onerı!!

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
KaNuNsUz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Re: onerı!!

Mesaj gönderen KaNuNsUz »

fenomen yazdı:bu onerı nın buyuk ıhtımal yanıtsız kalıcagı ıcın buraya acmak ıstedım
1-)savas bolgesı
oyunda arz ve lodos esıtsızlıgı var bunlar baslıca sebeplerı
arz ların kız lodos ların erkek oldugu ıcın cogunluk ısmetı secmekte
ve klan savaslarında lodosların sayısı daha fazla
oyunda klan savasları sadece bellı bır bolgeye tasınsa cunkı
bır buyucu em de dustugu zaman lodos sancagından canlı olarak
gecemez orda bırılerı varsa kesın olur sancakta baslar buyuk ıhtımal
savas vardır lodosları puskurttunuz bankaya zar zor vardınız fakat bankadan
gecırtmezler ve buda oyundakı esıtsızlıgı gosterıyor
savaslar ıcın ayrı bır savas bolgesı olsa bu bolgede meteor emınonu gıbı
savassak daha guzel olur

2-)oyundakı senı guclu gosterecek esyalar yok oyunda sen 240m lık
cıft ıtem esya dızıyorsun 30m lık bırı senı bır kanatmayla yenıyor
ee noldu o kadar esyanla rezıl oldun
oyunda esya ların ozellıklerı bırdaha gozden gecırılmelı yetenek kombınasyonu ne
kadar onemlı olsada bır vs sansa bırakılmamalı

3-)karakter esıtsızlıgı
karakterlerde buyuk bır esıtsızlık var
savascının durdurma yetenegındekı zıhın tutulması buyucuyu etkısız hale getırıyor
ve o kadar para harcasanda 1 durdurmayla olebılıyorsun
bır sıfacı hem savascı hem sıfacıyı kesebılır ve dedıgım ozellıktekı sıfacıyı
savascı ve sıfacı nın kesebılecegını sanmıyorum
yetenekler
15 ruh
15 ck
15 sıfa+bılgı
15 dırencler
5 medıtasyon
1 cagrı
1 buyu bozma
buyucuyu keserken cagrıyla rahat kesersınız
savascıyı kesmek ıcın ustunuz full elemnt+solucan olması lazım
eger full yaparsanız gorunmesede zırhınız %70 oluyor(em lerde sıfacılara vururken fark etmıssınızdır)
ve savascı nın kudretını bıteresıye kadar canını %60larda tutmaya calısın(durdurma atarsa olme rıskınız olabılır) kudretı bıtınce rahat bır sekılde kesebılırsınız
karakterler savas ve hayvan kesmektede esıtsızlık var
bır savascı full yucelenle meran muhafızına 4k cakarken bır buyucunun meteorla dusuk vurması
cok garıp gelıyor ve sıfacı ustunu full yucelen +ardenneler dızse dahı sekme oranı hala cok fazla
oldugu gozukuyor

4-)esya satmak
oyunda esya satmak cok zor ve konusma kanalında buyuk bır kırlılıge yol acılıyor
bankada esya larım cok fazla ve bunları satarken cok zorluk oluyor
oyunda ozentıde olsa bır pazar gelse cok ıyı olur

5-)oyunda ayda haftada 1 kere boss etkınlıgı duzenlense
boss tan degerlı esyalar dusse(ıtem olmasına gerek yok)

boss lar ıcın en uygun yer gm solununa benzıyor
6-)esıt gucte klan savası
compex tekı gıbı esıt guclerde karakterlerle haftada ayda bır kere
yarısmalar duzenlense klanlar arası kazan klan %10 daha fazla kp ve san kazansa

7-)ıtem bırlestırme
2 aynı ıtemı bırlestırme olsa ornek
yucelen osmırıdyum kafa koparan+ardenneler osmırdyum kafa koparan
malzemeler
1 bırlestırme kagıdı =demırcı bunu satabılır
gerı kalanlar oyundakı bosslar degerlı esyalar verse ve bunlarla yapsak guzel olur

