Hani oyuna qirersiniz qörev yaparsın o biter bide arkadaşlarla konuşuruz işte onlarda çıkar bu beni sinir ediyor...
Bu duruma ne yapmalıyız ? Keşke oyunda karakterimizle Top oynasak,çay içsek,ev olsa evde televizyon izletsek ne hoş olur demi arkadaşlar ? Bu konuyu bence boşuna açmadıqımı düşünüyorum...Eqer Eminönü halkı çok kişi bu fikrimi beyendiyse [Onay] diyebilirmi ? Çok kişi [Onay] derse ben GM'lerle konuşmak istiyorum...
SaygıLarLa...
*Lastquide-Princeofmagic-Jansız-Genocide
Oyunun En Sıkıcı Anları
- charliechaplin
- Acemi Savaşçı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
Re: Oyunun En Sıkıcı Anları
çok saçma bişey
Hım oyunda top falan oyanamak olayı ılgınc arzlar lodoslar savasacagına top oynasın
işin en kötu tarafıda tam gol atacakken hata kodu 184 verırse ne olucak hoppala 
Redstrom
- TheOkqn
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Karargah
Kötü bi düşünce İstanbul kiyamet vakti oyununu İstanbul çocuk parkına değiştirelim gibi bişi oluyor seninki :?
- serkannnn
- FareAdam Düşmanı
KatılıyorumTheOkqn yazdı:Kötü bi düşünce İstanbul kiyamet vakti oyununu İstanbul çocuk parkına değiştirelim gibi bişi oluyor seninki :?

serkannnn-ssserkan-Sserkannşifacı-Serkannn
(Daha birçoğu, sadece Eminönü)
- Aeoroea
- Teşkilat Neferi
- Lonca: Raiders Of Anatolia !
Kötü bi düşünce İstanbul kiyamet vakti oyununu İstanbul çocuk parkına değiştirelim gibi bişi oluyor seninki
Aynen Katılıyorum

Eminönü
FelicitaNascosta '
Katılıyorm
- PrinCeistanbul
- Acemi Savaşçı
Kahveye gidelim dimi xD sora Tv izliyoz hergün saat 18:30 .... dizisi 19:00 ....&..... maçı xD süpper
...
hehe xD assında gzl düşünmüşsün top oynamayı at tv izletmeyide geç ama bi evin falan olacak depon orda olacak evde oturabilecen fln işte ama İKV güzel yinede
- xXxHoLyWaRxXx
- Salgın Koruyucusu
sonra kahvede oturu dedikodu ederiz lan gördün mü bankacı ışığa sarkıyo şu savaşda az değil yasemine sulanıyomus
canın sıkılıyosa arkadaşım biraz kumara kaçıyo ama eskıden biz 4-5 arkadaş toplanıp antrepoda zar atmaca oynardık parasına böyle bişi düzenlıyebılırsın 
xXxHoLyWaRxXx-XxSwaTxX-evkali-Çoksevdikbeabi
Yanlızlık ayrı düşünmek değildir; Sadece veda edememektir.
Yanlızlık ayrı düşünmek değildir; Sadece veda edememektir.