tıslayıp öldürmekWhisky9 yazdı:ortadaki yılanın amacı ne?
Alan yemeden ! Centurion & Junon kesimi [video]
- Firelife
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Alan yemeden ! Centurion & Junon kesimi [video]
- atabeyxnarkotik
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
Vahit yazdı:Dostum sanırım senin bir hedef gözlüğe ihtiyacın varhilalxxfenomen yazdı:Vahit yazdı:Yanıltma diye birşey yok sadece beni zindan a yolladığında eğer dikkat edersen merdivenden inerken zeybek arkadaşımıza vuruşlarını duvar arkasından görebilirsinhilalxxfenomen yazdı:Junonda Yılanı Tıssss latmamak İçin Uyguladığınız Taktiği Beğendim Lakin Çok Ayıp Etmişsin Videoyu İzleyen Herkesi Kandırmıisın Birnevi Orda Diğer Tank Zeybek Var Junon 2 Defa Vuruyor Ve Her 2 Vuruşunda da Zeybek e Can Kurtaran Atıyor Şifacılar Öyle Yazarak Ayıp Etmişsin.
ben orda nasıl üzerine aldığını ve ben gelene kadar nasıl üzerinde tuttuğunu anlatmaya çalıştım
Vesselam
Üzerine Almak Üzerinde Tutmak Gerek İtemleri Gerek Yeteneklerinden Dolayı O İş Onun Vazifesidir Ayrıyetten Merdivenden İnerken Değil.Sen Aşağıdayken 2 defa Ona Hasar Veriyor Ve Video yu İzlemeni İsterim Aldığı Hasarlar Diye Yazmışsın Oraya Pehhhh Sen Bile 3000-5000 hasar alırken ezik diye tabir edilen büyücümü 300 -500 hasar alıcak güldürme beni :lol:
İmzamda olduğu gibi istersen gel bir tane hediye edeyim sana !
Üzerimde direnç bitmediği sürece bana junon 2200 den fazla vurmuyor (bazı direnç eşyalarım iftar açmaya giden arkadaşda olduğu halde) direnç eşyalarım tam olduğunda junon un bana vuruşu 300 (deki olmaz öyle birşey hadi ben buraya videosunu koyayım )
Bazı şeyleri sallayarak buralara bazı yazılar yazıyorsun!
Ben o video da herkesin sorduğu bir soruyu göstermek istedim
Sorulan soru 3 büyü gidiyorsunuz tank ı zindana yolladığında büyücü nasıl üzerinde tutuyor junonu büyücüye tek atmıyormu diye sorular soruluyordu.
Bende video da ben yukarda olduğum süre içerisinde tank büyücü nasıl üzerinde tuttuğunu göstermek istedim.
ama gördüğüm kadarı ile dünyaya nasıl bakarsan öyle görürsün .
At gözlüklerini çıkar hedef gözlük tak arkadaşım bizde yalan dolan olmaz her neyimiz varsa söyleriz paylaşırız
unutmaki
BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR
Not olarak ekliyeyim : Sen junon u (gülerek,oturarak,havada takla atarak,yerde yatarak vb..) kesiyorsan videosunu yada nasıl kestiğinin anlatımını koyarsın bakarız dostum ?
Vesselam
Bu cevabı hilalxfenomen isimli arkadasımıza yazıyorum....Junon Bana hiç vuramıyor eger oyundan anlamıyorsan cok ötmüceksin...
Atabeyxbaşkan [Ecel Getiren]
ATABEYxNaRCoTicK(^)[Ejder Asa]

Biliyorsan konuş ibret alsınlar,Bilmiyorsan sus adam sansınlar
ATABEYxNaRCoTicK(^)[Ejder Asa]

Biliyorsan konuş ibret alsınlar,Bilmiyorsan sus adam sansınlar
JUNONUN SANA VURAMADIĞI Bİ FOTO ATSANA YARENatabeyxnarkotik yazdı:Vahit yazdı:Dostum sanırım senin bir hedef gözlüğe ihtiyacın varhilalxxfenomen yazdı:Vahit yazdı:Yanıltma diye birşey yok sadece beni zindan a yolladığında eğer dikkat edersen merdivenden inerken zeybek arkadaşımıza vuruşlarını duvar arkasından görebilirsinhilalxxfenomen yazdı:Junonda Yılanı Tıssss latmamak İçin Uyguladığınız Taktiği Beğendim Lakin Çok Ayıp Etmişsin Videoyu İzleyen Herkesi Kandırmıisın Birnevi Orda Diğer Tank Zeybek Var Junon 2 Defa Vuruyor Ve Her 2 Vuruşunda da Zeybek e Can Kurtaran Atıyor Şifacılar Öyle Yazarak Ayıp Etmişsin.
ben orda nasıl üzerine aldığını ve ben gelene kadar nasıl üzerinde tuttuğunu anlatmaya çalıştım
Vesselam
Üzerine Almak Üzerinde Tutmak Gerek İtemleri Gerek Yeteneklerinden Dolayı O İş Onun Vazifesidir Ayrıyetten Merdivenden İnerken Değil.Sen Aşağıdayken 2 defa Ona Hasar Veriyor Ve Video yu İzlemeni İsterim Aldığı Hasarlar Diye Yazmışsın Oraya Pehhhh Sen Bile 3000-5000 hasar alırken ezik diye tabir edilen büyücümü 300 -500 hasar alıcak güldürme beni :lol:
İmzamda olduğu gibi istersen gel bir tane hediye edeyim sana !
Üzerimde direnç bitmediği sürece bana junon 2200 den fazla vurmuyor (bazı direnç eşyalarım iftar açmaya giden arkadaşda olduğu halde) direnç eşyalarım tam olduğunda junon un bana vuruşu 300 (deki olmaz öyle birşey hadi ben buraya videosunu koyayım )
Bazı şeyleri sallayarak buralara bazı yazılar yazıyorsun!
Ben o video da herkesin sorduğu bir soruyu göstermek istedim
Sorulan soru 3 büyü gidiyorsunuz tank ı zindana yolladığında büyücü nasıl üzerinde tutuyor junonu büyücüye tek atmıyormu diye sorular soruluyordu.
Bende video da ben yukarda olduğum süre içerisinde tank büyücü nasıl üzerinde tuttuğunu göstermek istedim.
ama gördüğüm kadarı ile dünyaya nasıl bakarsan öyle görürsün .
At gözlüklerini çıkar hedef gözlük tak arkadaşım bizde yalan dolan olmaz her neyimiz varsa söyleriz paylaşırız
unutmaki
BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR
Not olarak ekliyeyim : Sen junon u (gülerek,oturarak,havada takla atarak,yerde yatarak vb..) kesiyorsan videosunu yada nasıl kestiğinin anlatımını koyarsın bakarız dostum ?
Vesselam
Bu cevabı hilalxfenomen isimli arkadasımıza yazıyorum....Junon Bana hiç vuramıyor eger oyundan anlamıyorsan cok ötmüceksin...
Bİ AVUÇ SADANA SENİ
hayalxetxWİNGRVE---hayalxetxSIHHİYE---hayalxetxWİNG
TEŞKİLAT
TEŞKİLAT