Arkadas, zaman gidiyor falan diyorsun ama, seni zorlayan yok ki Migrat'a gir falan diye. Bir eğlence bu iş.
Yeni seviye gelse de eldekiler çöp olacaktı. Sizin mantıkla, vakti ile topladığım kriprazlar, apa'lar ile yaptığım Mev usulü meteor tipi altın pala gitmesin diye, 3 sene bu oyunu 29 levelda oynamam gerekiyordu. Counter oynayın o zaman, oyuna girer girmez seç silahını başla.
Bu online oyun yahu vakit geçirmek için yapılır, daha iyi bir şeyiniz varsa onu yapın. yoksa takılın arkadaş, muhabbet falan.
Bu aynı seyler her genişlemede çıkıyor. Meteor geldiğinde efendim eskiden oyun daha güzeldi, 39 seviye gelince ruh kalmadı, mis gibi pala vardı, kütük nerden çıktı diye isyan edenler, 49 çıktığında kütük gitti efenim şöyle böyle içine ettiler falan filan.
Mantıklı şeyler değil bunlar. Eşyaya + basmalı oyun oynayın bakalım, kaç kez elinizde patlayacak eşyalarınız. Bütün mmo'lar zaman yer, bunun olayı bu. İkv gene az yiyor.
Yeni eşyalar, silahlar vs. bekliyorum ben adamlardan. Varsın elimde patlasın nucleus zırh. asıl bunlar çıkmazsa bırakıp giderim oyunu. napim turşusunu mu kuracağım.
İKV BİTME NOKTASINDA..ÜZÜCÜ
Re: İKV BİTME NOKTASINDA..ÜZÜCÜ
Sanal alemini çok abartıyorsunuz oyun kapanırsa bile insanlar er geç yapacak birşey bulur sonuçta dünyanın sonu değil.
Mantıklı konular açın yaw !
Mantıklı konular açın yaw !
Meteorteamxthree
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
İnfazteamrapper
~ Since BeTa ~
tekraren selam bakın ben savaşcıların belirli yetenek ve özellige sahib olmadıgını eldeki yetenek ve özellikle migrat yada sıgınaga giremediklerini beta döneminden savaşcı olan bir arkadaş ikv nin büyümesinde önemli rol oynamış olan savaşcı arkadaşlarım bölgeler girememekte bakın foruma cevap yazan aldatmaz2012 aynen şu ifadeyi kullanıyor ben sıgınak yada migrata elimden gelse 6 büyü ile gircem ama ozamanda başarılı olamıyoruz bu yazılım bile forumdan okuyun savaşcının ne halde oldugunu göstermekte ve kanıt niteligindedir..fazlada bişey yazmıycam..yani yeni yetme bir büyü 1 ay omuş olmamış sıgınaga girip kasıp kavırıyor öte yandan beta dönemi savaşcısı henüz bölge yapamamış yönetim adaletmi bu??adaletse ben bu adalete karşı cıkanlardanım..bırakın biraz kutu plus olayını tamam destek verelim ikv büyüsün biz destek verirkin sizde cıkan seslere kulak verin..tyazacak cok şey var aslındada ortalık karışır.hadin rastgele..
neyım var neyım yoksa bu oyuna bu oyuna yatırdım bıterse zukerım #@!?
ONLINE oyunlar asLa bıtmez :mrgreen:
ONLINE oyunlar asLa bıtmez :mrgreen:
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.
- hilalxxfenomen
- Antrepo Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
BUrdan o konuyu açan arkadaşa sesleniyorum İkv bitiyorsa kendine bitiyor qq sen kendine bak oynayandan ne istiyorsun çok merak ediyorum oyun allah etmesin kapanır veya başka birşey olursa ne halt edeceksin.

xXFENOMENXx
ne halt edeceksin diyen arkadaş sevyen ve kültürün ortada konuşma şeklin ve tavrında tartışmaya acık seni bu sayfalara bir güzel gömerdimde senin gibi ne dedigini bilmeyen cok yeni yetme var oyunda ben burda fikrimi yazıyorum başkasının fikrine saygı duymayanın kendine saygısı yoktur..kendisine saygısı olmayansa oyunda forumda argo kelimelerle zaten kendini belli etmekte korkunuz ne sıgınak yada migratın elinizdenmi gitmesi??)) burda en olumsuz yazılımları yapan büyücülerdir neden?? gayet hallerinden memnunlar..tekrar diyorum halt yiyceksin gibi argo yazan oyun icerisindede anaya bacıya küfür eden sen gibi insanlardır..her internet cafeye giren yorum yapmasın..