.:'| BeTaxTeAm |':.

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
xukalax
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Lodos

Re: .:'| BeTaxTeAm |':.

Mesaj gönderen xukalax »

İKV Forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar sebebiye ; Forum hesabınız süresiz kapatılmıştır.
[GM]Nocomment
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
cengizhan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen cengizhan »

Tamam uzatacak bir şey yok istenilen mertebeye ulaşıldı velakin bu konu içerisinde neden ana bacı ortada onu anlamış değilim insan gibi doğru bir uslupla konuşma yokmu ? ama betax loncası şu saatten sonra
Betaxdroqba betaxwinnipeq ve pcmanyaqı (Tılsımxmorta) için ve real hayatta bitmiştir. gitmelerini isteyen arkadaşlar
kına yaksınlar eğerki bir 2 günlük adamlar için Tercih edilecekse (11 SENE) GİDECEKSE buyursun gitsinburda kimseye laf atmıyorum anlayan anladı ama yapılan bu karşı taraf için önemsiz görüne bilir ama 4 adet şaheserli (2 EJDER 1 ECEL GETİREN Ve sON olarak Asab-ı kehf) silinmiştir istenilen oldu deiğim gibi bundan sonra herkes bildiği yola ayıranlar sevinsin düğün bayram yapsın.

[GÜN GELİR DEVRAN DÖNER......

[KONU KİLİT]
Kullanıcı avatarı
xukalax
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xukalax »

İKV Forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar sebebiye ; Forum hesabınız süresiz kapatılmıştır.
[GM]Nocomment
ResimResim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
winnipeq5858
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen winnipeq5858 »

[GM]Nocomment
KaLaBaLıKtA ArTiSlK EdEniN TEnHaDa AffI olMaZ

Kullanıcı avatarı
cengizhan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Küfürlü içerik silindi . Forum hesabınız 7 gün kapatıldı.

[GM]Nocomment
Kullanıcı avatarı
hadise8787
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen hadise8787 »

betaxconda diye biri loncamızda yoktur ve gerksiz bir tartışma var ortada zaten adam olan bir kişi başkasının arkasından konuşmaz konuşmuşsada beni pek ilgilendirmez konuşanda zaten beli ne olduğu

hakan loncadan ayrılmana gerçkten üzülmüştüm ama şu yazdıkalrına zaten dünden hevesli oldğun beli oldğu için pek birşey diyemicem ve lütfen geçmiş olaylarla konumuzu kirletmeyin gidene elveda ne diyelim başka kimseyi ne zorla tutarız nede kimsenin çilesini çekeriz kimse cevp yazmasın tartışma için lütfen ...

zeydan zaten insan ne olduğunu tek davranışıyla gösterir gerksiz kişilksizlere muhatap olma.. etiğin küfrlere yazık yani onu demek istiyorum
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
Kullanıcı avatarı
cengizhan
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

hadise8787 yazdı:betaxconda diye biri loncamızda yoktur ve gerksiz bir tartışma var ortada zaten adam olan bir kişi başkasının arkasından konuşmaz konuşmuşsada beni pek ilgilendirmez konuşanda zaten beli ne olduğu

hakan loncadan ayrılmana gerçkten üzülmüştüm ama şu yazdıkalrına zaten dünden hevesli oldğun beli oldğu için pek birşey diyemicem ve lütfen geçmiş olaylarla konumuzu kirletmeyin gidene elveda ne diyelim başka kimseyi ne zorla tutarız nede kimsenin çilesini çekeriz kimse cevp yazmasın tartışma için lütfen ...

zeydan zaten insan ne olduğunu tek davranışıyla gösterir gerksiz kişilksizlere muhatap olma.. etiğin küfrlere yazık yani onu demek istiyorum

sen sus kaşar ne olduysa zaten sen yüzünden çok bilmişliğin yüzünden oldu.
Kullanıcı avatarı
winnipeq5858
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen winnipeq5858 »

[GM]Nocomment
KaLaBaLıKtA ArTiSlK EdEniN TEnHaDa AffI olMaZ

Kullanıcı avatarı
betaxpoet
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen betaxpoet »

Arkadaşlar Bu forumlar Sizin burada küfür etmeniz için var olmaktadır.Derdi olan varsa Real ortamda Paylaşın derdinizi.O kadar Delikanlısınız yaa Çünkü Ettiğiniz Küfürlere Bakılınca Çook Delikanlı Görünüyorsunuz.Tekrardan Söylüyorm Forumu Kirletmeyiniz.İyi forumlar

(((--- B.....e.....T.....a.....x .....T.....e.....A.....m ---)))
Kullanıcı avatarı
hadise8787
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen hadise8787 »

ozan cevp vermeyin )
Kansızların Yanında Yaşamaktansa Özgürlüğüm Uğruna Ölmeyi Tercih Ederim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön