Alan yemeden ! Centurion & Junon kesimi [video]

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
girayankara
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Karaköy
Lonca: Kara

Re: Alan yemeden ! Centurion & Junon kesimi [video]

Mesaj gönderen girayankara »

ibrahimking yazdı:o videodada tank gıdıyo kafese
O videoyu ben çekmedim arkadşalara fikir vermek için söyledim
viewtopic.php?f=46&t=35144
Bu konuya yazacağın son mesaj tartışmaya dönmesin diye yazmıyorum
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
cccbrksccc
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos
Lonca: Iııı Asil Iııı

Mesaj gönderen cccbrksccc »

Yani canı 80 e yaklasmadan buyculerden bırısıne vurması lazım yoksa tankı atıo denedım 2 3 sefer ama tam emın degılım...
Tamamen şans işi zindan(bence)
CcCxBuRaKxCcC - CcCBrKsCcC - cCcBuraKcCc / Beyaz Köşk

"To be or not to be < = > Olmak Ya Da Olmamak"
Tkxxmanyak
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen Tkxxmanyak »

Girayankara Sizin kesim ile Ata ların kesim arasında cok fark var. onlar sizden dha hızlı kesdi + Tıss Yemedi. bilqi Farkı bu Bnce xD

o veriLen kaqıt da yazıLanLar iLe bu Junon Ters OrantıLı kafayı CAlısdırman qerk. Junon da yapman Gereken Kitapda Yazmıyor xD
Resim

HaYaTı KorKaraK YasıyOrsaN. Sadece İzLiyeceKsİN. . !
Kullanıcı avatarı
Vahit
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen Vahit »

hilalxxfenomen yazdı:
Vahit yazdı:
hilalxxfenomen yazdı:Junonda Yılanı Tıssss latmamak İçin Uyguladığınız Taktiği Beğendim Lakin Çok Ayıp Etmişsin Videoyu İzleyen Herkesi Kandırmıisın Birnevi Orda Diğer Tank Zeybek Var Junon 2 Defa Vuruyor Ve Her 2 Vuruşunda da Zeybek e Can Kurtaran Atıyor Şifacılar Öyle Yazarak Ayıp Etmişsin.
Yanıltma diye birşey yok sadece beni zindan a yolladığında eğer dikkat edersen merdivenden inerken zeybek arkadaşımıza vuruşlarını duvar arkasından görebilirsin
ben orda nasıl üzerine aldığını ve ben gelene kadar nasıl üzerinde tuttuğunu anlatmaya çalıştım

Vesselam

Üzerine Almak Üzerinde Tutmak Gerek İtemleri Gerek Yeteneklerinden Dolayı O İş Onun Vazifesidir Ayrıyetten Merdivenden İnerken Değil.Sen Aşağıdayken 2 defa Ona Hasar Veriyor Ve Video yu İzlemeni İsterim Aldığı Hasarlar Diye Yazmışsın Oraya Pehhhh Sen Bile 3000-5000 hasar alırken ezik diye tabir edilen büyücümü 300 -500 hasar alıcak güldürme beni :lol:
Dostum sanırım senin bir hedef gözlüğe ihtiyacın var :)
İmzamda olduğu gibi istersen gel bir tane hediye edeyim sana !
Üzerimde direnç bitmediği sürece bana junon 2200 den fazla vurmuyor (bazı direnç eşyalarım iftar açmaya giden arkadaşda olduğu halde) direnç eşyalarım tam olduğunda junon un bana vuruşu 300 (deki olmaz öyle birşey hadi ben buraya videosunu koyayım ) :)
Bazı şeyleri sallayarak buralara bazı yazılar yazıyorsun!

Ben o video da herkesin sorduğu bir soruyu göstermek istedim
Sorulan soru 3 büyü gidiyorsunuz tank ı zindana yolladığında büyücü nasıl üzerinde tutuyor junonu büyücüye tek atmıyormu diye sorular soruluyordu.

Bende video da ben yukarda olduğum süre içerisinde tank büyücü nasıl üzerinde tuttuğunu göstermek istedim.
ama gördüğüm kadarı ile dünyaya nasıl bakarsan öyle görürsün .
At gözlüklerini çıkar hedef gözlük tak arkadaşım bizde yalan dolan olmaz her neyimiz varsa söyleriz paylaşırız
unutmaki
BİLGİ PAYLAŞTIKÇA GÜZELDİR

Not olarak ekliyeyim : Sen junon u (gülerek,oturarak,havada takla atarak,yerde yatarak vb..) kesiyorsan videosunu yada nasıl kestiğinin anlatımını koyarsın bakarız dostum ?

