dingül neden bıraktın lan ne güzel migra yapcaktık KADİM SÖZÜN WARDI.:d onları yapmadan bıraktın küstüm Olum ban 1 zırh düşürmeden gittin Yah EYÜP MAÇINDA YAKALARIM SENİ ONUN HESABINI ALIRIM K.İ.B A.E.O SKYP AÇIK OLSUN ARADA MUHABET EDERİZ FACEBOOKDAN DA GİR .yÜCELEN hALİT AYAKAKIBIMDA war DDDDD xD :=))))
ama hepsi herşey feda olsun hakkım warsa HELAL OLSUN 1919 EYÜP SULTAN AŞKI
gerçekten uzun zamandır klanda ismini görüyorum ama tanışmak nasip olmadı ben seni nasıl mı tanıdım gece klandan millete ana bacı söverken gördüm ne diebilrimki bu durumda... :S bizde her patladığımızda klandan sovseydik oyun çekilmez bi hal alırdı geceki yaptığın grçekten çok ayıp birşeydi nese artık ne dielim realde başarılar...
Realde bastıramadığımız , duygular güzel oyunumuzda yer almasın ne dersiniz ?????
krallbuff Daha Fuar'da Benle Uğur'u Dövcektin Be Kardeş Açıkcası Bende Oyunu 1 Hafta Oldu Bırakalı Ama Görüşmek İstersen Fuar'a Beklerim Nede Olsa ZEYTİNBURNULUYUZ
sonlejyoner yazdı:krallbuff Daha Fuar'da Benle Uğur'u Dövcektin Be Kardeş Açıkcası Bende Oyunu 1 Hafta Oldu Bırakalı Ama Görüşmek İstersen Fuar'a Beklerim Nede Olsa ZEYTİNBURNULUYUZ
Haha . . . Oyunu Bırakmam Fuara gelmıcehım Anlamına geLmez. Senın Kım OLduhunu BıLmıyorum Ilk Defa Goruyorum Ama ugurun ZB Den abılerım Dıe cagırcam Dedıhı Kısı Olmalısın D:KraLına Gıderım . emın oL. Fuar Gunu orda Olucam ama Kralbuff adLı Karakterlerı Bı Abıme devrettıhım ıcın o NıcKle orda bulunmıcam . nıckımı MeraK Edıyorsan oyunda gorulmemıs 1 Lvl Char nıcKı olucak . cnku oyuna bır Daha Donmıcem Sadece 1 lvl char OLsn Dıe 1 char Actm . . . Orda ugura Bırılerı dAdanıRsa . Bılkı BenımdıR . tabı ugur Dedıhın Velet oraya geLıRse. Gelmezse ben onun tELını Bulurum bulusurum bır yerde . söz 1 kere VErılıR ve tutuluR . Bende Bu Sozu oyunu Bıraksam Bıle tutucam .
Lejyoner Sen Zeytinliysen ßende Adapazarlıyım Fuarda ßende Olucam Seko Dedi Ya Uğura Sataşan ßirini Görürsen ßilki O ßenimdir Yanında ßenide Görücen Sanaldan Gider Yapmak O Kadar Kolay Değil Hafız Hadi Allaha Emanet
sonlejyoner yazdı:krallbuff Daha Fuar'da Benle Uğur'u Dövcektin Be Kardeş Açıkcası Bende Oyunu 1 Hafta Oldu Bırakalı Ama Görüşmek İstersen Fuar'a Beklerim Nede Olsa ZEYTİNBURNULUYUZ
Haha . . . Oyunu Bırakmam Fuara gelmıcehım Anlamına geLmez. Senın Kım OLduhunu BıLmıyorum Ilk Defa Goruyorum Ama ugurun ZB Den abılerım Dıe cagırcam Dedıhı Kısı Olmalısın D:KraLına Gıderım . emın oL. Fuar Gunu orda Olucam ama Kralbuff adLı Karakterlerı Bı Abıme devrettıhım ıcın o NıcKle orda bulunmıcam . nıckımı MeraK Edıyorsan oyunda gorulmemıs 1 Lvl Char nıcKı olucak . cnku oyuna bır Daha Donmıcem Sadece 1 lvl char OLsn Dıe 1 char Actm . . . Orda ugura Bırılerı dAdanıRsa . Bılkı BenımdıR . tabı ugur Dedıhın Velet oraya geLıRse. Gelmezse ben onun tELını Bulurum bulusurum bır yerde . söz 1 kere VErılıR ve tutuluR . Bende Bu Sozu oyunu Bıraksam Bıle tutucam .
Serkan Senle Fazla Sohbetimiz Olmadı.AmA Klandan konuşmuşluğumuz var.Oyunun bırakmanıza Üzüldüm Açıkcası Byiblis Xxxhostxxx onlarla hiç tanışmadım ama eminim gayet iyi insanlar dır .İnşallah geri dönersiniz Allaha emanet olun.
xxkralbuffxx yazdı:Cok GuzEl , Çok egLencelı , COk ıyı Gunlerımız Geçtı ... Ama bu GuzeL Gunlerın 1 Sonu Olucak tı . Ve o Son qeLdı...
Bundan sonra Oyunda ben ve Sızın ıfadenızLe (tayfam ) Byıblıs ( fka ) Stardom ( mert ) ben falan oyunu Bırakmıs Bulunuyoruz . Oyunu Coğu sevdıhımız Arkadasımız . ve bı o Kadarda bızı Seven Dostlar var . ve onun ıcın bu Konuyu Açıyorum , ÖncelıkLe oyunu Bırakmamızın kımseyLe ıLgılısı yOktuR . Zaten Bırakıcaktık . ama Bıraz Erken OLdu , bu Yuzden Kımse Oyuna Donmemı ıstemesın , Neden Bırakıosun Dıe Sormasın , SAdece herkes hakkını HeLaL Etsın , Bnmde hakkım Warsa Bırıne heLaL oLsun .
Su An actıhım bu Konuyu 1 veya 2 hafta takıp etcem Bu yuzden Borcum olan bırı Warsa Burdan uLaşsın Dırek iade edım .
Sımdı Lık herkese Iyı oyunlar , ıyı forumlar , Iyı EgLenceler ,, ve bızSız BıR LodoS KLanı ...
herkes allaha emanet oLsun . . . SelametLe kaLın . . .
Gıderkende Klanda Verdıhım Rahatsız Edıcı Davranıs ıcın Klan uyelerıne ozur DıLerım . 3 Yılın Patlaması OLdu
( krALbufF )
( ByıbLıS )
( StArDOM )
SERKAN , Sizlerki Benim Can yoldaşlarımdınız, Her Ne olursa olsun, Senin hakkında hayırlısı ne İse onu Dileyeceğimi, Bilesin.. Eğer Bu Durum Senin Daha mutlu Olmana Neden Olcaksa Tabiki oyunu Bırak.. Fakat şunu bilesin.. Sadece oyun için muhatap oldugum kişiler değilsiniz, yeri geldi Derdimi Dinlediniz yeri Geldı Dermanım Oldnuz. Siz Benım Kardeşlerim abilerim canlarımsınız... Bilesinizkii Sizle olan Muhabbetim oyunla Sınırlı Değildir.. en kısa Zamnda.. yanına Gelicem Serkan.. Seni Canlı canlı Görmeden Hakkımı Helal Etmem Ona Göre.. (:
Face' Den Ekle Beni ( Gökhan Akcan)
Saygı Ve Sevgilerimle..