Kardeşim isim gucum yok ben bu krıtgı fotomontaj mı yapcam?O buzun orda olması dıgerlerı vurdu krtıgını son anda yakaladım zaten...
Şeyhxmami
Buyrun krtık fotomontaj yoktur!!!
Re: Buyrun krtık fotomontaj yoktur!!!
𝕂𝕦𝕋𝕊𝕒𝕃𝔾𝕖ℕÇ
2006-2019
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
2006-2019
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Lodos
- Lonca: Anka Firarileri
Bundan sonra bir yorum daha yaparsam muhhakkaki benimle tartışmaya gireceksin ve bunuda ben istemediğim için susuyorum.
Kardeşim tebrik ederim taşkanatların meteorite dırenci azdır vurmuşsundur inanırım ben sana.aksini söyleyenleri muhattaba bile alma. İyi forumlar..
*Devriimm...[49]
*Devrimm...[49]
*ALaYıNaDEvRiM...[49]
*Devrimşifaa...[49]

Dürüstlük Pahalı Bir Mülktür Ucuz İnsanlarda Bulunmaz...
*Devrimm...[49]
*ALaYıNaDEvRiM...[49]
*Devrimşifaa...[49]

Dürüstlük Pahalı Bir Mülktür Ucuz İnsanlarda Bulunmaz...
Eyw kardeşim
𝕂𝕦𝕋𝕊𝕒𝕃𝔾𝕖ℕÇ
2006-2019
2006-2019
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi

Devrim02 yazdı:Kardeşim tebrik ederim taşkanatların meteorite dırenci azdır vurmuşsundur inanırım ben sana.aksini söyleyenleri muhattaba bile alma. İyi forumlar..
sen sadece vurulan hasara bakmışsın galiba yaratığın üstünde foto çekildiğinde BUZ OKU işareti var !!
kardeş öle şeyler oluo mesela senle aynı anda vuran biri varsa eklenio onu gösterio hayvanda bi fotomontaj yok.. senin vurdun deil yani yarısı senin 
PATRİOT (Ecel,Latif,)
PATRİCİAN ( EJDER )
PATRİOT (Ecel,Latif,)
PATRİCİAN ( EJDER )
yOzqATLıxMaReŞaL...... ( ReCeP ErDoĞan)
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi

Anlatmak istediğim buydu ..xrecep66 yazdı:kardeş öle şeyler oluo mesela senle aynı anda vuran biri varsa eklenio onu gösterio hayvanda bi fotomontaj yok.. senin vurdun deil yani yarısı senin
PATRİOT (Ecel,Latif,)
PATRİCİAN ( EJDER )
aga kons ile vurmuş + fiziksel hasar çok gömüo bende full izikselken 35 lwde 26 bn vurum
Yalana gerek yok, kısa lafın özünü isterim...!
BuzLa taşkanatLara 14 bin vurmak kolay ama meteoritle imkansız ya yanındaki adamlar yerleştirdi yada büyüler birleşti..
xXOCCESEONSXx[(^)Ecel Getiren] DrHowThorn[(^)Ashab-ı Kehf] Occeseons[(^)Ejder Asa]
Ya İstiklal Ya ölüm !
Ya İstiklal Ya ölüm !
- istkvxmunise
- Çınaraltı Müdavimi

Kurtxbaba yazdı:BuzLa taşkanatLara 14 bin vurmak kolay ama meteoritle imkansız ya yanındaki adamlar yerleştirdi yada büyüler birleşti..![]()
Meteorit ile imkansız ? Taşkanatların fiziksel direnci yok .. Buz okuna direnci var.
Ve fiziksele en dirençsiz olan Ruh çalan ve Kemik kafaya kons ile full komet merlin olarak 11 bin vurdum 41 levelde 14 bin vurmak İMKANSIZ
Ejder asalı+bilgeazat ceket +bilge pant +bilge cevo yüzük +bilge cevo kolye+bilge cevo ayak + m2 buzgözlük (NADİDE) +Bilge cevriye eldiven (Nadide) ile KONS+DİRENÇ KIRMA+KRİTİK buz oku ile en yüksek 12886 vurdum Gümüş Akrepe..