Titbxbanu ve Titbxanil Çalındı...

Sancak sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Re: Titbxbanu ve Titbxanil Çalındı...

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Hayırdır koçum, ne oldu da birden yelkenlerini suya indirdin ? Ali ağabeyimizin çocuklarının karakterlerini çalıp, kadim pençesini başka bir karaktere aktarıp, değerli item ve paraları alıp, aktarım için müracaat ettiğin karakterleri 40 m karşılığında bize geri satıp, ertesi gün aktarılan karakterlerin üstüne yatamadınmı ?

Ydemirhan ve Titbxanil' a verdiğin zararı karşılamanı öneririm, aksi halde sonuçlarına katlanacaksın...

Not: Titxreis' e hırsız diye iftira atmana çok güldüm :D hırsızlık yapacak olsa 2 Milyarlık maden kasası var bende, onları çalardı...
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
dururzaman
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen dururzaman »

delikurt titlere bir kişi girmişti girme dedim abi dedim sonun kötü olur dedim girdi sonra o girince tit üyelerine buna güvenemyin bişey vermeyin demişsin ama o adam güveninizi hiç kırmamıştı şimdi ise güvendiğin kişilerin kankaları senin itemlerini çalıyor.
Kullanıcı avatarı
ByAdanali
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen ByAdanali »

Titxdelikurt yazdı:Hayırdır koçum, ne oldu da birden yelkenlerini suya indirdin ? Ali ağabeyimizin çocuklarının karakterlerini çalıp, kadim pençesini başka bir karaktere aktarıp, değerli item ve paraları alıp, aktarım için müracaat ettiğin karakterleri 40 m karşılığında bize geri satıp, ertesi gün aktarılan karakterlerin üstüne yatamadınmı ?

Ydemirhan ve Titbxanil' a verdiğin zararı karşılamanı öneririm, aksi halde sonuçlarına katlanacaksın...

Not: Titxreis' e hırsız diye iftira atmana çok güldüm :D hırsızlık yapacak olsa 2 Milyarlık maden kasası var bende, onları çalardı...
Eğer yazdıklarımı sadece okumak için okumasaydın ne demek istediğimi anLardın ben yelkenlerimi suya indirmedim sadece 7 aylık emeklerimi çalan insanlardan intikamımı aldım eğer Titxali ye sorarsan amacımı sana anlatır aynı şeyi sen le de konuşacaktım ama sen numaranı vermedin sana söylemek istediğim şey şu benim msn ve face ime el koymuşsun ama ben sizin çarlarınıza eL koydum eğer kısasa kısas diyorsan çarlarıma el koy msn me ve face ime değiL eğer benle savaşmak istiyorsan bunu açık açık söyle dedim sana ve beni kandırdılar bana ali abiye verdik ondanda titxreis çaldı dediler ne yapmamı bekliyordur ?? ve dediğim gibi çara girdiğim an söylediğim tek şey Titxdelikurt ve Titxali gelince üçümüz grup oLup konuşacaz ve ben sonuza dek çarınıza girmicem sorunumu halledecez dedim sizden en başta para istemedim Titxreis bana hakaret etti bunu şöyle düşün hem itemlerimi çalıyor hem hakaret ediyor ben de ona bana 15m vereceksin dedim yine hakaret etti çar başı 20m dedim sonra oyundan çıktı amacım para sızdırmak oLsa hiç sizinle muhattap olmaz çarlardaki tüm itemleri alırdım şifreyi değiştirmezdim ve üyeliğe girdiğiniz anda çarların tamamı silinmiş olurdu ama Titxalinin böyle bir şey yapmadığını biliyorum aynı şeyi telefonda da söylemiştim ona onun Umuta yaptıkları nıda biliyorum ama sana tekrar diyorum eğer benle savaşmak istiyorsan oyunu anında yüklerim ve seninle belli bir süre sonra ws mi atarım ama her şeyim gittikten sonra anladım asLında yaptıklarımın ne kadar boş oLduğunu Ben çok hırsızlık yaptım ama hiç bir zaman haksız yere yapmadım kendi loncamı bile soydum Efelerxlordof benim Efelerxgamsızı soydu Efelerxbeyzade Melanqoliği soydu ve ben istemediğim halde onları soyup soğana çevirdim emin oLun istediğim zaman istediğim kişinin çarını soyabilirim bu çok farklı bir oLay ama ben hırsız değiLim aynı şeyi Titxaliye söyledim Titxreis madem benim itemlerimi çaLmış o zaman bana 20m verecek ve ben onları zevkle düşük levellere dağıtacam dedim ben hırsız değiLim ama beni soyanları soyarım sor bakaLım Titxalinin bir eksiği var mı ? Ha bu arada şimdi diyecekseniz istediğin kişiyi soyabiliyorsan Kadiri veya Titxreisi neden soymadın onu da şöyle açıklayayım çünkü Kadir sobeydi ve cep numarasıydı ben 39 zamanından kalan mynet üyeliklerine karşı dediğimi yaparım aa şunu birdaha söylüyorum ben foruma hiç cevap yazmicaktım çünkü beni bilen bilir benim itemde para da gözüm yoktur sadece oyuna arkadaşlarımla eğlenmek için girerdim ama hırs yaptığım zamnlar çok oLdu o zaman da çantamdaki parayı itemi gören biLir ben oyunu artık bıraktım oynamıyorum çünkü şimdi ne kaan ne umut ne mustafa yanımda hırsıma yenik düştüm ama Titxdelikurt un sanki ben ezikmişim sanki ben şifreyi bilen birinden almışım ve msn mi facemi ele geçirdiği içinde özür dileyip af dileyip şifrelerimi isticekmişim gibi tavrından dolayı cevap yazıyorum delikurt şunu iyi anLa burası sanal ortam orası gerçek ortam sen benle sanal ortamda kapışıyosun numaranı ver gerçek ortamda da konuşaLım arada kimse olmadan sadece sen ve ben

