6 KİŞİYLE BİR İLK!!!!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
mitmet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: 6 KİŞİYLE BİR İLK!!!!!

Mesaj gönderen mitmet »

EmirBerkKorkmaz yazdı:
Magicxcraft35 yazdı:Geçen arkadaşlarla toplandık söle bi 50 kişi falan e.ö arz sancakta.Ani bir kararla mor fare gibi son derece güçlü bir boss u öldürmeye karar werdik.Önce girdik bi lodos sancağını dağıttık.Oradan kaleye geçtik herkez 1 el şeçtiği arkadaşıyla tavla oynadı.Her neyse handandan yardım istedik.Dedik ki mor fare war gel kes.O ben gelemem dedi.Sonra Gm geldi tam biz keserken kaçırdı yaratığı emeklere yazık oldu =)
DEV'lere söyleseydin ya GM'i... :?
Cidden ayıp...
Mor Farenin 30 ila 55 vuruşları olduğu söyleniyor bu konuda ne diyorsunuz? :?
Ben hiç göremedim gider gitmez tek yediğimden heyecandan hiçbir şey göremiyordum... :?
4 şifa ile gittim ben tank savaşçımla oraya kesti hepimizi. :cry: :( :o
yazamayacağım kadar çok karakter..

Resim
Gizlenmiş İçerikGöster

GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
Kullanıcı avatarı
YaLnIzKaLp
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi

Mesaj gönderen YaLnIzKaLp »

Vay Be ''8'' Senedir İkv Oynuyorm Böyle Bir İlk Görmedim Helal :shock: :shock: :shock: :shock: :D
Resim
IIIYaLnIzKaLpIII(49)
IIYaLnIzKaLpII(49)
Ilxyalnızkalpxll (49)

'
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Ferday-i kyamet

Mesaj gönderen Sagopakajmeran »

karabatu14 yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:
karabatu14 yazdı:1 lwldeki fare görevini 3 grup yapmıştık. ;) hatta ilk 2 kesimdekiler kaçınca son grubunkinde hayli zorlanmıştık. şifa yetişmemişti.
yalan sölüon :D o görevi 6 grupla yapamadık ya :D :D
fareyi öyle yapamadıysanız kim bilir kadimde naparsınız :D

taktiğini söylede bizde 618 kişi toplayıp keselim :D[/quote]

kardeş öle kolay bi şey değil :D herkes yapamaz :D öncelikle 618 kişinn hepsinn üstünde nadide ve şaheser olcak ve herkes şarap iksir içecek yoksa kesemezsiniz :D sonra 150 tane büyücü aynı anda dalcak...onlar dalarken tank savaşlar da dalmaya başlıcak 20-30 dk sonra kadimin canı 95 e incek :D:D::D:D: yaklaşık 11 saatte kestik :D:D[/quote]

nadideyi nerden bulacam ben şimdi :D daha basit bi yolu yokmu :mrgreen: nadide dizeceksek nasıl dizelim alternator nucleus fln bi tavsiye ver :D[/quote]

büyücüleri bilmiom nasıl dizilceğini ama savaşçılar ışık hnm dizsin :D eğer nadide ve şaheseriniz az ise o zaman 618 adam değilde 900-1000 kişi falan gidin :D[/quote]

öyle hepimize tek atar olmaz :D arayada bi kaç tank alın garı koştursun o zmn büyüler 5 canda bir menzil atsın vede tankın saptırma attığı büyücü vursun eğer biri ölürse garın canı 100e çıkıyo tekrar :D[/quote]

siz kesemezsiniz :D bilmionuz bu işi :D:D:DD:
Kullanıcı avatarı
karabatu14
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen karabatu14 »

Sagopakajmeran yazdı:
karabatu14 yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:
karabatu14 yazdı:1 lwldeki fare görevini 3 grup yapmıştık. ;) hatta ilk 2 kesimdekiler kaçınca son grubunkinde hayli zorlanmıştık. şifa yetişmemişti.
yalan sölüon :D o görevi 6 grupla yapamadık ya :D

taktiğini söylede bizde 618 kişi toplayıp keselim :D

kardeş öle kolay bi şey değil :D herkes yapamaz :D öncelikle 618 kişinn hepsinn üstünde nadide ve şaheser olcak ve herkes şarap iksir içecek yoksa kesemezsiniz :D sonra 150 tane büyücü aynı anda dalcak...onlar dalarken tank savaşlar da dalmaya başlıcak 20-30 dk sonra kadimin canı 95 e incek :D yaklaşık 11 saatte kestik :D

nadideyi nerden bulacam ben şimdi daha basit bi yolu yokmu :mrgreen: nadide dizeceksek nasıl dizelim alternator nucleus fln bi tavsiye ver :D

büyücüleri bilmiom nasıl dizilceğini ama savaşçılar ışık hnm dizsin :D eğer nadide ve şaheseriniz az ise o zaman 618 adam değilde 900-1000 kişi falan gidin :D

