TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
Re: TüRk SiLaHLı KuVvETLeRi Loncası
Ula napayım adam Yunan bayrağına küfredercesine özelime mesaj attı.Doğduğum ülkeme böyle bir hakaret edilmesi kötü.Ayrıca PAOK/FB maçı beni ilgilendirmiyor.Fanatizm'in doruklarında her şey yaşanır sonuçta
MezarKabul...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
xMzrKbL...
xxMzRKbL...
- VicTorY
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Olcay o zaman oradan Türk Bayrağını sil yakışmıyor Doğduğun ülke olabilir sen milliyetçilere küfredersen Yaptıklarını görmezden gelirsen elbet küfür gelir
Oradan Türk Bayrağını sil
Oradan Türk Bayrağını sil
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- VicTorY
- Demirci Çırağı
Diyecek lafım yok benim sadece birazcık araştırma yapsan Dinimize Ülkemize neler dediklerini neler yaptıklarını görürsün 
Ki hiçbirşey karşılıksız değildir
Ki hiçbirşey karşılıksız değildir
VaMoSBieN ! VaMoSFENER !
- HatayLixHaSaNn
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Lodos
VicTorY yazdı:Şikayet değil ,
paok maçında Atatürk pankartları Türk bayrakları ezildi ...
Biz İSTANBUL SİNCE 1453 diye pankart açtık ceza aldık ..![]()
Ayrıca otobüsün camından Türklere taş atıp camları kapattılar ( Hoş otobüsleri patlatıldı o ayrıAyık olsalardı
)
Sen hala kardeştir diyosan o ayrı
Sanki hepsini kendi yapmış gibi konuşuyo sürüngen
Mafya Loncasında oLmayanLara iyi Davranın onLara ç000k yükLeniy0LaR

Apaçi StayLa aLayına Mafya

Apaçi StayLa aLayına Mafya

Hepinize Selamun Aleyküm....
Beyler Dünleyin Sanırım Mesut La Kardeşim Melek Arasında Bir Olay Geçmiş Benim Savaşçımdaki İtemleri Melek Birlikxscortiel e atmak istemiş. İtemleri mesuta vermiş mesutta yanlışlıkla Cumababaxx e vermiş. Önce Melek Bunun Farkına Varmış ama Mesut varmamış Sonradan Anlaşılmış Mesuta Söledi tüm itemleri sana 8m verrim ama mesut ona demişki 6m verirsen alırım. Sonra Mesut Kardeşime Demişki ben Meteora gidip itemlerden bulup getirecem demiş. Sonra Melek tamam Demiş aradan 30 dk 1 saat geçtikten sonra mesut arkadaşımızın aklına şöyle bir saçma şey gelmiş acaba bu Cumababaxx Melek ile Kendal'ın Arkadaşı mı die sonra meleğe sölemiş melekte yani sölemiş demişki yok böyle birşey filan mesut inanmamış adam sanırım Urban Kolye miydi Tüm İtemleri ona 2m ye satacakmış sonra Melek Adamın Açmasını Beklemiş Oyunu Adam Açmış. Konuşmuş Onla Ama Mesut Sivri adada ws yapıormuş Melek Allah Bilir belki bin defa mesuta hem özelden hem klandan hem bölgeden bin defa ulaşmaya çalışmış ama mesut kafaya bile takmamış.
Beyler Dünleyin Sanırım Mesut La Kardeşim Melek Arasında Bir Olay Geçmiş Benim Savaşçımdaki İtemleri Melek Birlikxscortiel e atmak istemiş. İtemleri mesuta vermiş mesutta yanlışlıkla Cumababaxx e vermiş. Önce Melek Bunun Farkına Varmış ama Mesut varmamış Sonradan Anlaşılmış Mesuta Söledi tüm itemleri sana 8m verrim ama mesut ona demişki 6m verirsen alırım. Sonra Mesut Kardeşime Demişki ben Meteora gidip itemlerden bulup getirecem demiş. Sonra Melek tamam Demiş aradan 30 dk 1 saat geçtikten sonra mesut arkadaşımızın aklına şöyle bir saçma şey gelmiş acaba bu Cumababaxx Melek ile Kendal'ın Arkadaşı mı die sonra meleğe sölemiş melekte yani sölemiş demişki yok böyle birşey filan mesut inanmamış adam sanırım Urban Kolye miydi Tüm İtemleri ona 2m ye satacakmış sonra Melek Adamın Açmasını Beklemiş Oyunu Adam Açmış. Konuşmuş Onla Ama Mesut Sivri adada ws yapıormuş Melek Allah Bilir belki bin defa mesuta hem özelden hem klandan hem bölgeden bin defa ulaşmaya çalışmış ama mesut kafaya bile takmamış.
AŞKA İNANMA DEDİLER AŞK YATAĞA KADAR
AŞKA BİR YATAK BİÇERİM ÖLÜM DÖŞEĞİNE KADAR !!
Beyler Kusura Bakmayın Yusuf mudur Mesut mudur Bilmem Ama Biri Bugün Çok Büyük İftira Attılar Kusura Bakmayın Ben Artık Bu Yüzsüz İnsanla Aynı Loncada Duramam He Beni Arıyacak Olursanız Birlikx loncasına üye olacağım.
AŞKA İNANMA DEDİLER AŞK YATAĞA KADAR
Güncel 
KaRDeŞxFuRKaNN/ŞifaCı/AshaB-I Keyf/
KardeŞxFuRKaNNN/SavAŞçı/Latif/
KardeŞxFuRKaNNN/SavAŞçı/Latif/
-
- FareAdam Düşmanı
hele dur dur sen ne konuşdugunu bılmıoyn.
1. si Benı oyunda tanıyan tanır.
2. si Mesut aktarım yaparken kısmenın haberı yokdu Cumababaxx ne dıye gelıp mesuda alışwerış açdı.kımsenın haberı yokdu.
3.Sonradan dedım sen kendalın kardeşısın felan oda dedı adımı söyle tmm dıyem bende kardeşının adını ne bıleyım.
4.Sonra ben dedım sana itemlerı alıcam oda dedı yokkk ben ıtem ıstemıyom bana para wer.
5.Git sor bakam benı sunucuya de nasıl bı adam sana ne dıyecekelr ya sen benı tanıyamamışsın yada sende ibnalık ruhu warsa ben ne yapayım.
1. si Benı oyunda tanıyan tanır.
2. si Mesut aktarım yaparken kısmenın haberı yokdu Cumababaxx ne dıye gelıp mesuda alışwerış açdı.kımsenın haberı yokdu.
3.Sonradan dedım sen kendalın kardeşısın felan oda dedı adımı söyle tmm dıyem bende kardeşının adını ne bıleyım.
4.Sonra ben dedım sana itemlerı alıcam oda dedı yokkk ben ıtem ıstemıyom bana para wer.
5.Git sor bakam benı sunucuya de nasıl bı adam sana ne dıyecekelr ya sen benı tanıyamamışsın yada sende ibnalık ruhu warsa ben ne yapayım.
TsKxKxKoMuTaN Tskxdxkomutan TsKxHxKoMuTaN