Betaxmessi Hırsızdır...!
Betaxmessi Hırsızdır...!
Arkadaslar Baslıktada Belirttigim Gibi Betaxmessi Hırsızdır...Dün Ögle Sabah Saatlerinde Aktarım Yapmak İçin Verdigim 20 M m yi Vermediii Hırsı Köpek Haram Zehir Olsun :evil: Ben Bilginiz Olsun Die SSölüyorum Parada Fln Gözüm Yoq...! :evil:
Ne Kralina Giderim Ne Alayına Çok Lazimsa Kralıda Ayagima Gelir Alayida...!
- winnipeq5858
- İri Fare Avcısı
Re: Betaxmessi Hırsızdır...!
kriter yazdı:Arkadaslar Baslıktada Belirttigim Gibi Betaxmessi Hırsızdır...Dün Ögle Sabah Saatlerinde Aktarım Yapmak İçin Verdigim 20 M m yi Vermediii Hırsı Köpek Haram Zehir Olsun :evil: Ben Bilginiz Olsun Die SSölüyorum Parada Fln Gözüm Yoq...! :evil:
Sen kmsn la
KaLaBaLıKtA ArTiSlK EdEniN TEnHaDa AffI olMaZ
+*/-winnipeq5858 yazdı:kriter yazdı:Arkadaslar Baslıktada Belirttigim Gibi Betaxmessi Hırsızdır...Dün Ögle Sabah Saatlerinde Aktarım Yapmak İçin Verdigim 20 M m yi Vermediii Hırsı Köpek Haram Zehir Olsun :evil: Ben Bilginiz Olsun Die SSölüyorum Parada Fln Gözüm Yoq...! :evil:
Sen kmsn la)) foto at da görelm inanalım kşar demyle olsa senn babanda hırsız geçnlerde şu marketten 1 tane sakız çaldı ::)
-ben kötü konusturacan illa ben messi denilen dümbüge güvendigim için ne fto aldım ne bişe verdim geldim yoqtu orda oyundada :S
- messi58
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Lonca Rıhtım
kriter yazdı:+*/-winnipeq5858 yazdı:kriter yazdı:Arkadaslar Baslıktada Belirttigim Gibi Betaxmessi Hırsızdır...Dün Ögle Sabah Saatlerinde Aktarım Yapmak İçin Verdigim 20 M m yi Vermediii Hırsı Köpek Haram Zehir Olsun :evil: Ben Bilginiz Olsun Die SSölüyorum Parada Fln Gözüm Yoq...! :evil:
Sen kmsn la)) foto at da görelm inanalım kşar demyle olsa senn babanda hırsız geçnlerde şu marketten 1 tane sakız çaldı ::)
-ben kötü konusturacan illa ben messi denilen dümbüge güvendigim için ne fto aldım ne bişe verdim geldim yoqtu orda oyundada :S
Bişey sorcam sen kimsin ve senle ne zmn aktarım yaptık ben bugun oyuna giremedim saat kaçta aktardık bi sölermisn ???????????
*^^RıhtımxKbLy^^*
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Tek basıma bir askerim yolu bilmiyorum
Utancın zirvesine yükseliyorum
Savaşmaya ve kadere hazırım
Acıyı ve kanın tadını
Dudaklarımda hissetmek istiyorum yeniden
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Acıyı ve kanın tadını
saat olarak ögle arasıydı tam olarak bilmiorum erbayyy soyulan charımdan item aktarıyodukk yer altı cıkısındaydık
- messi58
- FareAdam Düşmanı
kriter yazdı:saat olarak ögle arasıydı tam olarak bilmiorum erbayyy soyulan charımdan item aktarıyodukk yer altı cıkısındaydık
1. ben saat 2 de oyuna girdim.
2. giridm 1 saat durdum cıktım giremedim daha ttnette sorun vardı
3. bi hırsızın bana hırsız demesi ilginç bişey erbayyın çarını çalıyorsun çalınntı çarla artistlik yapıyorsun
Spa uza surdan....