Vesselam
Gizlenmiş İçerikGöster
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
Reymond
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Reymond »

ne yani şifacılar oakdar az iksirlemi kestiniz ?
<)
Kullanıcı avatarı
bilall
Antrepo Bekçisi
Antrepo Bekçisi
Sunucu: Beyaz Köşk
Lonca: ALTINORDU

Mesaj gönderen bilall »

ibrahimking yazdı:
girayankara yazdı:
ibrahimking yazdı:
girayankara yazdı:
KjmRan yazdı:Neden açıklamıyorsunuz ? Millete yardımcı olmak yerine böyle artisliğe başvuranlara hepimiz gıcık oluyoruz.
Dün yardım ettiğimiz adamlar bugün artislendiği için şimdi açıklamıyoruz :!:
açıklamıcaksan yazma demekkı oyle bır taktık yok!.
Taktik yoksa niye sadece biz keserken tankı yukarı atmıyor :?: Millet kesiyor tank gidiyorda bizde niye gitmiyor :?: Hazıra alışmışsınız hiç oyun rehberi ve yetenekelrinin analizini yapıp fikir üretip bulmaya çalışmak yok :twisted:Taktik oyun rehberinde yazıyor (anlayabilene) .
o zman orataya cıkıp taktık var demıceksın . ne ıspatın var ne kanıtın boş boş konuşuyosun
Oyunculukta üstüne yok :) Taktigi açıklaması için blöf yapma.Gözunu açıpta biraz yetenek kombınasyonlarını ögrensen ? Bende çok güzel uyguluyorum, tankı zındana göndermıyor ;)
HER ZAMAN EN İYİ

BATMANPETROLSPOR
xBATMANPETROLx
Kullanıcı avatarı
daywalker
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen daywalker »

Valla tankı zindana göndermemesi için hiçte uğraşmıyoruz. Çünkü tankımız gitse bile çok kolay bi şekilde kesiyoruz.
Zaten videoda kanıtı.
Dün gece tankımız zindandan hiç aşağı gelmedi :D ama çatır çatır kestik.
Darthwader
Ataxfilozof

Resim

"Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker. Unutma, kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter !" "Hz. Mevlana"
Kullanıcı avatarı
MoziLLa
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen MoziLLa »

ibrahimking yazdı:
girayankara yazdı:
ibrahimking yazdı:
girayankara yazdı:
KjmRan yazdı:Neden açıklamıyorsunuz ? Millete yardımcı olmak yerine böyle artisliğe başvuranlara hepimiz gıcık oluyoruz.
Dün yardım ettiğimiz adamlar bugün artislendiği için şimdi açıklamıyoruz :!:
açıklamıcaksan yazma demekkı oyle bır taktık yok!.
Taktik yoksa niye sadece biz keserken tankı yukarı atmıyor :?: Millet kesiyor tank gidiyorda bizde niye gitmiyor :?: Hazıra alışmışsınız hiç oyun rehberi ve yetenekelrinin analizini yapıp fikir üretip bulmaya çalışmak yok :twisted:Taktik oyun rehberinde yazıyor (anlayabilene) .
o zman orataya cıkıp taktık var demıceksın . ne ıspatın var ne kanıtın boş boş konuşuyosun

sen toplumdaki birçok cahil insanın yaptığı hataya düştün belirtmek isterim. Orda size düzgün bir dille rehberden bunu bulabileceğinizi beyan etmiş siz taktik yok diyorsunuz. Adam söylesede söylemesede sen taktik aramıcaksın adam en azından rehberde var demiş belki ararsın diye ;) Toplumu geriye çekmeyin .
MePoDer Üyesi :arrow: Ayık Olun ;)
______ ;) MoZiLLa ;)______
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ibrahimking »

rehbere junon kesımı dıye bır sey yazıyo mu yazmıyor.rehberde şuan bırcok oyuncunun bıldıgı seyler yazıyor.adam ortaya cıkıp taktıgım var ama soylenmez dıyorsa,afedersiniz s... gitsin.ya yardım edın yada etmıceksenız senı adam yerıne koymuyorum yardım etmıcez demeyın.koydugu vıdeodanda goruyoruz.junon kac kere alan vuruyo.cok acayıp basarılı kesmısler :mrgreen:
Kullanıcı avatarı
ibrahimking
Arzuhalci'nin Adamı
Arzuhalci'nin Adamı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen ibrahimking »

kardeşim artıstlık yapcaksan başka yerde yap.ben tankı zındana gondererekde keserım onemlı olan tıslatmamak.ama dedık kı taktı kvarsa soyle,ıster soylesın ıster soylemesın.umrumda deıl.ben bazıları gıbı oyuna 6 saat vercek bırıde deılım

“Genel Etkileşim” sayfasına dön