ha bıde 1oml wermek zoruma gitmez cnn saolsun derdım ama sizin yapdıgınız iş adamlık deil.ınsanca gelıp bana dersınkı yusuf/mesud 10 mle ıhtıyacım war borç werebılırmısın bende bakarım hanı geçkek ise werırım.ama öle adam kandırmana benı buralarda böle lekelemene değmezdı bnm dıyecegım bu kdr loncadada kalırsan adam değilsin....
Arkadaşlar bu sene bildiğiniz üzere SBS sınavımın son senesi elle tutulur bir lise kazanmak için biraz çalışmalıyım okullar kapanana kadar ara vereceğim haberiniz olsun iyi oyunlar ..........
duvara anlattım duvar çıtladı sen nsl anlamadım hala şaşırıom.ben böle oyunlara gelmem kendal okadarda mal değiliz.sanmakı snn 5-6 m den kaçdıgımı.ben öle arkadaşlar arasında 5ın 6 nın lafını yapmam ıstersen sor berke memede fılan...
Bunu demek istemezdim ama bazen karışmaman gereken şeylere ağır bir üslupla "forumdan" karşılık veriyorsun Merak etme oradaki ileti sayın artınca madalya vermiyolar ( Bu Berke değil herekese ) Lütfen dikkatli ol Suskunluk Asaletin belirtisidir ki bu yüzden buda yazacağım son şeydir bu konu hakkında lütfen yazdığım yazı yanlış yerlere çekilmesin
Bunu demek istemezdim ama bazen karışmaman gereken şeylere ağır bir üslupla "forumdan" karşılık veriyorsun Merak etme oradaki ileti sayın artınca madalya vermiyolar ( Bu Berke değil herekese ) Lütfen dikkatli ol Suskunluk Asaletin belirtisidir ki bu yüzden buda yazacağım son şeydir bu konu hakkında lütfen yazdığım yazı yanlış yerlere çekilmesin
Ne anlamda dediğini merak ediyorum, oyundan görüşelim diyeceğim ama klanda olmadığından seni görmekte zorlanıyorum...
EÖ bölgeyi zaten okumuyorum, çok boş sohbetler oluyor....
Kable yazdı:Ula napayım adam Yunan bayrağına küfredercesine özelime mesaj attı.Doğduğum ülkeme böyle bir hakaret edilmesi kötü.Ayrıca PAOK/FB maçı beni ilgilendirmiyor.Fanatizm'in doruklarında her şey yaşanır sonuçta
İstanbuLda PoLise Taşan Atan Fenerbahçe bayrağını Ezen.. Ayasafyanın üzerine haç dikiLmiş bir video hazırlayan ... ve daha fazlasını yapan bu şer efsiz adi köpeklerdir ... Sen daha neyin davasını yapıyorsun . TÜRKLER yunanlar kardeşMiş. İnsan kardeşine böyle yaparmı ... İnsan olsalardı yapMazlardı saten . . .