selamun aleykum
degerlı ikv ekıbi dün oyundayken aklıma bi fikriyat geldi sizlerle paylaşmak istedim ikv oyununa bir yenılık bir heyecan bir amac katmak için BEN ölüm oyununun bu olayı gerceklestırmedigini düşünüyorum Ve diyorum kı Ölüm oyunu yerine Em Li LoNcaLAr Turnuvası düzenlemenızı daha degişik daha heycan verici olmaz mı ??
ikv ekibinin dikkatıne..!!!
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
ikv ekibinin dikkatıne..!!!
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
Re: ikv ekibinin dikkatıne..!!!
Em li loncalar turnuvası yapmak için önce adam gibi bir lonca sistemi kurmak gerekir.....

katılıyoreaBreLLia yazdı:Em li loncalar turnuvası yapmak için önce adam gibi bir lonca sistemi kurmak gerekir.....![]()
![]()
- Yesilbuyuxqanq
- Antrepo Bekçisi
KaTıLıYoRe..! :mrgreen: :mrgreen:aBreLLia yazdı:Em li loncalar turnuvası yapmak için önce adam gibi bir lonca sistemi kurmak gerekir.....![]()
![]()
Yeşilbüyüxqanq(49)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
Blackthrine(49)
Legorny(Kasılıyor)
-
- Işık Hanım'ın Elemanı
selamun aleykum
öncelıkle siz degerlı 3 arkadas lonca sistemı ile em musabakalarının ne alakası var anlamış degilim sadece lonca kanalından yazıldıgnda ne degişecek ? eme aynı lonca altında 6 kişi girdin mı yeterlı grub kanalı var o neyıne yetmıyor sunu cok iyi anladım kı siz sadece gereksiz yorum olsunda nasıl olursa olsun sırf yorum yazmak için yorum yapıyorsunuz beynınızle yorum yapın kı yanlış gördügümuz yerlerı hep beraber düzeltelım kapış ?
öncelıkle siz degerlı 3 arkadas lonca sistemı ile em musabakalarının ne alakası var anlamış degilim sadece lonca kanalından yazıldıgnda ne degişecek ? eme aynı lonca altında 6 kişi girdin mı yeterlı grub kanalı var o neyıne yetmıyor sunu cok iyi anladım kı siz sadece gereksiz yorum olsunda nasıl olursa olsun sırf yorum yazmak için yorum yapıyorsunuz beynınızle yorum yapın kı yanlış gördügümuz yerlerı hep beraber düzeltelım kapış ?
Benimle Ters Gitme Düz Gitmeye Hasret Kalırsın...
bizim istediğimiz sadece lonca kanalı deil by çok akıllı lonca penceresi ve başına isim (falancax....) yazmadan lonca olabilmek...
PrinceofaniL yazdı:selamun aleykum
Olum ozaman örnek veriyorum mega larla kholpashali ler em yapıcaklar şimdiki lonca sistemie göre Megax..... yazan loncada olmuş olur o zaman ben Megax.... yazarım girerim em e diyeceksin ki o adam loncada deil fln filan diceksin ama nerden belli ki :!: :!: :!: :!: :!: mesela bunun ile ilgili olrak nasıl olabilir örnek : Bir npc den biir miktar veya bir şey karşılıgında lonca açılmalı ve lonca başkanı istedigi kişiye lonca daveti gönderebilmeli mesela böyle olursa senin dedigin şey müthiş birşey olur ama şu an da mümkün deil böyle bir havadis in olması :!: :!: :!: :!: :!:

OFFF BU İŞLER BOŞ İŞLER
DALIN BİRBİRİNİZE #@!?
EN ZEVKLİSİ HAYVANCA TEPİNMEK
AHUAUAHHAHAH [mORDUMAN gÜLÜŞÜ Xd]