Efelerxgamsız, Bygamsız
[b]Baba YORGUN ![/b]
Kullanıcı avatarı
Titxdelikurt
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen Titxdelikurt »

Yazık hala vs den bahsediyor, yaptığı hırsızlığın ne kadar büyük bir suç ve kabahat olduğunu idrak edememiş, neyse uzatmak istemiyorum, karakterleri Ali ağabey geri aldı, senle ilgili Savcılığına suç duyurusunda bulunuldu, gerekli işlemler yapıldığında forum üzerinden bilgilendirme yapacağım.
Titxdelikurt - Titbxyavrukurt
BİR KURT'UN PEŞİNDE 40 KÖPEK HAVLAMIYORSA, O KURT, KURT DEĞİLDİR.
Resim
ARmut deyip geçmeyin, onun ilk hecesi çoğu kişide yoktur !
Kullanıcı avatarı
ByAdanali
İskele Babası
İskele Babası

Titxdelikurt yazdı:Yazık hala vs den bahsediyor, yaptığı hırsızlığın ne kadar büyük bir suç ve kabahat olduğunu idrak edememiş, neyse uzatmak istemiyorum, karakterleri Ali ağabey geri aldı, senle ilgili Savcılığına suç duyurusunda bulunuldu, gerekli işlemler yapıldığında forum üzerinden bilgilendirme yapacağım.
Bence de yazık hala anlamıyorsun ya da anlamak istemiyorsun ama ben ve benim gibi düşünenler biLiyor ki ben hakLıyım ve hırsız değiLim diğer konuya geLincemde değiL içerik düzenlendi ben burdayım numaram var aLnım açık

Küfürlü içerik silindi forum hesabınız 7 gün kapatıldı

[GM]Nocomment
[b]Baba YORGUN ![/b]
Kullanıcı avatarı
waffle
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen waffle »

ByAdanali yazdı:
Titxdelikurt yazdı:Yazık hala vs den bahsediyor, yaptığı hırsızlığın ne kadar büyük bir suç ve kabahat olduğunu idrak edememiş, neyse uzatmak istemiyorum, karakterleri Ali ağabey geri aldı, senle ilgili Savcılığına suç duyurusunda bulunuldu, gerekli işlemler yapıldığında forum üzerinden bilgilendirme yapacağım.

