Dayının sıkıntısı (Kurgulama)
-
- Kadim Hidra Avcısı
- Sunucu: Meran
Re: Dayının sıkıntısı (Kurgulama)
Ahh be Dayım sen ne hallere düşmüşsün 
- savascixhalil
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
qüzeL oLmuŞ emeqiNe saqLık
kardes bence emegine saglık dememelisin bu resim ve yazılar tamamen meran veya eminönü forum bölgeesinden alıntıdır neden dersen bi aralar canım sıkkındı bende eminönü ve meran serverlerinde dolandım forumda 2 sinde birinde gördüm aynı yazı ve aynı resimi bari bunu yapan arkdas bazı kisilerin emegini çalıyosun olmazki alıntıdır deyip geçiceksin

FENERBAHÇEM
I'love you RealMadrid
GAME OVER İSTANBUL KIYAMET VAKTİ .
Ulaşım: bana ulaşmak isteyenler avatarımın altındaki facebook sayfama tıklarsanız çıkarım ; )
- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
bEN 4 YILDIR OYNUOM BNDE BİLMİODUM :mrgreen:Alpaslanx yazdı:Çok güzel olmuş.Eline ve emeğine sağlık.
Yaklaşık 3 senedir ikv oyuncusuyum ama ben ne oturduğunu ne de yattığını görmedim.
Fake mi acaba yoksa hakikaten bunları yapıyormu.![]()
![]()
![]()
Alp

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
ay akıllım bnm bunu açan zaten meran sunucusunun bi oyuncususavascixhalil yazdı:qüzeL oLmuŞ emeqiNe saqLık
kardes bence emegine saglık dememelisin bu resim ve yazılar tamamen meran veya eminönü forum bölgeesinden alıntıdır neden dersen bi aralar canım sıkkındı bende eminönü ve meran serverlerinde dolandım forumda 2 sinde birinde gördüm aynı yazı ve aynı resimi bari bunu yapan arkdas bazı kisilerin emegini çalıyosun olmazki alıntıdır deyip geçiceksin

MORDuMan yazdı:ay akıllım bnm bunu açan zaten meran sunucusunun bi oyuncususavascixhalil yazdı:qüzeL oLmuŞ emeqiNe saqLık
ZAAAAAAAAAAAAA KOPTUMMMMMMM :mrgreen: :mrgreen:
Kod: Tümünü seç
OYUNDAKİ GERCEK ADIM Xxsifacıcihanxx
santino yazdı:MORDuMan yazdı:ay akıllım bnm bunu açan zaten meran sunucusunun bi oyuncususavascixhalil yazdı:qüzeL oLmuŞ emeqiNe saqLık
ZAAAAAAAAAAAAA KOPTUMMMMMMM :mrgreen: :mrgreen:
bide kapak oldu adama :twisted: :twisted:
Kod: Tümünü seç
OYUNDAKİ GERCEK ADIM Xxsifacıcihanxx
onu nası çekmişler recep dayı çok kısa bi süre içerisinde bunları yapıyo benim bildigim
- Swider
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
goksenin yazdı:bEN 4 YILDIR OYNUOM BNDE BİLMİODUM :mrgreen:Alpaslanx yazdı:Çok güzel olmuş.Eline ve emeğine sağlık.
Yaklaşık 3 senedir ikv oyuncusuyum ama ben ne oturduğunu ne de yattığını görmedim.
Fake mi acaba yoksa hakikaten bunları yapıyormu.![]()
![]()
![]()
Alp
hakkatden yha bnm 3. senem bnde bilmiom

bunu sen mi yaptın yoksa zaen yapıomu :?: :?:
ah güzel eski ikv'li günler...