evet ama bende iksir yok sende iksir var bende zırhla şaheser takıda yok takılar bilge cevo sendeki şans bendede olsa öyle olurdu zaten şuan büyü kritk 20.1 benimOttopsylancet yazdı:Er meydanında değilim ve iksirim merlinveym2 yazdı:bide ben koyam kons açılmış durumdayken büyü kritiğe dikkat
İşte gerçek set :)
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
Re: İşte gerçek set :)
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
- Klan: Arzın Çocukları
cevaba bak ya bende olsa bende de öyle olurdu. :? e arkadaş elde etmiş ki bu eşyaları konu açmış. senin verdiğin cevaba bak. :roll: sanırım sen bir vsde yenilince "full kritik gelseydi yenerdim seni ama gelmedi." diyorsundur kesin.veym2 yazdı:evet ama bende iksir yok sende iksir var bende zırhla şaheser takıda yok takılar bilge cevo sendeki şans bendede olsa öyle olurdu zaten şuan büyü kritk 20.1 benimOttopsylancet yazdı:Er meydanında değilim ve iksirim merlinveym2 yazdı:bide ben koyam kons açılmış durumdayken büyü kritiğe dikkat
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
alakası yok aynı sunucuda bile değiliz yeterince kritikte geliyo merak etmemitmet yazdı:cevaba bak ya bende olsa bende de öyle olurdu. :? e arkadaş elde etmiş ki bu eşyaları konu açmış. senin verdiğin cevaba bak. :roll: sanırım sen bir vsde yenilince "full kritik gelseydi yenerdim seni ama gelmedi." diyorsundur kesin.veym2 yazdı:evet ama bende iksir yok sende iksir var bende zırhla şaheser takıda yok takılar bilge cevo sendeki şans bendede olsa öyle olurdu zaten şuan büyü kritk 20.1 benimOttopsylancet yazdı:Er meydanında değilim ve iksirim merlinveym2 yazdı:bide ben koyam kons açılmış durumdayken büyü kritiğe dikkat
- sencer4949
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Arkadaş senin zırha ihtiyacın yok ne de olsa büyücünün zırhı beynidirOttopsylancet yazdı:Bugün Allah'ın izniyle kesiyoruz junonu inş zırhıda tamamlıyacamTeşekkürler.
ßüyücünün Zırhı ßeynidir
Oyuna Geri Döndüm
Herkese iyi oyunlar
------LcWaikiki------
Oyuna Geri Döndüm
Herkese iyi oyunlar
------LcWaikiki------
- Ottopsylancet
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Zırhım düşeli cok oldu hatta 2. yi düşürdüm Kıyamet alevi düştü birdesencer4949 yazdı:Arkadaş senin zırha ihtiyacın yok ne de olsa büyücünün zırhı beynidirOttopsylancet yazdı:Bugün Allah'ın izniyle kesiyoruz junonu inş zırhıda tamamlıyacamTeşekkürler.
Ayrıca Azat cevo set de dizdim.

- Tayfaxemre
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Ottopsylancet yazdı:
Efsunlar
Buz : 949
Elektrik : 494
darısı başıma

SouLLesS [Ecel Getiren]
- mitmet
- Yalnız Adam'ın Dostu
bu eskisi. orta sayfalarda daha cafcaflısı var.Tayfaxemre yazdı:Ottopsylancet yazdı:
Efsunlar
Buz : 949
Elektrik : 494
darısı başıma
yazamayacağım kadar çok karakter..

Gizlenmiş İçerikGöster
GİZLİ İÇERİĞİ AÇTIN!! BU MESAJ KENDİNİ 3 SAAT 17 DAKİKA 3 SANİYE SONRA İMHA EDECEKTİR!!
VAMOS RAFA!
sözü kullanıyon bari alıntı diye yaz be ..sencer4949 yazdı:Arkadaş senin zırha ihtiyacın yok ne de olsa büyücünün zırhı beynidirOttopsylancet yazdı:Bugün Allah'ın izniyle kesiyoruz junonu inş zırhıda tamamlıyacamTeşekkürler.

- Ottopsylancet
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
Cevo cevo yüzük iksir + konsla çekilmiş resim oReymond yazdı:üstündeki cevroşlar sana 3.800 kritik verse en fazla 26 olur 90 olmaz