aşagıdakı karaktersız emı satmıs . sonra gelıp bana hakaret ederek kendını bısey yaptıgını dusunmustur.her nedense yanındakıler em satmasından cok memnun kalmıs olacaklar kı klanda ovgu sozcuklerı sarfettıler bana karsı.foruma ss koyarım zorlamayın dedım .kendılerı kasındılar.ıftıracı galaxynın gercek yuzu.cıplak lodos muhafızlarına dalarak em sonunda skoru 3 olan lodosları 23 e cıkardı .onlar 2 bız 6 kısıydık oysa.
http://www.postimage.org/image.php?v=Ts4EO09
http://www.postimage.org/image.php?v=Ts4ES_r
falza soze gerek yok.bir em satıcısı daha
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
- Laraxxcroft
- Cin Avcısı
Re: falza soze gerek yok.bir em satıcısı daha
Eeee

Hemşirexxşifa (49) (ÇALINDI)
Laraxcroftx (45) (ÇALINDI)
Tatlixsavascı (49) (ÇALINDI) ...
((
Herkes aynıyken ben farklıydım.Şimdi herkes farklı ben aynıyım
buda benim farkım;))
buda benim farkım;))
- Galaxyxbaskan
- İri Fare Avcısı
arkadaşlar ben olayı özetliyim... bi< em deyiz talada vardı orda emi fark attık ve yenmiyoruz ben dedim item iyi düşcek tala dedki en çok ölene düşüyo bende şakasına dedimki o zamn ölüyüm...dedim şakasına öldüm ve öle dediği gibi 20 skor vermedim.emi kazandık.son 3 em daha yaptımve 3ü nüde biz yendik talada vardı inanmayanlar sorsun. Benim davam büyük dava böle çabulculara yer yok gözümde hade eywallah.
Bu küL Tablası kaç keZz Yattı sigaraRa altıNa ? SöYle HeR nefesTe kaç aDım yaKlaştıM tahtıma ?

- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
yalana bak.muhafız kesmeyın kotu ıtem dsuuyo dıyosun.adamlar bıze dalarken yardım etmıyosun.muhafızlara bılerek oluyosun.sonra artıstlık yapıyosun.yerım seni sen kımsın.konuyu anaya babaya tasıyosun,sonra sankı ben oyle bı laf atmısım gıbı bana soyluyosun.Tala dedıgın adam kac paralık adam.2 nzıde resmen 20 skor verdınız.lodoslar 2 kısı kaldıgında sadece 3 skor vardı onların.oda sancak alarak yaptılar.sonra sen gıttın muhafızlara defalarca öldün.ben skor kaybetmeyelım dıye cember acıp sana yaklastım.muhafızları kacırırken lodoslar bana daldıgında 2 nız yardım bıle etmedınız.sadece ölmemı bkeledınız.sonra gecıp sadec guldunuz.bozacın şahıdı şıracı olur. resımlerden anlıyoruz her şeyı.
- LiViNqiNqXeFsaNe
- İri Fare Avcısı
Her emi satanı forma koyarsan senle işimiz var demektir .
Ayrıca TüRkÇeni Düzgün kuLLanmanı tavsiye ederim :arrow: falza soze gerek yok.bir em satıcısı daha falza değil fazla olması gerekir
Ayrıca TüRkÇeni Düzgün kuLLanmanı tavsiye ederim :arrow: falza soze gerek yok.bir em satıcısı daha falza değil fazla olması gerekir
ஐ◄███▓▒░░ LiViNqxEfsaNe ░░▒▓███►ஐ
,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ (KukLacı-_)-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸
ஐ◄███▓▒░░ KUKLACI ░░▒▓███►ஐ
●ιѕтαηвυℓ_кıуαмєт_ναктι_●
,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸-(_ (KukLacı-_)-,.-~*'¨¯¨'*·~-.¸
ஐ◄███▓▒░░ KUKLACI ░░▒▓███►ஐ
●ιѕтαηвυℓ_кıуαмєт_ναктι_●
- Laraxxcroft
- Cin Avcısı
yanlıs yazmıstır 
Hemşirexxşifa (49) (ÇALINDI)
((
buda benim farkım;))
buda benim farkım;))
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
evt kardeşim cok guzel bı noktaya parmak atmısın.ama konu o deıl baska bı noktaya ısaret edıyorum.her emı satanı deıl .emı satıp pıskın pıskın klandan laf atanı .gruptan laf atanı koyuyorum ben
- kralgs
- Sahaf Yardımcısı
- Klan: Lodos
- Lonca: Life And Death
emde farkı kapatmak em satmak deildir arkadasım adam sonuçta 3 eme girmiş ve kaybetmemiştir sen gerçek em satıcıları görmemişsin ne diyim 
ibrahimking yazdı:aşagıdakı karaktersız emı satmıs . sonra gelıp bana hakaret ederek kendını bısey yaptıgını dusunmustur.her nedense yanındakıler em satmasından cok memnun kalmıs olacaklar kı klanda ovgu sozcuklerı sarfettıler bana karsı.foruma ss koyarım zorlamayın dedım .kendılerı kasındılar.ıftıracı galaxynın gercek yuzu.cıplak lodos muhafızlarına dalarak em sonunda skoru 3 olan lodosları 23 e cıkardı .onlar 2 bız 6 kısıydık oysa.

- Kralgs/Legendofwizard/Mahsen/Ölürümtürkiyemm/Sinoplu
- cCcxTüRKiYeMxcCc/kralgsIV/MoNTeCaRLo/Legendofattack/ Gsxkralgsx/Devletbahçelii/Kralqs
- öLüRüMTüRKiYeM/Legendofhealer/Kurosakihigo/Lastxottoman/Şifaimahsen/Fakedoctor/Turkishcommand
- ibrahimking
- Arzuhalci'nin Adamı
Re: fazla soze gerek yok.bir em satıcısı daha
onun dışında bızım kestıklerımızıde yardım etmedı oyle dolandı orda.kesmeyın yeter dıyo bıde ozelden.kralgs yazdı:emde farkı kapatmak em satmak deildir arkadasım adam sonuçta 3 eme girmiş ve kaybetmemiştir sen gerçek em satıcıları görmemişsin ne diyim
ibrahimking yazdı:aşagıdakı karaktersız emı satmıs . sonra gelıp bana hakaret ederek kendını bısey yaptıgını dusunmustur.her nedense yanındakıler em satmasından cok memnun kalmıs olacaklar kı klanda ovgu sozcuklerı sarfettıler bana karsı.foruma ss koyarım zorlamayın dedım .kendılerı kasındılar.ıftıracı galaxynın gercek yuzu.cıplak lodos muhafızlarına dalarak em sonunda skoru 3 olan lodosları 23 e cıkardı .onlar 2 bız 6 kısıydık oysa.
bunu gecelımde nıye yukarı taşıdınkı bu konuyu ?çok zaman gectı ustunden