Bu gece saat 24:00 civarlarında Grhnxdejavu diye bir kardeşimden kendi rızasıyla karizmasını alıyordum. Bunu gören Satkomandosu hemen yanıma sokuştu ve karizma aldığım kişiye ilk vurmaya çalıştı :lol:
" ve TAB tuşlarını bilmiyor olmasına karşın 1 karizma kaptırdım
Yanımda da LaStSiN, Onurcum vardı Ottopsyclanet(Lordragon)'u çağırdık kesmesi için o Lodos'tu, onur dedi ki: '' karşıdaki ağaca kadar depar yarışı dedi '' deparı bitmesi kaçamaması için
Çok kısa bi süre sonra berkantım geldi ve onu kestik
iyide bu olayı sadece satkomandosu yapmıyorki daha önce benimde başıma geldi klandan ve bölgeden bas bas bağırdım yandaşları onu savundu diğerleri yani sizler sessiz kaldınız yapılan haksızlıklara sessiz kalmak aynı olayın bizim başımıza gelmiyeceği anlamına gelmez. böyle teneke adamları yermezsek tepemize binmeye çooook devam ederler.
Atabey'e sonsuz destek bu konuda...
Bide kesilmeyi hazmedemiosan klana girme diyen arkadaşlar vardır buradan oyundan yada kendi kendine onlarada cvp veriorum arkadaşım kesilmek sorun değilde bari emek verdiğim bi işe köstek olmayın.
Eğer düşman arıyorsan kendine ; git aynaya bak bir kere. Eğer dost arıyorsan kendine ; bakma hiçbiryere! Çünkü: o (Allah c.c.) sana şah damarından daha yakın...