Adamlar sinirden dayanamadı foruma atladı şimdi çok kaptırıolr kendilerini genç yaşta saçları dökülcek yazık yazıkKable yazdı:Sazan balığı avlama sezonu açıldı sanırım![]()
TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- impedimenta
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
- Ifyoulike10
- Cin Avcısı
- Klan: Lodos
Arkadaşlar bana yardım edebilecek var mı?Bu pc ye bişey yüklenmior :S bunları forumda imzam olarak kullanamıyorum boyutlarını değiştirebilecek birisi var mı?

- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Ifyoulike10 yazdı:Kable yazdı:Sazan balığı avlama sezonu açıldı sanırım![]()
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
- delidir
- Sahaf Yardımcısı
Kendal yazdı:Ben Dün Gece Kardeşim Melek İle Konuştuğumda Bana Dediki ben ondan ne para ne item istedim.Tskxkomutan yazdı:hele dur dur sen ne konuşdugunu bılmıoyn.
1. si Benı oyunda tanıyan tanır.
2. si Mesut aktarım yaparken kısmenın haberı yokdu Cumababaxx ne dıye gelıp mesuda alışwerış açdı.kımsenın haberı yokdu.
3.Sonradan dedım sen kendalın kardeşısın felan oda dedı adımı söyle tmm dıyem bende kardeşının adını ne bıleyım.
4.Sonra ben dedım sana itemlerı alıcam oda dedı yokkk ben ıtem ıstemıyom bana para wer.
5.Git sor bakam benı sunucuya de nasıl bı adam sana ne dıyecekelr ya sen benı tanıyamamışsın yada sende ibnalık ruhu warsa ben ne yapayım.
Bana Dediki Ben İtemleri İstemem ama Ozan İster. Doğru Mesudun Haberi Yokmuş Melek Sana İtemleri verirken direk özelden söylememiş direk söyle kanalından söylemiş tabi o Köpek Adi #@!? herif bunları duyunca melek mesutla alışverişi bitirdikten hemen sonra o köpek adi #@!? hemen ticaret açmış mesutunda haberi olmadan itemleri ona vermiş. Ama Benim Anlamadığım Şu melek sizden şifre istedimi istemedimi ben bunu merak ediyorum dün gece ona bunu sormayıda unuttum!!
Tahminlerime göre bu herif kardeşinin adını kullanarak sizden item para şifre istemeye yelteniyor.Dikkat etmenizi öneririm ben böyle 72m paramı yitirdim.Berk Mehmed nasılsınız iyisiniz inşallah ne zamandır göreşemiyoruz oyuna geldiğimde konşlm arz oalrak bitek sizleri özledim
Şovalyexdelidir(savaşçı)
İZBıRaKaNLaRMüCO(^)EJder Asa
Mücahid Macit
Şovalyexdelidirr MoRFiNxDeLiDiR Güüney (^) Ejder asa ÇeRKeZoĞLan AnTiBiYoTicq (^) Ejder Adlı çarlarla alakam yoktur...
İZBıRaKaNLaRMüCO(^)EJder Asa
Mücahid Macit
Şovalyexdelidirr MoRFiNxDeLiDiR Güüney (^) Ejder asa ÇeRKeZoĞLan AnTiBiYoTicq (^) Ejder Adlı çarlarla alakam yoktur...
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Mücahit biz seni daha çok özledik ya...delidir yazdı:Kendal yazdı:Ben Dün Gece Kardeşim Melek İle Konuştuğumda Bana Dediki ben ondan ne para ne item istedim.Tskxkomutan yazdı:hele dur dur sen ne konuşdugunu bılmıoyn.
1. si Benı oyunda tanıyan tanır.
2. si Mesut aktarım yaparken kısmenın haberı yokdu Cumababaxx ne dıye gelıp mesuda alışwerış açdı.kımsenın haberı yokdu.
3.Sonradan dedım sen kendalın kardeşısın felan oda dedı adımı söyle tmm dıyem bende kardeşının adını ne bıleyım.
4.Sonra ben dedım sana itemlerı alıcam oda dedı yokkk ben ıtem ıstemıyom bana para wer.
5.Git sor bakam benı sunucuya de nasıl bı adam sana ne dıyecekelr ya sen benı tanıyamamışsın yada sende ibnalık ruhu warsa ben ne yapayım.
Bana Dediki Ben İtemleri İstemem ama Ozan İster. Doğru Mesudun Haberi Yokmuş Melek Sana İtemleri verirken direk özelden söylememiş direk söyle kanalından söylemiş tabi o Köpek Adi #@!? herif bunları duyunca melek mesutla alışverişi bitirdikten hemen sonra o köpek adi #@!? hemen ticaret açmış mesutunda haberi olmadan itemleri ona vermiş. Ama Benim Anlamadığım Şu melek sizden şifre istedimi istemedimi ben bunu merak ediyorum dün gece ona bunu sormayıda unuttum!!
Tahminlerime göre bu herif kardeşinin adını kullanarak sizden item para şifre istemeye yelteniyor.Dikkat etmenizi öneririm ben böyle 72m paramı yitirdim.Berk Mehmed nasılsınız iyisiniz inşallah ne zamandır göreşemiyoruz oyuna geldiğimde konşlm arz oalrak bitek sizleri özledim![]()
Vallahi artık dön, insan sıkılıyor Şovalye'lerde seni görmeyince...
Bu arada Royalxdelidirr sen misin?
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- impedimenta
- FareAdam Düşmanı
Jamescarter tsk loncasından mı ?
- Tskxdevlet
- Şarapçı'nın Sırdaşı
Kod: Tümünü seç
ATILDI
Herkes Oyuncu Olabilir Ama Yönetmen Benim.İstediğime Rol Veririm,İstediğime Yol Veririm
Mert TURAN
Mert TURAN
- impedimenta
- FareAdam Düşmanı
Atılma sebebi hırsızlık dimi ?Tskxdevlet yazdı::ugeek:Kod: Tümünü seç
ATILDI
- EmirBerkKorkmaz
- Folklor Kurtarıcısı
Hırsızlık olayı öncesinde aktifsizlikti...impedimenta yazdı:Atılma sebebi hırsızlık dimi ?Tskxdevlet yazdı::ugeek:Kod: Tümünü seç
ATILDI
Hırsızlıktan aylar önce atıldı...
- αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
тнє ∂єαтн тєαм
- impedimenta
- FareAdam Düşmanı
Gelmiş bana özelden laf yapıyo şimdi bi malla daha uğraşalımEmirBerkKorkmaz yazdı:Hırsızlık olayı öncesinde aktifsizlikti...impedimenta yazdı:Atılma sebebi hırsızlık dimi ?Tskxdevlet yazdı::ugeek:Kod: Tümünü seç
ATILDI
Hırsızlıktan aylar önce atıldı...