mrb ben Diyar , az önce oyunda olan arkadaşlar eprexx ın ne mal oldugunu anladı fazla lafa gerek yok kardeş prıntler ıcın saol
okuz herıf ramazan ramazan bölgeden ana baı kufur atıyor
babageldi06 yazdı:Sizce 49 Lewel Bir Adam 37 Altı Bi Büyücü YE Neden 20 M Versin ? Varan 1 Varan 2 Varan 3 Varan 4
Badxking ,Topalsolucan
Evet Olayı Anlatayım iyi bakın sizde <<<< İşareti Yazının Topalsolucan Arkadaşımızdan Bana Geldigini Belirtiyor...
Bu Arkadaşımızın Bi Çarı Varmış 48 Lvl Ve İçinde 20 M Varmış Bana Diyorki 35 M Ye Satam Ben İlk Çara Bakam Diyom Bu Arkadaşımızda Olmaz Diyor... Aklınca 35 M Parayı Alıp Kaçıcak
"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
Ben Çeteci Mağarsında Büyücümü Kasıyordum Ve Bir Pm Attın Çarını Bana Sat Diye Bende Hırsız Olduğunu Düşünmedim Doğal Olarak Bu Çarın Üyeliğinde Badxking Savaşçım Var Ve 20 m Sİ Var Dolayısıyla 20 M Ye Satamam Dedim Sen Tamam Önemli Değil İlk Çara Bakıyım Dedin Sonra Paranı Veririm Dedin Fotolarda Açıkça Belirttim Maumiyet Yok Niyet Belli Bu NU İstemek Hırsızlık Grişimi Demektir Ve Ben Sana İnanıp Versem Üyeliği Hırsız lık Grişimin Başarlılı Olcak TI. BUrda Masumiyet Yok Niyet Belli Apaçık Hırsızlık!!
babageldi06 yazdı:Önemli Değil Böyle Lerini Barındırmamak Lazım
Sana Gelince Eprexx :
Ben Çeteci Mağarsında Büyücümü Kasıyordum Ve Bir Pm Attın Çarını Bana Sat Diye Bende Hırsız Olduğunu Düşünmedim Doğal Olarak Bu Çarın Üyeliğinde Badxking Savaşçım Var Ve 20 m Sİ Var Dolayısıyla 20 M Ye Satamam Dedim Sen Tamam Önemli Değil İlk Çara Bakıyım Dedin Sonra Paranı Veririm Dedin Fotolarda Açıkça Belirttim Maumiyet Yok Niyet Belli Bu NU İstemek Hırsızlık Grişimi Demektir Ve Ben Sana İnanıp Versem Üyeliği Hırsız lık Grişimin Başarlılı Olcak TI. BUrda Masumiyet Yok Niyet Belli Apaçık Hırsızlık!!
Badxking Topalsolucan
Harbi Delikanlı Zorbadan Korkmaz Mazlumu Gözetir
Kim Pm Attı Fotoları Koyucam 1 Lvl Çarıma Attıgın Pm'yi
"Eskileri değil yenileri arıyor kalbim, Ama gelen gideni aratır derler ya seni silemiyor gözlerim"
EPREXX BU OYUNUN EN BUYUK HIRSIZI KAAN KARDEŞİMİN 20 M E YAKIN PARASINI ÇALDI HEMDE KANKA DEDİĞİ KİŞİNİN ONCE ŞİFRE DEİŞTİRDİ ÇARI SOYDU SONRA BİR BAŞKASI SOYMUS DA KENDİSİ SOYAN ADAMIHACKLEYEREK şifreyi giri aldıını idda etti we şifreyi geri werdi ustune de kendisine teşkkür etmemizi istiyor yussuzluun bu kadarı
Evet Arkadaşlar Hepimiz Bu Adam Dertliyiz Ve Oyun Yönetiminin Bu Konu Hakkında Bişeyler Yapmasını Bekliyoruz.
Eprexx Allah'tan Korkun Yokmu İftira Atıyosun 1 Lewel Çarıma Attığın Pm Diye Bak Benim Karakterlerimin İsminin Tam Yazılışı Badxking Topalsolucan Çar Açıp Foto Koyarsın Belli Olmaz Ve 1 De Herkesin İçinde Söylüyorum 1 Lewel Çarına Attığım Pm Printlerini Koymassan Adam Değilsin Öyle Bi Print Koy Oyunu Bırakrım Ben Bu Kaddar Net!! FotoŞop YApma Bu Bi Oyunda Olsa Kul Hakkına Girme!
babageldi06 yazdı:Evet Arkadaşlar Hepimiz Bu Adam Dertliyiz Ve Oyun Yönetiminin Bu Konu Hakkında Bişeyler Yapmasını Bekliyoruz.
Eprexx Allah'tan Korkun Yokmu İftira Atıyosun 1 Lewel Çarıma Attığın Pm Diye Bak Benim Karakterlerimin İsminin Tam Yazılışı Badxking Topalsolucan Çar Açıp Foto Koyarsın Belli Olmaz Ve 1 De Herkesin İçinde Söylüyorum 1 Lewel Çarına Attığım Pm Printlerini Koymassan Adam Değilsin Öyle Bi Print Koy Oyunu Bırakrım Ben Bu Kaddar Net!! FotoŞop YApma Bu Bi Oyunda Olsa Kul Hakkına Girme!
Badxking Topalsolucan
DeLikanLı Adamın Özü De Birdir Sözü De..
Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.
[GM]Nocomment