa koyarmısın kardeş gerçekten cok güzeller oyunu beta döneminden beri oynamıyorum ama keşke oynsaymışım fısıldamalar dikkatimi çekti de mourmour nickli arkadaş galiba sana para vrdi sen istemediqin halde ama şimdi öylemi para vermeyi bırak kimden çalabilirim diye düşünüyo herkes ... :!:
delgado0618 yazdı:Aspendos başka fotolar varsa koyarmısın kardeş gerçekten cok güzeller oyunu beta döneminden beri oynamıyorum ama keşke oynsaymışım fısıldamalar dikkatimi çekti de mourmour nickli arkadaş galiba sana para vrdi sen istemediqin halde ama şimdi öylemi para vermeyi bırak kimden çalabilirim diye düşünüyo herkes ... :!:
Bi dosya dolusu resim var,lafı geldikçe koyucam,lafı gelmesi için bu konuda yeni anıların olması ve konunun güncel kalması gerek mourmour çok yakın bir arkadaşımdı,oyunda eskiden nice dostluklar gördüm "vay be" dediğim ve yine(şimdilerde) nice insanlar gördüm "yazıklar olsun" dediğim ... Ne yazık ki :|
Yeni sürümleri yüklerken eski resimleri almak hiç aklıma gelmedi
Ama en güzel anılarım Kalpanadze ile attığım ws ler di heralde Birde hokkabazsın ( murat eziği ) beni keserdi Lodosken şimdi alıyorum hırsımı Ama herşeye rağmen 39 seviye sınırlaması beta felan hepsinden çok daha güzeldi Onur İlyas ve daha niceleri Holy Hash Bizans loncalarının en iyi olduğu zamanlar güzel zamanlardı