Qxlumqırlxl...

Eminönü sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
QuaTr0
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Qxlumqırlxl...

Mesaj gönderen QuaTr0 »

Arkadaslar Ben Rüyalarprensi..

Arkadaslar Bu Qxlumqırlxl (Umut~Utku) Benım Gercekte Samımı Arkasımdı Bende Torbalıda Oturuyom Onlarda.
Benım Asıl Sunucum Tılsımdı Bunlar Sureklı Plus Alıyo Dıe Bende Dedım Bunların Uyelıqıne Aktarıyım Caları Bendede Plus Olsun Dıe Aktardım 2 3 Ay Carım Bunların Uyelıqınde Kaldı Bır Gun Konustuk Dedıler Itemlerını Sat Cıkan Parayı Tılsımdan Bırıne Ver Oda Sana Eo den Versın Dıe Bende Sattım 200 m Para Cıktı. Dedıler Hakanın Buyucusunu Baska Uyelıqe Aktaralım Onu Sen Oyna Dedıler Hakan Dedıqım Kısı (rdous~lorausse) Bende Tamam Dedım Onun Carını 49 Yaptım Tılsımdakı Itemlerı Sattım Tek Para Aktarması Kalmıstı Sonra Hakan Ben Sıfreyı Degıstıreceqım Dedı Bunu Deyınce Bende Rüyalarprensi ni Actım Tmm Dedım Sen Deqıstıreceksen Bu Carı Kasıyım Dedım Umutun Aldıqı Bı Kac Itemı Ruyalarprensıne Aktardım Sonra O Carı Kasarken Qxlumqırlxl Adında Bı Kısı Car Acıp Sonxcellat tan Kadım Pence Calmıs Suc Benım Ustume Kaldı.. Bu Utkuyla Umut O Zaman Bı Oyun Icın I*nelık Yaptılar 3 Senelık Arkadaslıqı Bozdular Nemı Yaptılar.. Tılsımdakı Parayı Yanı 3 Yıllık Emıqımı Bana Inat Mıllete Daqıttılar Carım Onların Uyelıqındeydı Ya Tabı Bu Arada Sıfreyı Falan Deqıstırdıler Bende Onları Arkadaslıktan Sıldım... Bı Oyun Icın Deqmezdı Istesın Verıyım Benden Calması Sucu Bana Atmaları Cok Canımı Yaktı Sonra Bende Rüyalarprensi nde kı Umutla Utkunun Aldıqı Itemlerı Sattım Belkı Bılıyosunuzdur Karızma Alıyorum Sureklı Ve Paralarımı Daqıtmakla Arkadaslıqı Bozmakla Kalmıyolar Karızma Alırken Carımı Kesıyolar... Dusmanım dan Beklemezdım Bunları Arkadaslar Daha Ne Deyım ALLAH ın dan Bulsunlar Bı Oyun Icın Deqmezdı... Bıde Bunlar Oyunda Yaslarını Buyutuyolar Umut 18 Utku 16 Yasında Onemlı Olan Yas Deyıl... Gercek Yasını Soyleseler Oyundan Atılacaklar Sankı... Burama Kadar Geldı Bende Icımı Doktum Herkese Iyı Gunler...
QuaTr0
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Re: Qxlumqırlxl...

Mesaj gönderen QuaTr0 »

Arkadaslar Ben Rüyalarprensi..

Arkadaslar Bu Qxlumqırlxl (Umut~Utku) Benım Gercekte Samımı Arkasımdı Bende Torbalıda Oturuyom Onlarda.
Benım Asıl Sunucum Tılsımdı Bunlar Sureklı Plus Alıyo Dıe Bende Dedım Bunların Uyelıqıne Aktarıyım Caları Bendede Plus Olsun Dıe Aktardım 2 3 Ay Carım Bunların Uyelıqınde Kaldı Bır Gun Konustuk Dedıler Itemlerını Sat Cıkan Parayı Tılsımdan Bırıne Ver Oda Sana Eo den Versın Dıe Bende Sattım 200 m Para Cıktı. Dedıler Hakanın Buyucusunu Baska Uyelıqe Aktaralım Onu Sen Oyna Dedıler Hakan Dedıqım Kısı (rdous~lorausse) Bende Tamam Dedım Onun Carını 49 Yaptım Tılsımdakı Itemlerı Sattım Tek Para Aktarması Kalmıstı Sonra Hakan Ben Sıfreyı Degıstıreceqım Dedı Bunu Deyınce Bende Rüyalarprensi ni Actım Tmm Dedım Sen Deqıstıreceksen Bu Carı Kasıyım Dedım Umutun Aldıqı Bı Kac Itemı Ruyalarprensıne Aktardım Sonra O Carı Kasarken Qxlumqırlxl Adında Bı Kısı Car Acıp Sonxcellat tan Kadım Pence Calmıs Suc Benım Ustume Kaldı.. Bu Utkuyla Umut O Zaman Bı Oyun Icın I*nelık Yaptılar 3 Senelık Arkadaslıqı Bozdular Nemı Yaptılar.. Tılsımdakı Parayı Yanı 3 Yıllık Emıqımı Bana Inat Mıllete Daqıttılar Carım Onların Uyelıqındeydı Ya Tabı Bu Arada Sıfreyı Falan Deqıstırdıler Bende Onları Arkadaslıktan Sıldım... Bı Oyun Icın Deqmezdı Istesın Verıyım Benden Calması Sucu Bana Atmaları Cok Canımı Yaktı Sonra Bende Rüyalarprensi nde kı Umutla Utkunun Aldıqı Itemlerı Sattım Belkı Bılıyosunuzdur Karızma Alıyorum Sureklı Ve Paralarımı Daqıtmakla Arkadaslıqı Bozmakla Kalmıyolar Karızma Alırken Carımı Kesıyolar... Dusmanım dan Beklemezdım Bunları Arkadaslar Daha Ne Deyım ALLAH ın dan Bulsunlar Bı Oyun Icın Deqmezdı... Bıde Bunlar Oyunda Yaslarını Buyutuyolar Umut 18 Utku 16 Yasında Onemlı Olan Yas Deyıl... Gercek Yasını Soyleseler Oyundan Atılacaklar Sankı... Burama Kadar Geldı Bende Icımı Doktum Herkese Iyı Gunler...
Kullanıcı avatarı
RiamaX
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen RiamaX »

