Dogrudur kardes biraz ani olunca buraya yazmısım farkında olmadanSagopakajmeran yazdı:eline sağlık ama yeri burası değil görsele koysan daha ii olurdu
Birkaç Gif çalısmam
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Wan Te D
Re: Birkaç Gif çalısmam
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

Erkekliği sen öğretmiceksin bana laf yeme korkusu yüzünden bu başlığa bir daha yazma diyorsunJuSTLoV yazdı:Çocuklarla muatap olmuyorum.önce hitabına dikkat et yazık olur sanarapper yazdı:Ben seni kumda oynatacam bekle kumdan kale yaptırıcam sana.JuSTLoV yazdı:Yunus kardesim al sana yaptıgım![]()
YoL ALsen daha bu oyunun ne oldugunu bilmiyordun ben oyunda senin gibilerle oynuyordum
haddini bil bir dahada benim baslıgıma yazma eger biraz erkeklik varsa yazmazsın
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
forumda Mesay sayısı çogaltmakla adam olunmaz.bu tartısmaya ortam hazırlama rapper adam senle muatap olmak istemiyor sen halen muatap olmak için can atıyorsun.rapper yazdı:Erkekliği sen öğretmiceksin bana laf yeme korkusu yüzünden bu başlığa bir daha yazma diyorsunJuSTLoV yazdı:Çocuklarla muatap olmuyorum.önce hitabına dikkat et yazık olur sanarapper yazdı:Ben seni kumda oynatacam bekle kumdan kale yaptırıcam sana.JuSTLoV yazdı:Yunus kardesim al sana yaptıgım![]()
YoL ALsen daha bu oyunun ne oldugunu bilmiyordun ben oyunda senin gibilerle oynuyordum
haddini bil bir dahada benim baslıgıma yazma eger biraz erkeklik varsa yazmazsın
Oyuna başlama tarihimi bilmeden bol keseden atıp tutma laflarınla yaşını ve seviyeni belli ediyorsun velet.
Eminönü
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
Telif hakları kendine aittir®™
█│║▌║││█║▌║▌║
7 2 7 2 7 2 7 2 7 2 0
☻/
/▌ ßaq ßaq yukarDaım .p ♥
/ \
© 1oo % οяіqіηααααℓ
- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
Bymamisho yazdı:forumda Mesay sayısı çogaltmakla adam olunmaz.bu tartısmaya ortam hazırlama rapper adam senle muatap olmak istemiyor sen halen muatap olmak için can atıyorsun.rapper yazdı:Erkekliği sen öğretmiceksin bana laf yeme korkusu yüzünden bu başlığa bir daha yazma diyorsunJuSTLoV yazdı:Çocuklarla muatap olmuyorum.önce hitabına dikkat et yazık olur sanarapper yazdı:Ben seni kumda oynatacam bekle kumdan kale yaptırıcam sana.JuSTLoV yazdı:Yunus kardesim al sana yaptıgım![]()
Oyuna başlama tarihimi bilmeden bol keseden atıp tutma laflarınla yaşını ve seviyeni belli ediyorsun velet.
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Arzın Çocukları
kardes banada bi imza yaparmısın bunlar gibi olsun rengine sen karar ver smdiden tsklerJuSTLoV yazdı:Ne demeksuke6 yazdı:JuSTLoV cok teşekkür ederim hemen imzama koyacagım.. 10 numara olmus ellerine saglık..Asıl ben tesekkür ederim. hataları söyleyiniz.Geliştiriyim kendimi.

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
- Swider
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
JuSTLoV yazdı:Yeni çalısmalarım.
<<< Kankam için
Not:Tum hakları kendime Aittir.Hiçbir yerde izinsiz yayınlanamaz.
Çalıp çırpmayın.Emege saygı olsun.
kardeşim mükkemmel olmasından dolayı hiçbir kusur bulamadım k.b pls zahmet olmazsa banada yapabilirmisin acaba
şimşekliler gibi Lanetxxx Swider Whisky Kordinatör bunları simsekli ama birbirinin arkasından gelecek sekilde yaparsan cok mutlu olurum ellerine sağlık sımdıden

- Swider
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
Bymamisho yazdı:forumda Mesay sayısı çogaltmakla adam olunmaz.bu tartısmaya ortam hazırlama rapper adam senle muatap olmak istemiyor sen halen muatap olmak için can atıyorsun.rapper yazdı:Erkekliği sen öğretmiceksin bana laf yeme korkusu yüzünden bu başlığa bir daha yazma diyorsunJuSTLoV yazdı:Çocuklarla muatap olmuyorum.önce hitabına dikkat et yazık olur sanarapper yazdı:Ben seni kumda oynatacam bekle kumdan kale yaptırıcam sana.JuSTLoV yazdı:Yunus kardesim al sana yaptıgım![]()
oyuna baslama tarihin 2000 lerde olsa ne yazar acarsın 1 level kalır unutur gidersin cunku bu oyundan bişi anlamıyorsun dahada post kasma adam seni takmıyo bile bu arada kufure bas vurup yasını belli edende sensin kimin velet kimin agabey dencek biri oldugu ap açık ortada ( agabey sen değilsin ) (velet sensin ama ) bu laflarım sanaydı rapper simdi bir daha bu konuya post kasma...

- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
Buda sana kardes buyur.Swider yazdı:
oyuna baslama tarihin 2000 lerde olsa ne yazar acarsın 1 level kalır unutur gidersin cunku bu oyundan bişi anlamıyorsun dahada post kasma adam seni takmıyo bile bu arada kufure bas vurup yasını belli edende sensin kimin velet kimin agabey dencek biri oldugu ap açık ortada ( agabey sen değilsin ) (velet sensin ama ) bu laflarım sanaydı rapper simdi bir daha bu konuya post kasma...
:arrow:

JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK

- JuSTLoV
- Teşkilat Neferi
Ben teşkkür edermJuSTLoV yazdı:Buda sana kardes buyur.Swider yazdı:
:arrow:
JuSTLoV{e}
Kusursuz AŞK

Kusursuz AŞK