öyle hepimize tek atar olmaz :D arayada bi kaç tank alın garı koştursun o zmn büyüler 5 canda bir menzil atsın vede tankın saptırma attığı büyücü vursun eğer biri ölürse garın canı 100e çıkıyo tekrar :D

siz kesemezsiniz :D bilmionuz bu işi :D

lan git ben garrı 5 defa kesmiş adamım ne konuşuyon sen :D
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
Kullanıcı avatarı
EmirBerkKorkmaz
Folklor Kurtarıcısı
Folklor Kurtarıcısı

Mesaj gönderen EmirBerkKorkmaz »

karabatu14 yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:
karabatu14 yazdı:
Sagopakajmeran yazdı:
yalan sölüon :D o görevi 6 grupla yapamadık ya :D

taktiğini söylede bizde 618 kişi toplayıp keselim :D

kardeş öle kolay bi şey değil :D herkes yapamaz :D öncelikle 618 kişinn hepsinn üstünde nadide ve şaheser olcak ve herkes şarap iksir içecek yoksa kesemezsiniz :D sonra 150 tane büyücü aynı anda dalcak...onlar dalarken tank savaşlar da dalmaya başlıcak 20-30 dk sonra kadimin canı 95 e incek :D yaklaşık 11 saatte kestik :D

nadideyi nerden bulacam ben şimdi daha basit bi yolu yokmu :mrgreen: nadide dizeceksek nasıl dizelim alternator nucleus fln bi tavsiye ver :D

büyücüleri bilmiom nasıl dizilceğini ama savaşçılar ışık hnm dizsin :D eğer nadide ve şaheseriniz az ise o zaman 618 adam değilde 900-1000 kişi falan gidin :D

öyle hepimize tek atar olmaz :D arayada bi kaç tank alın garı koştursun o zmn büyüler 5 canda bir menzil atsın vede tankın saptırma attığı büyücü vursun eğer biri ölürse garın canı 100e çıkıyo tekrar :D

siz kesemezsiniz :D bilmionuz bu işi :D

lan git ben garrı 5 defa kesmiş adamım ne konuşuyon sen :D
Nasıl yani?
Garr'ı nasıl kestin?
Ben kimse kesemedi zannediyordum... :?
  • αяz'ıη çσ¢υкℓαяı кℓαηı
    тнє ∂єαтн тєαм
    тüяк ѕιℓαнℓı кυννєтℓєяι ℓση¢αѕı вιηвαşı
    ResimResim
    Resim
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

beyler gelin bi gün eminönüne bi ilk yapcaz 230 kişi azul kescez :D
Kullanıcı avatarı
Mushta
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen Mushta »

YaLnIzKaLp yazdı:Vay Be ''8'' Senedir İkv Oynuyorm Böyle Bir İlk Görmedim Helal :shock: :shock: :shock: :shock: :D
Ben 20 senedir oynuyorum garr'ı kesen görmedim :D

[table]
[tr][td]Artık oyunu bırakma zamanı geldi. Bana yardım eden herkese çok teşekkür ederim. Kalbini kırdığım herkesten özür dilerim. Beni bir daha bu forumda görmeyeceksiniz. Herkese iyi oyunlar, iyi forumlar.[/td][/tr][/table]

[table]
[tr][td]Will welcome the crazy inside you.[/td][/tr][/table]
Kullanıcı avatarı
Sagopakajmeran
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Mushta yazdı:
YaLnIzKaLp yazdı:Vay Be ''8'' Senedir İkv Oynuyorm Böyle Bir İlk Görmedim Helal :shock: :shock: :shock: :shock: :D
Ben 20 senedir oynuyorum garr'ı kesen görmedim :D
offf yalan söylemeyin be ikv daha 17 senedir var nasıl 20 sendr oynuon :D :D :D :D
Kullanıcı avatarı
karabatu14
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Mesaj gönderen karabatu14 »

anlatayım

50 tank gerek bi kere(hepsinin üst ecovatinin koruması olacak şart) büyülerde ise direnç 15 olacak ve üst ful alternator olacak(şart) şifacılar ise fulturesin şifa dizecek üstünü. tanklardan biri kovalarken 5 saniye sonra başka bi tank alacak(yoksa kovaladığı kişiye tek atıyo uzaktan) büyücüler ise canı 95den sonra dalıyo vede her 5 canda bir menzil atacaklar. 40 candan sonra her 10 canda bir(yakacam ulen sizi) diyip kılıcını yere vurur o anda büyücüler kutup açacak(eğer açmazlarsa yanacaksınız :D ) canını 0a indirdiniz hadi hayırlısı :D bunun için 50 tank 500 büyü ve 78 şifa gerek :D :D :D
Cerkesxsavascısı&Ultraxlord&Exlxbxrxuxz&Birlikxelbruz
BEYAZKÖŞK
Kullanıcı avatarı
onygs1991
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen onygs1991 »

IIxKıBRıSLıxII by Mkacafer...
So Close No Matter How Far
Couldn't Be Much More From The Hearth
For Ever Thrusten Who We Are
No,Nothing Else Matters

“Genel Etkileşim” sayfasına dön