İKV DESTEK TAKIMIMerhaba
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler bir öneri havuzunda toplanarak takip edilmektedir.
İyi günler.
** Eşya Kitleme
Re: ** Eşya Kitleme
Önerim karşısında İkv Desteğin Mesajı ...
2009-2013
- Swider
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
JouRney yazdı:Önerim karşısında İkv Desteğin Mesajı ...
İKV DESTEK TAKIMIMerhaba
Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler bir öneri havuzunda toplanarak takip edilmektedir.
İyi günler.
aynısını banada yazdılar işte:
Kod: Tümünü seç
YANIT : Merhaba
İyi günler.Kod: Tümünü seç
IKV Destek Takımı
http://www.istanbuloyun.com
http://forum.istanbuloyun.com Kod: Tümünü seç
Talebiniz : merhabalar... Bence gerekli olması gereken bir öneri sunacağım sizlere... ""İtem Kitleme"" diye birşey olsa ? çantamızdaki eşyaları kitleme olsa , mesela K tuşuna basıp çantamızdaki eşyanın üzerine mouse la tıklasak , bize bir şifre gelse ve o şifreyle eşyamız kilitlense ? Böylelikle çarımızdaki itemleri çalmaya çalışanlara karşı bir savunma olabilir ..? ve bankamızdakilerede aynı işlem yapılsa böylece cara girenler ne itemimizi calabilir ne atabilir nede satabilir sonra parayı alabilir eğer kendimiz satmak istersek itemi itemin üzerine gelip ç (çöz manasında) basıp şifremizi yazıp satsak nasıl olur? 

- MKAKoMuTaN
- FareAdam Düşmanı

aynen banada.Swider yazdı:JouRney yazdı:Önerim karşısında İkv Desteğin Mesajı ...
İKV DESTEK TAKIMIMerhaba
İyi günler.
aynısını banada yazdılar işte:Kod: Tümünü seç
YANIT : Merhaba Öneriniz için teşekkürler. İKV gelişim sürecinde oyuncularımızın isteklerine göre eklemeler yapılmaktadır. Bu tip öneriler bir öneri havuzunda toplanarak takip edilmektedir. İyi günler.Kod: Tümünü seç
IKV Destek Takımı http://www.istanbuloyun.com http://forum.istanbuloyun.comKod: Tümünü seç
Talebiniz : merhabalar... Bence gerekli olması gereken bir öneri sunacağım sizlere... ""İtem Kitleme"" diye birşey olsa ? çantamızdaki eşyaları kitleme olsa , mesela K tuşuna basıp çantamızdaki eşyanın üzerine mouse la tıklasak , bize bir şifre gelse ve o şifreyle eşyamız kilitlense ? Böylelikle çarımızdaki itemleri çalmaya çalışanlara karşı bir savunma olabilir ..? ve bankamızdakilerede aynı işlem yapılsa böylece cara girenler ne itemimizi calabilir ne atabilir nede satabilir sonra parayı alabilir eğer kendimiz satmak istersek itemi itemin üzerine gelip ç (çöz manasında) basıp şifremizi yazıp satsak nasıl olur?
MkaKoMuTaN by IIxKıBRıSLıxII
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
Akıllı insanlar yeni fikirleri
Normal insanlar gerçekleri
Basit insanlar ise MKA yı tartışır...
dusunce guzel.. malum diger online oyunda vardı bi ara simdi noldu bilmiyorum..
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR
süper bişey ben çok begendim geçen benimde çarım soyuldu böle bişey olsa soyulmazdı ve oyuna rahatlıkla girebilirdik ben mesela her girişimde çar bugün soyuldumu yoksa endişesiyle giriordum
.....
bunu metin2 den duydun galiba. edilee midir nedir galiba onun itemler kitliymiş mi ne
arkadaşlardan duymuştum. 
- Leqendxkinq
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
onu kabul etmeyebilirler ama çanta ve kasamız şifreli olsa daha güzel olur bnce
sizin dediğinizde güzel bi fikir ama bnce biraz zırıltılı
sizin dediğinizde güzel bi fikir ama bnce biraz zırıltılı
°±° Lєqєηd кiηq °±°
RoWxLeqeNd
RoWxLeqeNd
Öneri çok güzel olur fakat yeni güncellemede 1 yıl sonra topluca.
rockipsiz yazdı:bunu metin2 den duydun galiba. edilee midir nedir galiba onun itemler kitliymiş mi nearkadaşlardan duymuştum.
Metin 2 den falan duymadım.. Zaten tiksiniyorum o oyundan
Kendi düşüncemdi bu
İyi Forumlar .. İyi Eğlenceler ..
2009-2013
- Swider
- FareAdam Düşmanı

böyle bir düzen olsa oyunu bırakanlar gelebilir carı soyulanlarda son 1 kere daha 0 dan kasar sonra oynar bidada soyulmaz