Allaha şükür kimeye muhtac değiliz.....
*^^RıhtımxKbLy^^*
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Acıyı ve kanın tadını
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Acıyı ve kanın tadını
- messi58
- FareAdam Düşmanı
erbayy adlı çarı çalan kişi bana hırsız diyor D neyse iyi forumlar............
*^^RıhtımxKbLy^^*
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Acıyı ve kanın tadını
^^*RıhtımxKbLyy*^^
*^^TELGRAFINTELLERİ^^*
^^*Ecüş*^^
Acıyı ve kanın tadını
Ulan kriter merana gelmiş geçmiş her kim varsa ayrıca messi senin gelmiş geçmiş gelecek olan tüm s*ulalni önden arkadan yukarıdan alttan yandan sağdan soldan kenarkan delik deşekriter yazdı:Arkadaslar Baslıktada Belirttigim Gibi Betaxmessi Hırsızdır...Dün Ögle Sabah Saatlerinde Aktarım Yapmak İçin Verdigim 20 M m yi Vermediii Hırsı Köpek Haram Zehir Olsun :evil: Ben Bilginiz Olsun Die SSölüyorum Parada Fln Gözüm Yoq...! :evil:
ey meranan o*************** çocuğu senin gibilerini tutu a*********** panzer ile girmek gerek TOP OĞUL TOP hani foto lan ÇAMUR ATAN PİS MERANLI İFTİRACI YANCI O******** SENDE URFALISIN DEĞİL Mİ
BU KRİTER DEİNLEN O******* ÇOCUĞU KESİN HIRSIZDIR
İdlerin Katliyam Vadisi!
- cengizhan
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
sevdim la seniAnti yazdı:Ulan kriter merana gelmiş geçmiş her kim varsa ayrıca messi senin gelmiş geçmiş gelecek olan tüm s*ulalni önden arkadan yukarıdan alttan yandan sağdan soldan kenarkan delik deşekriter yazdı:Arkadaslar Baslıktada Belirttigim Gibi Betaxmessi Hırsızdır...Dün Ögle Sabah Saatlerinde Aktarım Yapmak İçin Verdigim 20 M m yi Vermediii Hırsı Köpek Haram Zehir Olsun :evil: Ben Bilginiz Olsun Die SSölüyorum Parada Fln Gözüm Yoq...! :evil:
ey meranan o*************** çocuğu senin gibilerini tutu a*********** panzer ile girmek gerek TOP OĞUL TOP hani foto lan ÇAMUR ATAN PİS MERANLI İFTİRACI YANCI O******** SENDE URFALISIN DEĞİL Mİ
BU KRİTER DEİNLEN O******* ÇOCUĞU KESİN HIRSIZDIRÇÜNKÜ İFTİRA ATANLARIN %99'U HIRSIZDIR
-
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Lan adi #@!? urfalılar sana ne yapmış iftira atıon urfalılara çakal ... Bide iftira atıoysan kubiye atma mal kubilay senden temiz iftiracı çakal ...Anti yazdı:Ulan kriter merana gelmiş geçmiş her kim varsa ayrıca messi senin gelmiş geçmiş gelecek olan tüm s*ulalni önden arkadan yukarıdan alttan yandan sağdan soldan kenarkan delik deşekriter yazdı:Arkadaslar Baslıktada Belirttigim Gibi Betaxmessi Hırsızdır...Dün Ögle Sabah Saatlerinde Aktarım Yapmak İçin Verdigim 20 M m yi Vermediii Hırsı Köpek Haram Zehir Olsun :evil: Ben Bilginiz Olsun Die SSölüyorum Parada Fln Gözüm Yoq...! :evil:
BU KRİTER DEİNLEN O******* ÇOCUĞU KESİN HIRSIZDIRÇÜNKÜ İFTİRA ATANLARIN %99'U HIRSIZDIR