Sa Evet Arkadaşlar Sonunda Yolun Sonuna Geldım Oyuna Ara Vermıstım 1 - 2 ay sonra geri döncektm fakat en iyi arkadaşlarım Olan Kralbuff(Sekom) Byiblis(Fkam) Xxxhostxxx (Wibom) bu arkadaşlarımın oyunu bırakması bnnde oyunu bırakmama needen oldu neyse hakkınızı helal edın Carımda Caqlar Kardeşşim Olcak Mccaqlar Herkes Kendine İyi Bksn hakkınızı helal edin...
Blackizmll...
VeDa...
- xxjournalxx
- İskele Babası
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: VeDa...
Berkay sende gidiyorsun he!Arkadaşım olarak sayılı kişi kaldı.''Reelde başarılar''deyip geçiştirmek istemiyorum aslında.Allaha emanetsin.Tekrar dönmek istersen de yardım ederim sana kapım açık hacı...
Xxxzeusxxx/Zeusxbüyü(Yasin)
''Paranın'' değeri arttı millet,İNSAN değeri battı...!
Eyw Yasinim Canım Kardesım benım saolsın
IIBéSTéKaRII / Ayazx / Enazüçocuk

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ

ALKOL HAREKET ENGELLEMEZ
- ARGOS
- Yasemin'in Gözcüsü
- Lonca: Old Brothers
Az kaldı bende bırakacam .Bu ne , oyunda düzgün sayılı adam kaldı.Oyun veletlerin , dolandırıcıların kısaca çakalların eline geçiyor artık....
ARGOS - ARGOSS
.

.
Düzenbazlık ince bir tüy ise adalet "Ecel Getiren"dir...

İsmail Kaya
- xxjournalxx
- İskele Babası
Zaza yazdı:Sa Evet Arkadaşlar Sonunda Yolun Sonuna Geldım Oyuna Ara Vermıstım 1 - 2 ay sonra geri döncektm fakat en iyi arkadaşlarım Olan Kralbuff(Sekom) Byiblis(Fkam) Xxxhostxxx (Wibom) bu arkadaşlarımın oyunu bırakması bnnde oyunu bırakmama needen oldu neyse hakkınızı helal edın Carımda Caqlar Kardeşşim Olcak Mccaqlar Herkes Kendine İyi Bksn hakkınızı helal edin...
Blackizmll...
Söylemeyi unutmuşum hakkımı helal ederim sana kardeşim.Görüşmek üzere
''Paranın'' değeri arttı millet,İNSAN değeri battı...!
-
- Acemi Savaşçı
- Klan: Arzın Çocukları
H.Olsun Kardeşim Sana Hayatında Başarılar Dilerim Zaten Oyun Sıkmaya Başlamıştı 
- bydrakex41
- İskele Babası
- Klan: Arzın Çocukları
hakkım varsa 1000 defa hakkım helal olsun
Elvedaaa

Kod: Tümünü seç
Gece Olursa O Gün
Savaş Başlar O Anda
Savaşçıların Dizlerinin Titrediğini Gördüm
Ama Simdi Onları Görme Şansım Yok
Yazan:Bydrakex41
Not:En Son Kıta Agah Bey İçin Hazırladım...
yolun açık olsun reelde başarılar ...... yakında bende basıcam istifamı zate
:evil: ..... ıkv nin eski tadını veren oyun varsa diyinde geçiş yapıyım.... zaten kan kaybetmiş kaybediceği kadar bi damla daha kaybetse bişi olmaz :evil:
......
DÜN VARDIM BU GÜNDE VARIM YARINDA VAR OLACAĞIM...
- xxkralbuffxx
- Sahaf Yardımcısı
[/color]
bızım oyunu Bırakmamız Senı kesınlıkLe etkılemesın . Biz Bu oyunda düzgün Bı Duzen kurduk 3 YıL ıdare Ettın oynadık EgLenDık guLduk ve Gorduhun gıbı Tek BEn degıL hepımız bırden BırakTık .Bır Daha da donmeye nıyetımız Yok bu yuzden kendı kararını Kendın Wer . Ama bnm de fıkrımı Almak ıstRSen . Bu oyunu BıraKmaLısın çünkü BoLe Bır oyundan HaYıR geLmez . Ama karar senın .
senın uzerınde Bı hakkım yok warsada heLal olsun Sende hakkını heLaL Et. Sımdı ALlaha emanet oL Kendıne Cıcı Bak
ıns Grşz ßß
Zaza yazdı:Sa Evet Arkadaşlar Sonunda Yolun Sonuna Geldım Oyuna Ara Vermıstım 1 - 2 ay sonra geri döncektm fakat en iyi arkadaşlarım Olan Kralbuff(Sekom) Byiblis(Fkam) Xxxhostxxx (Wibom) bu arkadaşlarımın oyunu bırakması bnnde oyunu bırakmama needen oldu neyse hakkınızı helal edın Carımda Caqlar Kardeşşim Olcak Mccaqlar Herkes Kendine İyi Bksn hakkınızı helal edin...
Blackizmll...
bızım oyunu Bırakmamız Senı kesınlıkLe etkılemesın . Biz Bu oyunda düzgün Bı Duzen kurduk 3 YıL ıdare Ettın oynadık EgLenDık guLduk ve Gorduhun gıbı Tek BEn degıL hepımız bırden BırakTık .Bır Daha da donmeye nıyetımız Yok bu yuzden kendı kararını Kendın Wer . Ama bnm de fıkrımı Almak ıstRSen . Bu oyunu BıraKmaLısın çünkü BoLe Bır oyundan HaYıR geLmez . Ama karar senın .
senın uzerınde Bı hakkım yok warsada heLal olsun Sende hakkını heLaL Et. Sımdı ALlaha emanet oL Kendıne Cıcı Bak
Eskiye Dönmek CesaReT İsTeR.
xKraLBuFFx
xKraLBuFFx