artık bıraktım bugünden itibaren bu hırsızlar yüzünden siz kazandınız tebrik ederim ama kazandınız diye salak gibi gülmeyin bunun ahiretide var ahiret gününde hepiniz hesap vericeksiniz çalan kişiler ve diğer kardeşlerimizin itemleri çarları paralarını çalan kişiler hepiniz bu dünyada rahat geziceksiniz ama ahirette bukadar gezemiceksiniz hepimiz yakanızda olucaz unutmayın bunu Allah binbelanızı versin sizin artık artık rahat rahat oynayın artık oyununuzu dilerim rabbimden size öle bi ders verirki aklınız başınıza gelir
eskiden kavga ettiğim kırdığım arkadaşlar varsa hepinizden özür dilerim hakkınızı helal edin kardeşlerim
Fianxbdrobere,Bdroberex,Fianxbordobere,Dangerxbdrobere
Allah belanızı versin hırsızlar
-
- Acemi Savaşçı
- Fianxhercomess
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Allah belanızı versin hırsızlar
Haklısın erdemim benimde bırakmamın yüklü bi sebeplerinden biriydi bu konuda sonuna adar destekliyorum seni

Fianxhercomes Dangerxhercomes
- Firexphoenix
- Acemi Savaşçı
Allah hepsinin belasını versin ya. zevk için oynadığımız şu oyunu artık o kadar hayatlarının amacı haline getirmiş ki bu veletler bi oyun için hırsızlık yapmayı bile kar zannediyolar. Noolcak işte hayattan bi beklentisi olmayan oyunu hayat haline getirmiş bu şerefsizler insanların emeklerini çalıyo. Boşver Erdemim alem böyle olduysa bırak oyunu siktiret oyun onların olsun en güçlü onlar olsun. Serverın gözünde hırsız #@!? olduktan sonra en güçlü olsalar ne yazar....
-
- Acemi Savaşçı
şuan rahat rahat huzur içinde oynasınlar ahirette hesaplaşıcaz hepimiz kardeşim
- Ixxreisxxl
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
Geçmiş olsun eski dostum
BaRoNxUnRuLy[49]
Dangerxkaptan[49]
Ixreisxl[49]
Ixreissxl[49]
Baronreis [25]
Adem Alikaya
Dangerxkaptan[49]
Ixreisxl[49]
Ixreissxl[49]
Baronreis [25]
Adem Alikaya
- Antikaxkiller
- Sahaf Yardımcısı
Beni anlıyormusun şimdi kardeş. Neden böyle yaptıgımı. Umarım herkes beni anlar...
SaGoPa KaJMeRR
Ben Az Konuşurum,Sen Çok Anla
Her Lafa Vericek Cevabım Vardır,Ama önce lafa bakarım Lafmı Diye,Sonra Söylene Bakarım Adammı Diye.
14 yâSındâ bâSLâdı hâyâTım TôvßéyLé KâpLı Tûm qûnâhLâRım
Ben Az Konuşurum,Sen Çok Anla
Her Lafa Vericek Cevabım Vardır,Ama önce lafa bakarım Lafmı Diye,Sonra Söylene Bakarım Adammı Diye.
14 yâSındâ bâSLâdı hâyâTım TôvßéyLé KâpLı Tûm qûnâhLâRım
- seagle
- Meteor Kaşifi
- Lonca: Sentinus
Firexphoenix yazdı:Allah hepsinin belasını versin ya. zevk için oynadığımız şu oyunu artık o kadar hayatlarının amacı haline getirmiş ki bu veletler bi oyun için hırsızlık yapmayı bile kar zannediyolar. Noolcak işte hayattan bi beklentisi olmayan oyunu hayat haline getirmiş bu şerefsizler insanların emeklerini çalıyo. Boşver Erdemim alem böyle olduysa bırak oyunu #@!? oyun onların olsun en güçlü onlar olsun. Serverın gözünde hırsız #@!? olduktan sonra en güçlü olsalar ne yazar....
Bu söze katılıorum Zevk için oynadığımız oyuna insanlar bağımlı olmuş ztn Online oyunlarında amacı bu ztn ben hırsızlık yapmam ama bazen oyuna kaptırdımım Hırs landığım oluo :evil: Bunun amacı ne onu çok merak ediorum..........
.......SeaGle (49 lwl)Büyücü
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
.......Dbsimsekdb(49 lwl)Savaşçı
.......FastxSeaGlexDbxI(49 lwl)Şifacı(^)AsHaB-ı KeHF)

*2254*
bu hırsızlıkların başlangıcı ya güvenmekle yada güvenmekle oluyor
her yol oraya cıkıyor oyunda guvenıp ıtem para carımı bıraktıgım adam ertesı gun benı sırtımdan vuruyor neden ? benden ne kazanıcaksınkı he dıyelım aldın benım carımı oyunamı gırıceksın o çarla ne bılıyım ahmet yok ben mehmetmı dıceksın bu oyundan ne zevk alıcaksın şu hırsızlardan biri bana bunun açıklamasını yapsın en iyi örnek Mafyaxyargıç allahın belası oyunda küfür etmediği kimse kalmadı ve susturulmuyor banlanmıyor çarını çalmadığı adam kalmadı ııııPEACEıııı GirLMandiLat ve benzeri kaç tane çar daha ne dıyım ..
Rexen
Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal

Royalxschaeffer
Royalxschaefferb
Royalxcriminal