yardım
Re: yardım
charının içinde bulundugu mail hesabının gelen kutusuna bak... zincirleme yardım tamlaması oldu :twisted:
Gizlenmiş İçerikGöster
MeRaK KeDiYi öLDüRüR
Assassinn yazdı:beyler benim çarım haksız yere bloklanmıştı bunu destege gönderdim bunun cewabına nerden uaşabilrim
yuh kardeş ya şaşırdım vaLLa

Byxdeathhh / Byxdeathhhxtwo / Byxdeathhhxthree / Byxdeathhhxbüyü/Byxdeathhhxşifa
Bİ Zamanlar Yukarıdaki Çarlar Bana Aitti Ama Artık Olmucak Buna Rağmen Yılmayıp oyunda Olucam İstediğin Kadar Sil Tekrar Açıcam ?
- DigitalKumSaati
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Eminönü
Karakterim ceza almış nasıl bilgi alabilirim?
Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; İKV Destek
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
İKV Destek Takımı'na onlarca kez başvuru yapıyorum ama yanıt vermiyorlar yada çok geç veriyorlar!
İKV Destek Takımı İKV Camiası'nın tamamına hizmet verme çabasındadır. Aynı gün içinde yapılan ikinci ve sonraki başvurular sizin yanıt almanızı geciktireceği gibi diğer oyuncularında yanıt almasını geciktirmektedir. Bu yüzden bir konu için aynı günde sadece bir adet başvuru gönderiniz.
Aynı gün içinde gönderilmiş iki yada daha fazla başvuruya yanıt verilmez yada yanıt ertelenir.
NOT: Eğer başvurunuz üzerinden 24 saat geçmiş ama yanıt alamamışsanız
Almış olduğunuz ceza ile ilgili bilgilendirme kullanmakta olduğunuz üye hesabınıza E-Posta olarak gönderilmektedir. E-Posta adresinizde herhangi bir bilgilendirme mail'i bulunmuyorsa; İKV Destek
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
adresine gidiniz. Bildirim tipini Ceza itiraz olarak belirledikten sonra formda sizden istenen bilgileri giriniz. Açıklama kısmına üye adınızı belirtiniz.
İKV Destek Takımı'na onlarca kez başvuru yapıyorum ama yanıt vermiyorlar yada çok geç veriyorlar!
İKV Destek Takımı İKV Camiası'nın tamamına hizmet verme çabasındadır. Aynı gün içinde yapılan ikinci ve sonraki başvurular sizin yanıt almanızı geciktireceği gibi diğer oyuncularında yanıt almasını geciktirmektedir. Bu yüzden bir konu için aynı günde sadece bir adet başvuru gönderiniz.
Aynı gün içinde gönderilmiş iki yada daha fazla başvuruya yanıt verilmez yada yanıt ertelenir.
NOT: Eğer başvurunuz üzerinden 24 saat geçmiş ama yanıt alamamışsanız
İKV İletişim/Destek Formu için Tıkla!