:oops:
Beni görüpte kendini sınama sadece göre bildiğin kadarım!
Eğer hayat bir kumar ise. Zarları ben atarım.

Ben RaptiM c0k maNtık tePtiM HiC deiL hepTim koyu kaRamsaR reNktim veLhasıL ciFtesiNde peKtim biNLerCesiNe kar$ı tektiM!
Kullanıcı avatarı
qwertoy
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen qwertoy »

:shock: :shock:
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
Kullanıcı avatarı
korayiST
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen korayiST »

:D :) ;) :(
Resim
Kullanıcı avatarı
umut1
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen umut1 »

QuaTr0 yazdı:Arkadaslar Ben Rüyalarprensi..

Öncelikle Mrb.

Uğurcum Burda Kendi Yaşını Belli Etmişsin Tebrikler...

Olayları Anlatmışsın onada Tebrikler..

Ama Anlatırken Biraz Çarpıtmışsın..

Sen Bizim üyeligimizde BENİM Arkadaşlarımı Dolandırdın..Kendi Açtıgın Çara aktardın..

Bütün olanlardan benim haberim yoktu.. bi arkadaşın bana ''Utanmıyomusun Bunca yıllık arkadaşlıgımıza , güvenmiştim sana..'' dediginde neler hissettim biliyormusun ?

kendini Haklı Çıkarmak İçin Foruma Bile konu açıp Hala Haklıymış gibi davranıyorsun..

Evt Tılsım Sunucusundaki Paranı dagıttım.. ''ROBİN Hood'' gbi Düşün.. Zenginden aldım Fakire verdim..
o Paralarda senn deil ki.. İstersen tılsımda senn nasıl biri oldugu söliim..

Tılsıma Konu Açsam her yorum ''Bu adam HIRSIZ'dan'' Aşagı düşmez..

Beni Tanıyan Tanıyor.. Snnle nasıl 3 yıldır arkadaşsam burdakilerlede 3 yıldır arkadaşım..

Ben her Zaman haklının Yanındayım...

Ayrıca yaş konusuna gelince Utkunun Yaşını yanlış yazmıŞsın Sen 16 utku 17..

Qlxlumqirlxl /EMİNÖNü
WE LEGEND.!

Qlıllumqirlıll /Savaş
Qlxllumqirllıll /Büyü
Qlxlumqirlxl /Şifa
...
Kullanıcı avatarı
umut1
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen umut1 »

Bu ugurun TILSIM Sunucundaki Meşhur Çarı '' BYHEROX'' hakkındaki Konuyu. .Tılsım Sunucusu Genel sohbette Mevcut..

Qlxlumqirlxl /EMİNÖNÜ
WE LEGEND.!

Qlıllumqirlıll /Savaş
Qlxllumqirllıll /Büyü
Qlxlumqirlxl /Şifa
...
Kullanıcı avatarı
umut1
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen umut1 »

Ugur Meşhur Çarının Konusu..
Lİnk..

viewtopic.php?f=31&t=35675
WE LEGEND.!

Qlıllumqirlıll /Savaş
Qlxllumqirllıll /Büyü
Qlxlumqirlxl /Şifa
...
Kullanıcı avatarı
rdous
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen rdous »

Re: Byherox..!!!
Muhteremx 30 Ağu 2010 15:02

#@!? yalancının tekidir.. Tek sözüm bu.

:D Daha ne diyim adam tek kelime ile acıklamıs uğur u daha baska Dicek bişi varmı :D
Bedenım arz olabilir ama ruhum asla :D
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

Len UMUT ve HAKAN avatarlarınızı ve klanınızı Arz olarak değiştirin len :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön