GM NOCOMMENT BAKARAMISIN BURAYA ....

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Deepocean
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

GM NOCOMMENT BAKARAMISIN BURAYA ....

Mesaj gönderen Deepocean »

NOCOMMENT ben bi konu açtım gayet normal bi konu güldürme bağamında fıkra falan .... fakat silindi ve ismi cismi kim olduğu bilinmeyen biri altına senin adını yazmış ...bununla ilgili bir açıklama bekliyorum ...mutlaka .... ve konu neden kirlilik yaratıyo bunu öğrenmek istiyorum ...bu kadar milletin forumda birbirini yemesi ana bacı küfürleşmesi anlaşılan yöneticilerin daha çok hoşuna gidiyo ben bunu anlıyorum bu yaptığınızdan ... aferin devam edin böle forumdaki aktivite eğlence yazılarını silip kavga küfür konuları gündemde tutun .....zaten hata bendeki milleti az da olsa oyunun stresinden sıyırıp güldürmeye çalışmışım ..... bide altına süresiz forumdan uzaklaştırıldınız yazmışınız .....eeee bu yazıları kim yazdı o zaman ......daha bişi demiyorum geçen oyundan ayrılan arkadaş klandan ana bacı düz sövdü şahsen çok kızdım ama şimdi hak veriyorum adam boşuna yazmamış 3 senenin acısını çıkardım rahatladım diye..... gerçekden ata sözlerinin bile mesajları çok açık .....deveye diken insana ^^^^ yaranıyomuş .... daha bişi demiyorum inşallah her şeye bi kulp bulduğunuz gibi bu konuyada bi kulp bulursunuz .....belki konumu nocomment silmedi ama kesin forumda yetkisi olan biri sildi .....daha bişi demiyorum hayırlı tıraşlar ......
DÜN VARDIM BU GÜNDE VARIM YARINDA VAR OLACAĞIM...
Kullanıcı avatarı
1EngiN1
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Klan: Arzın Çocukları

Re: GM NOCOMMENT BAKARAMISIN BURAYA ....

Mesaj gönderen 1EngiN1 »

Haklısın yorum yapıyorum çünkü gündüz konunu okumuştum gayet de eğlenceli bir konuydu , ayrıca da dediğin gibi bu kadar saçma ve tartışmaya açık konular varken en azından yaş sınırının +15 den fazla olduğunu düşünürsek hiç de uygunsuz bir konu değildi .
Etolford ///// Eminönü //// Fierce
Kullanıcı avatarı
Deepocean
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

kardeşim benim yaşım 28 ve inan insana nasıl davranılır nasıl konuşulur en gerekli şekilde ve naziklikde davranışımı sergilerim az çok oyunda benimle 2 çift muhabbet eden falan varsa az çok beni tanır ne kimseyle kavga ederim ne gereksiz konuşurum .... ama yapılan bu haksızlığa ses çıkarmamazlık yapamam kimse kusura bakmasın o kadar tartışma küfürleşme küçük görme alay etme içeren konular arasında benim tamamen kardeşlerimde küçükde olsa bi gülümseme bırakma oyunun stresinden uzaklaşma amaçlı açtığım konunun silinmesi beni çok sinirlendirdi .....sabaha kadar destan yazsam benim konunun neden silindiğine bi açıklama gelmiyecek bunuda biliyorum ne diyim bu mübarek ayda allah sizi bildiği gibi yapsın..... zaten oyunda ilk çarımı açtığım zamandan bu yana tanıdığım arkadaşlarım bile beni tanımaz oldu ...olsun varsın tanımasınlar çok yakında oyuna veda edicem gerek işimden dolayı gerekse arkadaşım diye sınıflandırdığım insanların vefasızlığı yüzünden .... neyse konuyu dağıtmadan forumda söz sahibi olan kişi yada kişilerden cevap bekliyorum özellikle nocomment den ...... olurda konuda hata falan yok diyip foruma geri eklemeyide düşünürseniz sakın koymayın ......
Kullanıcı avatarı
Deepocean
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Resim

konuma son yorum yapan kişi .... nocomment olmadığı belli .... onun adını kullanıp bunu yazmış ve konum kapatıldı ... kimsin sen sorunun ne .... fıkra anlamıyacak kadar kazmaysan bişe yapamam koçum ....birde tılsım sunucusu oyuncusu ...her önüne gelene yetki veririsen olacağı bu....allah sonumuzu hayırlı eylesin ..... ve gerçek bi yetkili yada nocomment mantıklı bir cevap yazana kadar bu konuyu güncel tutacam....
Kullanıcı avatarı
xsercanx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xsercanx »

yanlız o öyle olmamış

rimax isimli kişi yönetici deil onun yorumunu gm nocoment silmiş we forumdan uzaklaştırılmış konuda o kişinin yorumu yüzünden kapatılmış
Kullanıcı avatarı
Deepocean
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

xsercanx yazdı:yanlız o öyle olmamış

rimax isimli kişi yönetici deil onun yorumunu gm nocoment silmiş we forumdan uzaklaştırılmış konuda o kişinin yorumu yüzünden kapatılmış

kardeşim yorumun için çok teşekkür ama ben cevabımı yönetici yada noccoment den bekliyorum ... saol tekrar .... ayrıca bu insan yasaklanıcaksa konuma bişiler yazdıysa bu şahsın yazısı silinir komple konu silinmez .... saygılar .....
Kullanıcı avatarı
Deepocean
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

nocomment yada konuyu silen yoneticiden cevap gelene kadar guncel... saygILArImla....
Kullanıcı avatarı
Nocomment
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mesaj gönderen Nocomment »

Merhabalar

Bunca sitem , imalı söz söyleyeceğinize , '' Kendi İletileriniz '' Bölümüne baksaydınız , bunlara hiç gerek kalmazdı . Yinede sizi üzmeyeceğim . Konunuz silinmedi , konu dışı olduğu için '' Konu Dışı '' na taşındı
.

Bakın burada . viewtopic.php?f=64&t=35575&p=348899#p348899

iyi forumlar

İKV'den Haberdar Olun!
Resim Resim Resim Resim
Kullanıcı avatarı
Deepocean
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Nocomment yazdı:Merhabalar

Bunca sitem , imalı söz söyleyeceğinize , '' Kendi İletileriniz '' Bölümüne baksaydınız , bunlara hiç gerek kalmazdı . Yinede sizi üzmeyeceğim . Konunuz silinmedi , konu dışı olduğu için '' Konu Dışı '' na taşındı
.

Bakın burada . viewtopic.php?f=64&t=35575&p=348899#p348899

iyi forumlar
Eyvallah lutfedip cevap yazmisin fakat herhangi bi cevap tasimiyor yazdiklarin niye konu disina atiliyor kusura bakma arkadasim haklisin ama sayende dersimi aldim bundan sonra konu ici sayilan her kavga kufurde bende varim... Bi bak foruma iyice bak hangisi konu ici ... Bu konuyuda kapa kilitle nasilsa hersey konu disi ... Bi kere bana fikir veriyosun suraya bak tasindi diye hadi ben bi sekilde bakdim eeee ben kendim yazip kendim okudukdan sonra napiyim forumunuzu.... Ben sitemimde sonuna kadar hakliyim sizde insanlarin yazilarini okudugunuz zaman fikirinizi tek tarafli yani tabiri caizse at gozlukleriyle bakmayin arkadasim simdi bu yaziyimi siliyomusun beni mi uzaklastiriyosun naparsan yap... Arti kardesim sen beni uzemezsin ... Sonucta bu bi oyun forumu cok cok karakterimi banlarsin her yapilan haksizlik gibi buda beni uzmez ...
Kullanıcı avatarı
Deepocean
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

arti bu silinen 2. Aktivite amacli konum ve hicbirinde kufur ve rendice edici kelime icermiyordu...

“Genel Sohbet” sayfasına dön