Yılmaz özelden msn adresini yazsana bi
Kullanıcı avatarı
TitxxAli
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen TitxxAli »

Karakterleri geri aldık bilginize...
Titxali
Resim
Ey Türk, Titre ve Kendine Dön!
Üstte mavi gök çökmedikçe, Altta yağız yer delinmedikçe,
Kim bozabilir senin ilini ve töreni!..
Kullanıcı avatarı
serserixmustafa
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen serserixmustafa »

yılmaz senle titxdelikurt sanalda yada oyunda savaşmak isterse arkandayım sen haklısın sonuna kadar yaptığın yanlış ama başka yapacak birşeyin yoktu düşüncen oydu ama eyer onlarla savaşmayı düşünürsen sonuna kadar arkandayım lojistik destek sonuna kadar arkanda.
HİÇ KİMSEYE YENİLMEDİM YENİLMEMDE VARSA BİR KRAL ODA BENİM PES ETMEYİ BİLMEM KAZANANA KADAR SAVAŞIRIM.
OXDİLYARASIOX
DİLYARASI.............2489 İYLEŞTİRME...............
Kullanıcı avatarı
Ayna
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Ayna »

Peki suçsuz ben ve değerli kankam dediğim kardeşim Ydemirhan'ın suçu neydi ?

Onun o kadar emek verdiği ürettiği kastıgı çarların hepsini sildin... çocuksun büyümeyi öğren artık.

O çarlara bizim ekıptekı herkes yardım etti ama en çokta ben ve emre tabiki... sonrasında sen geldin tuttun suçsuz hiç bişeyden emin olmadan çarı sildin... bu ön yargılı ve seviyeni gösteren davranış... perfect, derim Hakkımız Haram'dır sana.

Benden bi ara şifremi istiyordun :) ve vermemiştim güvenememiştim. iç güdülerime Yenik düştüm sanıyordum ama Hislerimle başarmışım meğer :) vermedim iyiki.. senin aptalca yaptgın şeylerle benim çarımda silinebilidi.

Ben kişisel olarak Hakkımı Haram ediyorum...

İyi forumlar ;)
#-*Yeniçerixchucky*-# ''-'' #-*Yunusbjk*-#
''Açık giyinmek medeniyet olsaydı, hayvanlar insanlardan daha medeni olurlardı.''
Kullanıcı avatarı
ByAdanali
İskele Babası
İskele Babası

Ayna yazdı:Peki suçsuz ben ve değerli kankam dediğim kardeşim Ydemirhan'ın suçu neydi ?

Onun o kadar emek verdiği ürettiği kastıgı çarların hepsini sildin... çocuksun büyümeyi öğren artık.

O çarlara bizim ekıptekı herkes yardım etti ama en çokta ben ve emre tabiki... sonrasında sen geldin tuttun suçsuz hiç bişeyden emin olmadan çarı sildin... bu ön yargılı ve seviyeni gösteren davranış... perfect, derim Hakkımız Haram'dır sana.

Benden bi ara şifremi istiyordun :) ve vermemiştim güvenememiştim. iç güdülerime Yenik düştüm sanıyordum ama Hislerimle başarmışım meğer :) vermedim iyiki.. senin aptalca yaptgın şeylerle benim çarımda silinebilidi.

Ben kişisel olarak Hakkımı Haram ediyorum...

İyi forumlar ;)

Aslına bakarsan içimde azda olsa vicdan azabı vardı ama bu konuşmandan sonra tamamen kalktı Yunus ben seni çok severdim ama bakıyorumda insan 1-2 konuşmada değişebiliyor. Forumda her konuşmanda ağzına aldığın allah hak gibi dini kelimelerden sonra nasıL iftira atabiliyorsun ben senden ne zman şifreni istedim ben ne zman senin çarlarına muhtaç kaldım burda senden bunun cevabını beklemiyorum ama kendi kendine bu cevabı ver gerçekten şifreni mi istedim ?? bana çocuksun büyümeyi öğren diyorsun ama o kardeşim dediğin insanlar benim 7 ayLık emeğimi çalabiliyorlar ve hala haktan bahsediyorlar ve hala bizim suçumuz neydi diyolar. o kadir olacak kişi umut u kullanarak önce Kaan ı sonra beni bitirdi şimdi ikimizde oyunu bıraktık ve Umut da artık yoruLdu ama ben dediğim gibi böyle gidecek adam değiLdim siz benim her şeyimi çaldınız gerçi ben sizin çarlarınızı sildim ama o çaldıklarınızın yanında bu neyki bizden çaldıklarınızla 3 tane Demirhanxşifa çıkar .
[b]Baba YORGUN ![/b]
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön