Sınıf geçme alakalı
- Dalcaxqorkem
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
Sınıf geçme alakalı
merhaba arkadaşlar ben anadolu lisesinde 10. sınıf sayısaldaydım benım 4 zayıfım geldı bunlar fizik kımya biyoloji matematikti ben alan değiştirmeye karar verdim ve eşit ağırlığa geçtim burda psikoliji coğrafya dil ve anlatım ve matematikten sınava girmem söyledi bunlardan geçemesemde 11. sınıfa geçiyormuyum alan değiştirince sorumlu geçildiğini duydum..
********************************************************************************************
- PROF
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Teşkilat
Re: Sınıf geçme alakalı
okulda sorsaydın ya öğretmenlere
hatta ara sor yani burda yanlış bilgi verilmesi gibi bir ihtimal var 
bir varmış bir yokmuşum
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
aynen öle oluyoDalcaxqorkem yazdı:merhaba arkadaşlar ben anadolu lisesinde 10. sınıf sayısaldaydım benım 4 zayıfım geldı bunlar fizik kımya biyoloji matematikti ben alan değiştirmeye karar verdim ve eşit ağırlığa geçtim burda psikoliji coğrafya dil ve anlatım ve matematikten sınava girmem söyledi bunlardan geçemesemde 11. sınıfa geçiyormuyum alan değiştirince sorumlu geçildiğini duydum..
- Dalcaxqorkem
- Salgın Koruyucusu
ama sayısaldayken 4 zayıf vardı bunlar fizik kımya biyoloji matematikti fizik kımya biyoloji siliniyomuş coğrafya psikoloji dil ve anlatım eklenıyomuş bide matematik vardı toplam 4 oldu ben şımdı sınavlara girdim hiç birinin geçemememe ihtimalim var 4 zayıfla geçebilirim yani
********************************************************************************************
- veym2
- Tılsım Tanığı
/nah geçersinDalcaxqorkem yazdı:ama sayısaldayken 4 zayıf vardı bunlar fizik kımya biyoloji matematikti fizik kımya biyoloji siliniyomuş coğrafya psikoloji dil ve anlatım eklenıyomuş bide matematik vardı toplam 4 oldu ben şımdı sınavlara girdim hiç birinin geçemememe ihtimalim var 4 zayıfla geçebilirim yani
- Dalcaxqorkem
- Salgın Koruyucusu
geçemezmiyim yani
- veym2
- Tılsım Tanığı
sen sistemi bilmiyomusun kredin 55 in altıdna olursa kalırsın 4 dersin 1se nasıl geçmei planlıyonDalcaxqorkem yazdı:geçemezmiyim yani
- Dalcaxqorkem
- Salgın Koruyucusu
alan değiştirince sorumlu geçilmiyomu
- veym2
- Tılsım Tanığı
ozaman her sene alan değiştir olurmu öyleDalcaxqorkem yazdı:alan değiştirince sorumlu geçilmiyomu
- Britishtobacco92
- FareAdam Düşmanı
Yok aga ozaman herkez sınıf geçmek için alan değiştrir o derslerden en az 2 sini vermen lazım 2sinide sorumlu kalırsnDalcaxqorkem yazdı:alan değiştirince sorumlu geçilmiyomu

İnFazTeaMKroNiCK-Iıkronikqqll-Ixadonisxl
KarşıyaKaragümrük Karşılıksız sevdik biz Bu YAKAYI.!!
New Yorkta beş Minareyi izledim anladığın kadarıyla olay New Yorkta Geçiyor.