8-)kudret ve max enerjı ıtemlerı
kudret ve max enerjı ıtemlerı degerlerı azaltılıp yan ıtem olarak kullanılsa

9-)bayrak savasları
bayrak savasları gelse oyuna guzel renk katar
amac karsı tarafın bayragını ele gecırmek ama karsı tarafta muhafızlar var
burada buyuculer karsı tarafın hızlarını kesebılır kutup ve zıhın atarak
adam keserek oyuna skor gelmeyebılır ama olursen 10 hakkından 1 ı gıder
tabı degısık kurgulanabılır
(bayrak savasları askerde bıle var oyundada olsa buyuk bır heyecan katabılır)
Çok güzel öneriler. Fakat en önemli sorun lag sorunu. Boss event olursa lagı düşünmek istemıyorum. 20 kişilik bir yere giriyosun pc takılıyor 100 kişilik bi yerde herhalde çöker pc.
Resim
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
unsall1925
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen unsall1925 »

Pazar kurmanın plus alımını dusurecegini solemişsin plus alan pazar kurabilsin sadece o zaman.Bu sorun bole cozulmus olur.Oynumuzun en buyuk eksigi ne kadar ozentilikj olsada pazar kurulması.Ama bunu her yerde yapamayalım Labirente giriş gibi girişi olan ayrı bir yer olsu herkes gidip alısverisi orda yapsın.
Beyaz Köşk ogitr(beta car(ama hala 37 lvl))
LVL:37
TÜRÜ:SAVAŞÇI
KLAN:HENÜZ YOK
Kullanıcı avatarı
WalTRaN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen WalTRaN »

tek yönlü yazmsışın lodoslar komutandan geçebiliyormu bak bakalım yada bizim kalemizde İsmet Bey'i ve Tüccarımızı kaç kere kestiniz bunlara hiç değinmemişsin... öneri apılacaksa her yönüyle yapılmalı bence ayrıaca 240 m lik itemle rezil oluyorsan bence sende bir sorun var
Resim

[list][*]Waltranxwarrior[*]Waltranxpriest[*]Waltranxmagician[*]Waltranxranger[/list]
Kullanıcı avatarı
Reader
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Reader »

Merhaba;

Foruma açılan öneri konuları dikkate alınmamaktadır.www.istanbuloyun.com/ikvdestek adresine öneri kısmına dilediğiniz bu önerileri yazıp gönderebilirsiniz.

Saygılarımla.
Reader
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fenomen »

Savas yazdı:Merhaba;

Savaş Bölgesi dediğiniz yer Bizim Er Meydanı Dediğimiz bölgedir böyle bir bölge varken yeni bir klan savaşı bölgesine gerek yok.

İtemlerin sağlamsa kudretin tükense bile vs yi her türlü alırsın istisnalar hariç.İstisnalar kaideyi bozmaz.

Pazar gibi bir yer olsa herkes plus almak yerine oraya eşyalarını koyar böylece plus satışlarında büyük bir düşüş olur yönetim bunu göze alamaz gerekte yok zaten Plus Almak Demek İKV'nin Gelişmesi Demektir.

BOSS yaratıklar yakında Hidralar , Sığınak ve Miğrat bölgelerinde yeterince karşınıza çıkacaktır.

İtem birleştirme önerinizde siz kısaca diyorsunuz ki ; İKV 'de herşey bizim lehimize olsun çıkan çöp itemi çöpe atacağmıza birleştirelim işimize yarasın ama herşey bu kadar kolay olursa oyunun ne zevki kalır ?

İyi Eğlenceler.....
benım savas bolgesı dedıgım yer em gıbı yer degıl
ben emınonu meteordakı savasın kalkıp yenı bır klan savas larının oldugu yerden
bahsedıyorum

kudret tukendıgınde vs alman cok zor sen hıc vs
yapmadın herhalde adam sana sert ve agır la dalıyor senın kudretın olmadıgından yenılıyorsun

ıtem bırlestırmeyı kolay bır sey olsun demedın ıtemın cıkması uretılmesı dısında
bır de bırlestırerek yapabılelım

hıdra gorew boss u olacak ve yenı grup bolgelerıde 6 kısılık olucak ben baska bısey
kastetmıstım
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen fenomen »

WalTRaN yazdı:tek yönlü yazmsışın lodoslar komutandan geçebiliyormu bak bakalım yada bizim kalemizde İsmet Bey'i ve Tüccarımızı kaç kere kestiniz bunlara hiç değinmemişsin... öneri apılacaksa her yönüyle yapılmalı bence ayrıaca 240 m lik itemle rezil oluyorsan bence sende bir sorun var
240m lık ıtemın senın bır kudretının bıtmesıne bakar
tuccar la ısmet demıssın kesınce elımıze bır sey gecıyormu pekı..
komutanda zaten kaç kısı oluyor en azından meteordan emınonune gecerken olsende gecıyorsun
emınonune gecerken de bır kaç arkdasınla gel rahat gecersın
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''
Kullanıcı avatarı
karayilanx
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen karayilanx »

Arkadaşlar yeni şavaş bölgesi denmiş ama asıl şöyle bi durum olursa çok daha iyi olur ;

-Em gibi degil demişsin şöyle bişey olabilr.. Bütün bölgeler sabit kalıcak her sunucuda ayrı bir ../xxx şeklinde yazarak girilebilen ama tamamen meteor,eminönü,hatta yeraltında ama yanlız klan öyleleri girebilicek herkez bu bölgede ama bu bölgeye girmenin avantajı örn.%10-%20... gibi exp kazanma + daha fazla klan parası kazanma özeligi olucak bu bölgelerde yanlız kendine güvenenler kasabilicek diğer ana bölgelerde ise bu birbirini kesme durumu azalıcak ama 39 level biriin 49 birini kesemicegine göre 10 levelik bi saldıramamzlık ve koruma olucak karşılıklı birbine saldırıda bulunamıcaklar.Tabi bunun olmasının imkansız olmadıgını biliyoruz ama imkansız.

- İtem birleştirlilerse üretim yapmanın yada diger bi degişle madenlerin hiç bir anlamı kalmaz .

-Max kudret-Max Enerji itemleri boş yere duruyor tüm itemlerini bunlardan dizersen bile pek bir faydası olmaz çünkü en iyi savunma saldırıdır.Ama bunların da degerlendirilmesi güzel olur..

-Gercektende güç dengesi biraz kötü büyücü full item dizse bir uçan muhafız onun en azından %50 canını götürüyor.Yeterli yetenk olmadan meran muhafızını çok ta kolay kesildigi söylenemez ama bunu şavaşçı rahatlıkla yapar hatta full yücelen bir savaşçı buz büyücüsüde keser. Savaşta büyücü sayısı belli savaşçı sayısıda öyle bi büyücüye 1 şavaşçı saldırabiliyor tamam etkisiz hale geldi ama daha geride onlarca savaşçı daha var bir savaşçı depar atar gider gerkirse büyücü için imkansız..Bir arz büyücüsünün meteordan eminönüye geçmesinin zorlugunu benim kadar kimse bilemez Klan sancaklarının yerlerinde bi hata var Azulalciden görev almaya gitmek için savaş olmaması karizma olmaması veya karşı tarafın merhametine kalmış bişey .

Bu kadar büyücü hakında konuştum ama ben savaşta şavaşçı sevmiyorum ve kulanmak zorunda degilim oyunda teke tekte güç dengesi eşit olabilr ama savaşlarda savaşçı büyücü sayısı çok dengesiz bu da düşünülmesi gerekir..

Mutlu yıllar...
Türk Çocuğu
ecdadını tanıdıkça daha büyük işler yapmak için kendinde kuvvet bulacaktır.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
M.Kemal ATATÜRK

“Genel Etkileşim” sayfasına dön