oyun açılmıyor
Re: oyun açılmıyor
Cent kestik junon gidiyoduk lagtan düştük tüh be
- Real Loncası Resmi Yönetim Başkanı;
- "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin.
- "Ben Afrika'da kanat çırpan kelebeğin, Kuzey Amerika'da yarttığı kasırgayı duymak istiyorum. Ben Kaos istiyorum!" der Bakunin.
bendede şifre hatalı felan dedi
bütün kullanıcılar siliniyomuş bide 
__---__---TıLsIm---__---__
Charlar: Maniac, Pprensess
- lordstrike
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Sunucu: Tılsım
allahtan fazlka ılerlememıstık bız:
- lodos06
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Tea M
Merhabalar,
Şu an Ankara'daki sunucularımızda ortaya çıkan sorun nedeni ile erişim sağlanamamaktadır.Sorun ile ilgili olarak Ankara ekibimiz çalışmaktadır. Sorun süresince sunucu erişimlerinde kesintiler yaşanacaktır. Ayrıca Sobee üyelerimiz giriş aşamasında hatalı üye adı ve şifre mesajı ile karşılaşmalarının da nedeni sunucularda yaşanan sorundan dolayıdır. Şifre değiştirmenize gerek yoktur.
Sorun nedeni ile üzüntülerimizi bildiririz.
Şu an Ankara'daki sunucularımızda ortaya çıkan sorun nedeni ile erişim sağlanamamaktadır.Sorun ile ilgili olarak Ankara ekibimiz çalışmaktadır. Sorun süresince sunucu erişimlerinde kesintiler yaşanacaktır. Ayrıca Sobee üyelerimiz giriş aşamasında hatalı üye adı ve şifre mesajı ile karşılaşmalarının da nedeni sunucularda yaşanan sorundan dolayıdır. Şifre değiştirmenize gerek yoktur.
O ŞiMdi AsKeR. . .
GünBatımı Günbatımıx xxMustox

GünBatımı Günbatımıx xxMustox

Hata halen devam ediyor... Ne zaman düzelecek bilgisi olan var mı?
ya adam gerekli açıklamayı yapmış daha uzatmayın...lodos06 yazdı:Merhabalar,
__---__---TıLsIm---__---__
- mrgizemli
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Lodos
- Lonca: Z Y N
O kadar söledim size Kenan a bu kadar yüklenmeyin diye bak kendi şalterimi kendim kapatırım dedi 

Bazı sunuculara gırılıyor:S