Xxxsansarxxx hırsızdır
Xxxsansarxxx hırsızdır
Arkadşlar sansar denen 49 lwl savaçı lodosdan 1om lik item aldım ve dier çara vermesini istedim dier çara geçince adam beni yasaklara ekleyip kaçtı bu adamın oyunda başkalarınıda çalmaması için bu konuyu yazıyorum niyetim konu açıp parmı geri alamk diğil ztn böyle adamlara hırsız desen sanki kendin övüyomuşlar gibi hissetiği için nkdr hırsızdır desekte geri alacak bişeyimiz olmaz ztn bölge yazdığım gibi çoğu kişi pm atarak benimde itemimi çalıdı diyince anladımki bu adamın büyük bir ..... oluğnu kısacası bu insanla oyunda alış veriş yapmamanızı öneririm
ZiRaaTxGoNZaLeZZ ZiRaaTxFiRsT
- batuhangs
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Xxxsansarxxx hırsızdır
güvenmiceksin bu senin aptallığın
Batuhangs
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
Vatanxduty
Batuhangsxşifacı
Wildpisagor
Her bildiğini söyleme, her söylediğini bil.
- Gltsry
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Şehr-i İstanbul
Ben asla para edecek ve iyi olan eşyalarımı aktarım yaparken başkasından yardım almam ya masaüstü pc'min yanına laptop koyarım yada Sandbox kullanıp bir pc de farklı hesapların içinde iki karekter açarım 
SANSAR ADLı karakterle alış veriş etmeyelim SOsyal cevresinden sıkılıp aramızı terkeder :arrow: ..
[*]MATADORXSPRİNTER...[*]ŞİFAXBABA...[/color]
A DRİNKİNG SONg !!!! ... TUBORG

A DRİNKİNG SONg !!!! ... TUBORG

- kotucocuk14
- İskele Babası
Biraz bu senin aptallığın kardeş aktarmasaydın eğer programı varsa 2 tane istanbul kıyamet vakti açacaksın biri aktaracaksın 
c=8][a=#0080C0]Bu Fani Dünyaya tek geLdik tek gideriz, ßizi 3 Kuruşa SatanLarı ßiz ßeleşe Veririz ![/a][/c]:
Xsweetxintikamm
AşK HerŞeYe DeĞeR
Xsweetxintikamm
AşK HerŞeYe DeĞeR
-
- Salgın Koruyucusu
nan sizin yüzünüz den hesabım blok yedim.Hızsıl oldugumu bildiğiniz halde aktarım yapıyorsunuz. :twisted:
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
aktarım istiosanız pc hesabınızdan guesti açın ikvye girince L tusuna basın al sana 2 çar birden giris
bölece baska biriileyle alısveris etme zorundada kalmassın.

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )