İHSANDAN BÜYÜK VEDAAAAAAAAAAAAA
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
İHSANDAN BÜYÜK VEDAAAAAAAAAAAAA
ARKADAŞLAR BEN 3 HAFTA KADARDIR OYUNA GİRMİYODUM 3 AYRI ÇARIM VARDI BUGÜN GİRDİMDE TEK TEK HESAPLARA GİRDİM VE ÇARLAR YOKTU BİRİ HESAPLARA GİRİP İTEM VE PARALARI ALIP HESAPLARI SİLMİŞ BÜYÜK Bİ ÜZÜNTÜ YAŞIYORUM KAÇ YILLIK EMEĞİM GİTTİ BUNU NASIL Bİ VİCDANSIZ YAPABİLİRKİ BARİ HESAPLARI SİLMESEYDİ OYUNA YİNE DEVAM EDERDİM AMA ÇARLARI SİLDİ BEN YENİ BİR HESAP DAHA AÇAMAM İKV YE 3 YILLIK OYUNUMDAN SONRA VEDA EDİYORUM OYUNDA KAVGA ETTTİMDE OLDU DOSTLARIMDA OLDU HERKES HAKKINI HELAL ETSİN OYUNU ÇOK ÖZLİCEM AMA BUNU YAPACAK TEK KİŞİ VAR ODA Thexlord thexwanted VE xnfsx dir çünkü bana msnden keylogger attı ve ben 1 ay soonra pc de c kısmına format attım d ye atmadım ordan keylogger kalmış yine sanırım ordan hesaplarıma girdi o yaptıysa eğer allah onunda belasının verir ilerde İhsannnnn Düşsokağıxahmet Aslanşifaa oyuna 3 yıldır ne kadar bağlıydım emeklerim boşa gittiya
Re: İHSANDAN BÜYÜK VEDAAAAAAAAAAAAA
kardeş girdigin sunucuya iyice bak silinmemiştir sen sancak sunucusuna giriyorsun bak sonra dön buraya
Allah senin bin belanı versin. Zamanında sana item para verip beni kas demiştim ve sende parayı itemi alıp yasaklamıştın. İşte ozaman baska bi çarla sana nedemiştim ? Elbet seninde birgün başına gelecek..!
Ha şimdi anlamışsındır Bi baska kisinin hakkını yediğin zaman neler olacağını..!
Aslında bu hiç bişey bide bunun diğer dünyası var. Burası sadece bi Sanal Alem..
İhsannn hırsızı bi tesla kolyeye hırsızlık yapan adi..!
Ha şimdi anlamışsındır Bi baska kisinin hakkını yediğin zaman neler olacağını..!
Aslında bu hiç bişey bide bunun diğer dünyası var. Burası sadece bi Sanal Alem..
İhsannn hırsızı bi tesla kolyeye hırsızlık yapan adi..!
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
arkadaşlar bi yanlış anlama olmuş çarlarda hiç bir sorun yok başkalarının günahını aldım için özür dilerim louster hayvan olma insan ol
Tüh bende dedim kutulduk bu adi hırsızdan. Ama ikvde hırsızlara bise olmazzeroxx yazdı:arkadaşlar bi yanlış anlama olmuş çarlarda hiç bir sorun yok başkalarının günahını aldım için özür dilerim louster hayvan olma insan ol
LOUSTER and LAUSTER
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
YİNE YENİ YENİDEN !!!
! FATİH !
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
ulan #@!? oyunun en büyük hırsızı sensin ite illa formda sövdürecek kendini
- samedsedir06
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Klan: Lodos
- Lonca: Angaralıyız.. Gardaşş.
Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.
[GM]Nocomment
[GM]Nocomment
Çaki
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................
Bakma qq

♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪
Akıllı OL Belediye'ye Rüsvet Verip Evini Yıktırırım.
.....................♫♥♪ IISaMeDSeDiRII ♫♥♪.......................