TAbi canım 30 lwl ıne 3 k vuramazMykonS yazdı:Büyücüye sen 10 bin mi vurdun çemberle ben o büyüye büyücü demem![]()
benim 30 lwlime bile vurduğun rakam 3 bini geçmez :lol: :lol:
Sen büyücü kullanayı bılıyomusun?
TAbi canım 30 lwl ıne 3 k vuramazMykonS yazdı:Büyücüye sen 10 bin mi vurdun çemberle ben o büyüye büyücü demem![]()
senden daha iyi biliyorum ve bir bildiğimde var harhaldeYlcn yazdı:TAbi canım 30 lwl ıne 3 k vuramazMykonS yazdı:Büyücüye sen 10 bin mi vurdun çemberle ben o büyüye büyücü demem![]()

MykonS yazdı:senden daha iyi biliyorum ve bir bildiğimde var harhaldeYlcn yazdı:TAbi canım 30 lwl ıne 3 k vuramazMykonS yazdı:Büyücüye sen 10 bin mi vurdun çemberle ben o büyüye büyücü demem![]()
3 parça tarhass setle 30 lwl büyücüme 3 bin veya en fazla 5 bin vuramaz
turkoxHAMSTER yazdı:MykonS yazdı:senden daha iyi biliyorum ve bir bildiğimde var harhaldeYlcn yazdı:TAbi canım 30 lwl ıne 3 k vuramazMykonS yazdı:Büyücüye sen 10 bin mi vurdun çemberle ben o büyüye büyücü demem![]()
kendini çok zeki sanıyorsun.Burda kimse buyu bozmayı bilmiyor zaten.
30 lvl buyucune 5 bin vursa ne yazar 15 bin vursa ne yazar 30 lvl buyunun canı zaten 5 bin.
maxımum enerji giyturkoxHAMSTER yazdı:MykonS yazdı:senden daha iyi biliyorum ve bir bildiğimde var harhaldeYlcn yazdı:TAbi canım 30 lwl ıne 3 k vuramazMykonS yazdı:Büyücüye sen 10 bin mi vurdun çemberle ben o büyüye büyücü demem![]()
kendini çok zeki sanıyorsun.Burda kimse buyu bozmayı bilmiyor zaten.
30 lvl buyucune 5 bin vursa ne yazar 15 bin vursa ne yazar 30 lvl buyunun canı zaten 5 bin.

zevk meselesi.IxcerenxI yazdı:30 lvlde wsye gıden mal kım ?