Merhabalar..
yaratıkları kestiğimiz zaman bazen tek efsunlu bazen çift efsunlu eşyalar yada efsunsuz eşyalar düşebiliyor. bazende maden düşüyor benim değinmek istediğim nokta bu madenler madenlerin hep ilk halleri düşüyor hiç saf maden düştüğüne şahit olmadım (en azından kendime) neden çok kıymetli efsunlara sahip eşyalar düşüyorda madenlerin saf halleri neden düşmüyor. yada saf maden düşürebilen varmı bu konuda herhangi bir bilgilendirme yapılabilirse sevinirim.
yaratıklar ve düşen ganimetler
yaratıklar ve düşen ganimetler
Hanedanxlevni
- BEYAZATLI
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Duman
Re: yaratıklar ve düşen ganimetler
Ben çok önceleri mezarlıkta lanetli mezarlık bekçisinden saf krom düşürmüştm tabi o zamanlar o baya değerli bi madendi...
BEYAZATLI
SINCE BETA
meran yazdı:Merhabalar..
yaratıkları kestiğimiz zaman bazen tek efsunlu bazen çift efsunlu eşyalar yada efsunsuz eşyalar düşebiliyor. bazende maden düşüyor benim değinmek istediğim nokta bu madenler madenlerin hep ilk halleri düşüyor hiç saf maden düştüğüne şahit olmadım (en azından kendime) neden çok kıymetli efsunlara sahip eşyalar düşüyorda madenlerin saf halleri neden düşmüyor. yada saf maden düşürebilen varmı bu konuda herhangi bir bilgilendirme yapılabilirse sevinirim.
Olabilir..
BEYAZATLI yazdı:Ben çok önceleri mezarlıkta lanetli mezarlık bekçisinden saf krom düşürmüştm tabi o zamanlar o baya değerli bi madendi...
Krom madeninden çekmiş olmayasın?
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
eski forumda hatırladığım böyle bir konu vardı doğrudur yanlıştır orasını ben bilmem....
http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... #msg709516

http://ikvforum.mynet.com/ikv_f/index.p ... #msg709516

- SanCakTR17
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Sancak
Güzel olurdu böyle bir şey olsa.Bana normal haliyle maden çok düştü ama hiç böyle 2. veya 3. dereceden saf maden düşmedi...
~~ Anadolukaplanı ~~
// Başka bir oyuna ait ve boyutları da uygun olmayan ekran görüntüsü kaldırılmıştır.
©Copyright M3
█║▌│ █║▌ ║││█║█║
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
banada hiç düşmedi ama düşüren nasıl düşüroyor merak ediyorum neyse ....SanCakTR17 yazdı:
Güzel olurdu böyle bir şey olsa.Bana normal haliyle maden çok düştü ama hiç böyle 2. veya 3. dereceden saf maden düşmedi...
Zaten düşüyor diye biliyorum ama ?
benim bildiğim saf maden düşme ihtimali hiç yok düşürenler gerçekten düşürdümü bilemiyorum açıkcası :?:

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
- Petcarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Meran
Eğer 1. hali düşüyorsa 2-3 de düşer ama çok çok düşük bir ihtimalle.
Zaten madenin kendisinin düşmesi bile 200-300 yaratıkta bir görülen olay.
İkinci saf-3. saf düşme oranı çekildiği zaman ona da 100 de bir desek 30 binde bir ihtimal eder bu da sanırım arka arkaya 2 kere yücelen ardeneler item düşme olasılığı kadar.
Zaten madenin kendisinin düşmesi bile 200-300 yaratıkta bir görülen olay.
İkinci saf-3. saf düşme oranı çekildiği zaman ona da 100 de bir desek 30 binde bir ihtimal eder bu da sanırım arka arkaya 2 kere yücelen ardeneler item düşme olasılığı kadar.
- Strongxsifa
- Çınaraltı Müdavimi
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
- Lonca: Kayı Alpleri
arkadaşıma osmiyum düştü karacindenmeran yazdı:Merhabalar..