kfat4 yazdı:İKV' yi pencere modunda oynarsan o şekilde düşme ihtimalin sanırım milyonda bir.
kardeş birisi öyle bieşy demişti hatta bi forumda görmüştüm adamın dediklerini yaptım yinede pencere moduna geçmemişti. özelden anlatabilirmisin zahmet almazsa
Oyunun çözünürlüğü ile bilgisayarınızın çözünürlüğünün aynı olması hem oyuna girerken size hız kazandırır, hemde simge durumuna küçültme ve büyütme işlemlerinde daha az hata almanıza yardımcı olur.
Oyunun grafik kalitesini ve çözünürlüğünü güncelleyicinin(launcher.exe) sağ üst kısmında bulunan ayarlar sekmesinden değiştirebilirsiniz.
OveRCLocK yazdı:Oyunun çözünürlüğü ile bilgisayarınızın çözünürlüğünün aynı olması hem oyuna girerken size hız kazandırır, hemde simge durumuna küçültme ve büyütme işlemlerinde daha az hata almanıza yardımcı olur.
Oyunun grafik kalitesini ve çözünürlüğünü güncelleyicinin(launcher.exe) sağ üst kısmında bulunan ayarlar sekmesinden değiştirebilirsiniz.
bende hiçbir şekilde oyundan atmıyor. alt+tab yapıyorum arkadaşımla uzun uzun sohbet ediyorum, dosya indiriyorum, bi oyun daha açıyorum hiç birşey olmuyor. sorun sizde olabilirmi?
Ylcn yazdı:bende hiçbir şekilde oyundan atmıyor. alt+tab yapıyorum arkadaşımla uzun uzun sohbet ediyorum, dosya indiriyorum, bi oyun daha açıyorum hiç birşey olmuyor. sorun sizde olabilirmi?
birkaç kişi daha aynı şeyin kendilerinde olduğundan bahsetmiş :evil:
bilinmez yazdı:Windwos 7 de böyle sorun yok ne güzel
Güvenebileceğin arkadaşın yokmu ?
Bu Sorun Tamamen Pc'ninPerformansına Bağlı
Pc Performansı Düşükse Oyunda Gelişen ve Değişen Görüntüyü Yakalayamadığı An Kritik Hata Oluşuyor...
Ama Pc İyi Olsaydı O Andaki Görüntüleri Yakalayabilir ve Devam Edebilirdi Oyuna !
Hayır benim PC döküntü W7 hiç böyle sorun yaşamıyorum. (kasanın dışı yok düşünün xD
Sizin EÖ sunucusu nasıl iyimi ? Gelsemmi
Bence E.Ö. gelmek için birkere daha düşün ...
Kardeş Sen kimseye Güvenmiyorsun Ama Oyunda Tanımadığın Bir çok Kişi var Bence Tanış O Zaman Rahatlıkla Yaparsın Aktarmanı... Birçok Var Oyunda GÜVENEBİLECEĞİM kişi.
bilinmez yazdı:Windwos 7 de böyle sorun yok ne güzel
Güvenebileceğin arkadaşın yokmu ?
Bu Sorun Tamamen Pc'ninPerformansına Bağlı
Pc Performansı Düşükse Oyunda Gelişen ve Değişen Görüntüyü Yakalayamadığı An Kritik Hata Oluşuyor...
Ama Pc İyi Olsaydı O Andaki Görüntüleri Yakalayabilir ve Devam Edebilirdi Oyuna !
Hayır benim PC döküntü W7 hiç böyle sorun yaşamıyorum. (kasanın dışı yok düşünün xD
Sizin EÖ sunucusu nasıl iyimi ? Gelsemmi
Bence E.Ö. gelmek için birkere daha düşün ...
Kardeş Sen kimseye Güvenmiyorsun Ama Oyunda Tanımadığın Bir çok Kişi var Bence Tanış O Zaman Rahatlıkla Yaparsın Aktarmanı... Birçok Var Oyunda GÜVENEBİLECEĞİM kişi.
evet oyunda güvenilcek adam var ama her zaman yolunda değiller bir işi oluyo (( sığınak,em,migrat )) güvendiğin arkadaşın bile seni dolandıra biliyo ben en yakın arkadaşıma bile şifremi vs vs vermem.