Buyrun kritik fotomontaj yoktur!!!!!!!
Buyrun kritik fotomontaj yoktur!!!!!!!
𝕂𝕦𝕋𝕊𝕒𝕃𝔾𝕖ℕÇ
2006-2019
İstanbul Kıyamet Vakti Neferi
2006-2019
Re: Buyrun kritik fotomontaj yoktur!!!!!!!
Yorumlarınızı beklıyorum
Şeyhxmami;)
Şeyhxmami;)
𝕂𝕦𝕋𝕊𝕒𝕃𝔾𝕖ℕÇ
2006-2019
2006-2019
14 bin 900 yapmışsın yuvarlar 15 bin diyelim
gerçek oldugunu sanmıyorum daha 44 levelsin üzerin full buzcu olsa dedim ama elinde elektrik hasarı arttırıcı bir asa var sanmıyorum büyük ihtimalle hasar birleşmesi olmuştur. " Hayır baksana sadece benim atışım var 1 tane buz işareti var " dersin ama şu varki önceden o büyücü vurmuştur onun işareti geçmiştir ama hasarı geçmemiştir o anda sen vurunsa seninkinin işaret kalır ve birleşme olur .
Ama neyse çok uzattım galiba fakat benim görüşüm böyle diger arkadaşlarında görüşlerini bekliyorum...
Ama neyse çok uzattım galiba fakat benim görüşüm böyle diger arkadaşlarında görüşlerini bekliyorum...

+1aBreLLia yazdı:14 bin 900 yapmışsın yuvarlar 15 bin diyelimgerçek oldugunu sanmıyorum daha 44 levelsin üzerin full buzcu olsa dedim ama elinde elektrik hasarı arttırıcı bir asa var sanmıyorum büyük ihtimalle hasar birleşmesi olmuştur. " Hayır baksana sadece benim atışım var 1 tane buz işareti var " dersin ama şu varki önceden o büyücü vurmuştur onun işareti geçmiştir ama hasarı geçmemiştir o anda sen vurunsa seninkinin işaret kalır ve birleşme olur .
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- goksenin
- Işık Hanım'ın Elemanı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
hadi ya :mrgreen: :mrgreen:Byefsane yazdı:Vuruşların birleşmesi bu![]()

RUTHLESSXCHATLAQ!!!!!!!!!
◄███▓▒░░ RUTHLESSTEAM ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ /\/\eminönü/\/\ ░░▒▓███►ஐ
◄███▓▒░░ arzın cocukları ░░▒▓███►ஐ
Bu krtık ılk 10 bın 2 ıncı krtıkte 14969 dur ve metorıtle vurdum buzu atan ben dglm birleşmede yoktur...
Şeyhxmami
Şeyhxmami
𝕂𝕦𝕋𝕊𝕒𝕃𝔾𝕖ℕÇ
2006-2019
2006-2019
Kardeşim sen meteoritle vurduysan meteoritin süresi dolmuş gözüküyor ayrıca dedigim gibi lindeki zincir modeli kanca asa yani eleketrik verior ayrıca 44 levelsin veorada buz işareti var demekki seninkini işareti geçmiş ama işlemi geçmemştri arkaaşın buz attıysa yine birleşme olur...
Bu oyunu bu kritikleri bana mı ögretiyorsun :lol: :lol:
Bu oyunu bu kritikleri bana mı ögretiyorsun :lol: :lol:

- Swider
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
xmamix yazdı:
BUNA SEN VURMAMISSIN EĞER SEN VURSAYDIN EN KÖTÜ İHTİMALLE BUZ OKU YETENEK SUREN 1 OLURDU ZATEN 4 SANİYEDE YAZI GİDİYO VE YAZI NET KEN YAKALAMISSIN . YA SEN VUEDUN SENİN KRİTİK GİTTİ SONRA BASKASI VURDU ONUN RESMİ YADA MONTAJ

39 da full alman okken 14 bın caktım #@!?
eskı kutukle hale saklıorum o kutuqu
eskı kutukle hale saklıorum o kutuqu
Herhangi bir düşünce,konuya,fikiri sindirmeye çalışan,silen, özgürlük sunmayan ikv yönetimi yüzünden pek yorum atasım gelmiyor.