Turka kimseden item dilenmezmiş eğer ıspatlarsam karakterini silecekmiş buyrun sizde bakın bakalım sileceklermi Evet turka ve fenerlist sizlerden karalterlerinizi silip 1 lvl yeni karakterlerinizle bankada oturup beklemenizi bekliyorum.
Fotoya montaj diyeceksiniz biliyorum buyrun istediğiniz analizi yapmak serbesttir .
6 yıllık grafikersin buyur montajmı gerçlekmi çözeceğim rezil edeceğim dedin .
Gerçek olan bir resmi istersen 50 yıllık grafiker ol çözemezsin.
Sizden isteğim delikanlı olun ve karakterlerinizi silip 1 lvl isimlerle bankada oturup beni bekleyin.
Nasıl yapmışım sana item yansıttım sen bana yaramazmı dedin sana yuh diyorum
Benim çantamda sana yansıtılacak bir item gösterirsen sana helal olsun diyorum
Neyse acıdım sana silme çarını seni affettim feneride affettim kurt olan kişide bugün özelimden benden özür diledi gerçekleri gördüğünü ve arz olarak oyuna devam edeceğini söyledi:) karar kendisinin
Sizlerdende sözünüzü tutmanızı bekler !!!
Ana bacı avrat aileye karşı olan hakaretlerinizin son bulmasını dilerim
Herşeyi bi kenara bırakın öncesi sonrası değil şu anki foto ya bakalım . Öncelikle resim gercek . ikinci bi açıklamaya gelecek olursak vahit in klandaki sözü şu ''Benden abi diye İtem dilendin'' Resimde yazan ise ''Bana Uygun İtemin Var Mı'' item var mı diye sormak ne zaman dilencilik oldu bana onu açıklayın...
Eğer O yazının içinde birazcık dilenme namına birşey yazıyorsa ben çarımı silerim senden hala şunun açıklamasını bekliyorum. Bana Yarayan İtemin Var mı demek dilenmek midir ? Bana edebiyat yapma bana gerceklerden bahset oradaki resimdeki dilenmek midir ? bunun cevabını ver... Sen demekki her bana uygun itemin var mı diyenin resmini alıyorsun. Bundan sonra kesin şeylerle karşımıza çık öyle abuk subuk fotolarla değil eğer foto koyacaksan içindekini iyice yorumlayıp öyle koy....