Microsoft Visual c++ Runtime Library
- betaxeaqle
- Acemi Savaşçı
Microsoft Visual c++ Runtime Library
Microsoft Visual c++ Runtime Library... Die Bi Hata Arkadaşlar Oyun Açılırken Verio Bu Hatayı Bilgisi Olan varmı varsa ltfen bi cvp yazsın...!
-
- İskele Babası
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
Re: Microsoft Visual c++ Runtime Library
Ekran Kartının Güncelle
ZamanxEragon * Xeragon * Zamanxeraqon
~~~ Atarlı Meranın Giderli Loncası ~~~ ||~~ZaMaNxTeaM~~||
- betaxeaqle
- Acemi Savaşçı
Zamanxeragon yazdı:Ekran Kartının Güncelle
Nası Olcak ???
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
Googleden araştır ekran kartı güncelleme
Ekran Kartını Seç Yükle
Ekran Kartını Seç Yükle
ZamanxEragon * Xeragon * Zamanxeraqon
- 66sfenks66
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Ekran Kartını Güncellemek işe yaramaz ise korkarım pc ne exe virüsü girmiş.
eet banada girdi çıkmak bilmiyo66sfenks66 yazdı:Ekran Kartını Güncellemek işe yaramaz ise korkarım pc ne exe virüsü girmiş.

- genchanedann
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
KOrkulacak Bİşey YOk Bilgisayarına Trojan Vürüsü Bulaşmış geçmiş Olsun Pc ye çak bi Format Fdisk yaparak Kurtulabilirsin yani Dyi Bİçimlendirerek .
yada Formattan SOnra D yi Hİç kullanmıcaksın D açılınca Vürüs C ye bulasıyor ve hemen Her işlemi yapmanı engelliyor Kısacası Dostum Ya hardiskinden vaz geçersin yada D deki özel bilgilerinden
yada Formattan SOnra D yi Hİç kullanmıcaksın D açılınca Vürüs C ye bulasıyor ve hemen Her işlemi yapmanı engelliyor Kısacası Dostum Ya hardiskinden vaz geçersin yada D deki özel bilgilerinden

- winnipeq5858
- İri Fare Avcısı
bildiğim kadrıyla bnm ekran kartında eğer trojan olark tesbpit edildyse burak faceden bana ulaş fortma veya fdiske gerk yoktur bn sana ne yapmn gerktiğini ufak bi yoldan söleyeym
KaLaBaLıKtA ArTiSlK EdEniN TEnHaDa AffI olMaZ
"Microsoft Visual C++ Runtime library" hata mesajını alıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
Yaşadığınız sorunun nedeni Microsoft C++ kitaplıklarıyla ilgili sorun yaşanmasından kaynaklanmaktadır. Buna zararlı bir yazılımın (virüs) yol açması yüksek ihtimal olmakla beraber bilgisayarınızı güncel ve sağlam bir anti virüs programı ile taratmanızı tavsiye ederiz.
Bu hizmeti http://www.kaspersky.com/virusscanner yahut Microsoft One Care gibi olanaklardan gerekli eklentileri kurarak ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Fakat size tavsiyemiz işletim sisteminizi baştan kurmanız yönünde olacaktır.
Bu iki işlem arasından tercihinizi yapıp işlemi tamamladıktan sonra www.microsoft.com.tr adresinde yüklemeler kısmında işletim sisteminize uygun olarak bulacağınız .Net Framework veya Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) eklentisini yeniden kurunuz.
NOT: Sizle paylaştığımız bu bilgi sadece tavsiye niteliğinde olup belirtilen sorunların haricinde gerçekleşen başka bir sorunun olması olasılığından dolayı kesin çözüm garanti etmez. Uygulamak tamamen kişisel tercihiniz olacaktır.
Yaşadığınız sorunun nedeni Microsoft C++ kitaplıklarıyla ilgili sorun yaşanmasından kaynaklanmaktadır. Buna zararlı bir yazılımın (virüs) yol açması yüksek ihtimal olmakla beraber bilgisayarınızı güncel ve sağlam bir anti virüs programı ile taratmanızı tavsiye ederiz.
Bu hizmeti http://www.kaspersky.com/virusscanner yahut Microsoft One Care gibi olanaklardan gerekli eklentileri kurarak ücretsiz olarak faydalanabilirsiniz. Fakat size tavsiyemiz işletim sisteminizi baştan kurmanız yönünde olacaktır.
Bu iki işlem arasından tercihinizi yapıp işlemi tamamladıktan sonra www.microsoft.com.tr adresinde yüklemeler kısmında işletim sisteminize uygun olarak bulacağınız .Net Framework veya Microsoft Visual C++ 2008 Redistributable Package (x86) eklentisini yeniden kurunuz.
NOT: Sizle paylaştığımız bu bilgi sadece tavsiye niteliğinde olup belirtilen sorunların haricinde gerçekleşen başka bir sorunun olması olasılığından dolayı kesin çözüm garanti etmez. Uygulamak tamamen kişisel tercihiniz olacaktır.
Pc ' Yi at Yenisini Al Yemin Edyom Kesin Çözümbetaxeaqle yazdı:Microsoft Visual c++ Runtime Library... Die Bi Hata Arkadaşlar Oyun Açılırken Verio Bu Hatayı Bilgisi Olan varmı varsa ltfen bi cvp yazsın...!